Wil je met je vriendengroep op vakantie? Bij ons zit je goed!

Wij zijn naast reisorganisatie ook lokale agent (DMC), waardoor je profiteert van onze lokale expertise én een lagere prijs

Is het jouw beurt om een leuke reis samen te stellen voor jou en je vrienden? Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met een kantoor in Amsterdam en een deel van ons team werkt vanuit onze bestemmingen.

We kunnen je meestal een scherpere prijs-kwaliteit verhouding bieden dan veel andere reisorganisaties die met een lokale tussenpersoon werken. Welkom bij Barrio Life!

Themareizen voor vriendengroepen

Gaan jullie er elk jaar met elkaar op uit? Of organiseren jullie  eens in de zoveel tijd een (studie)reis met een specifiek thema?

Vanuit onze zeven thema´s; ontmoeten (Meet), culinair (Taste), ontdekken (Explore), wandelen (Hike), bezinnen (Inspire), vrijwilligerswerk (Take care) en geschiedenis (History) hebben we een waaier aan mogelijkheden om jullie iets passends aan te bieden.

We hebben geregeld aanvragen voor groepsreizen specifiek voor een vriendengroep.Denk hierbij aan een 5-daagse Sahara ervaring. In de avond een kampvuur, slapen onder de sterrenhemel, iedereen krijgt zijn eigen kameel en vooral veel lol.

Laat ons je plannen weten en we informeren je over de mogelijkheden.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij helpen je graag!

Hoe kunnen we je van dienst zijn?
Wij helpen je graag!