Win je eigen ZRA vakantie t.w.v. € 1750!

Neem deel aan onze winactie en maak kans op € 1750,- reisbudget voor onze favoriete accommodatie in de Algarve!

Beleef Quinta do Marco

Met het budget van €1750,- kan je alle kanten op! Zo ga je een paar dagen met de familie lekker te eten en drinken op onze kosten. Óf keis je voor een langer verblijf met jouw partner of een vriend(in). Zelfs een workation is mogelijk!

Wanneer ben jij de winnaar?

De ZRA die, tot en met 14 april 2024 aanvragen met de grootste potentiële omzet bij Barrio Life indient, wint het reisbudget. Aanvragen zijn voor groepen vanaf 15 personen naar Spanje, Portugal of Marokko (inclusief Madeira, Azoren en Spaanse eilanden)
Deze aanvragen tellen mee:

  • Elke groepsaanvraag die je zelf indient
  • Elke ZRA collega die bij ons terechtkomt en jouw naam noemt (doorverwijzing) telt ook mee

Wat zijn de spelregels?

  • Een groepsaanvraag dient voor een reis van minimaal 15 personen te zijn
  • Het orderbedrag wordt berekend op basis van het reisbudget p.p. x het aantal personen (hoe groter de groep hoe groter de winkans)
  • Iedere aanvraag telt, de aanvraag hoeft niet tot een boeking te leiden (wel dient het een reële aanvraag te zijn uit de markt)
  • De uitreiking vindt plaats half april en de reisdatum dient vóór eind april 2024 te worden doorgegeven de reis moet in 2024 plaatsvinden. In het hoogseizoen is de kamerprijs hoger en in het laagseizoen lager, dus je haalt meer uit je verblijf in het laagseizoen, maar je kan ook in de zomervakantie reizen.
  • De vluchten betaal je zelf, het te winnen bedrag kan voor accommodatiekosten én eten en drinken bij de accommodatie gebruikt worden.

Doe mee en kijk uit naar een heerlijk verblijf!

De inschrijvingen zijn NU geopend…!

 

Neem contact op met Hugo of Rikkert om je reiswensen en plannen te bespreken.

Tel: 0202214178

E-mail: hugo@barrio-life.nl of rikkert@barrio-life.nl