Teambuilding in Marokko: 5 unieke activiteiten

Wil jij het succes van jouw team vergroten? Dan is teambuilding dé manier om productiviteit, samenwerking en communicatie te stimuleren. Ben jij op zoek naar een nieuwe ervaring en iets dat jouw team voor altijd zal bijblijven? Stap dan uit je comfort zone en kies voor teambuilding in het magische Marokko. Wij hebben een lijst samengesteld met vijf  bijzondere activiteiten waarmee jij jouw team kan versterken. 

 

1. Traditioneel koken met de locals

Saffraan, munt, kaneel, kardemom en koriander. Deze kleurrijke specerijen en planten vind je op de markt in Marrakech. Neem deel aan een kookworkshop en breng een bezoek aan de souk. Word overladen met allerlei geuren en kleuren terwijl jullie samen de verse groentes en kruiden uitzoeken. Alle ingrediënten verzameld? Nu is het tijd om jullie handen uit de mouwen te steken en samen te werken. Bereid met elkaar een traditionele Marokkaanse tajine (een kruidige stoofpot met veel groenten en heerlijk mals vlees). Loopt het water jullie al in de mond? Aan jullie de taak om de rollen te verdelen. Wie neemt de leiding? En wie let op de details? Tijdens deze middag leer je elkaar kwaliteiten beter kennen én waarderen!

 

 

 

 

 

2. Ontsnap de medina in Marrakech

Op zoek naar een activiteit dat jouw team kan versterken? Kies dan voor een spannend Escape spel in Marrakech. Test jullie communicatieve vaardigheden en probleemoplossend vermogen. En werk samen om diverse aanwijzingen te vinden met als doel: de medina ontsnappen. Denk wel aan de tijd, want je hebt maar 1 uur in totaal om je vaardigheden te laten zien. Plezier is zeker gegarandeerd! Welk team zal winnen?

 

 

 

 

 

 3. Teambuilding Marokko: op avontuur in het Atlasgebergte

Iets actiefs en avontuurlijks met je groep willen doen? Kies dan voor raften in het ruige Atlasgebergte. Laat je voortbewegen door de stroomversnellingen en help mee met het peddelen. Vergeet niet om af en toe om je heen te kijken. Je raft namelijk tussen het adembenemende gebergte door. In de ochtend worden jullie opgehaald voor deze fascinerende tocht dat tot de namiddag duurt. Liever iets rustigers? Kies voor een kajaktocht en leer meer over de rivier. Je vaart hier tussen de kloven door. Een privé gids zal jullie bij beide activiteiten begeleiden. Bij het raften is het zeer belangrijk om goed samen te werken, alleen zo weten jullie de raft op koers te houden.

 

 

4. Onvergetelijke ervaring in de woestijn

Een once in a lifetime ervaring in Marokko is het overnachten in de goudgele woestijn. Samen met een gids vertrek je per kameel naar het tentenkamp waar jullie  de komende nacht verblijven. Maar dat is nog niet alles! Probeer iets nieuws met jouw team en volg een zandboard cursus. Ja, je leest het goed, een zandboard cursus. Deze activiteit heeft veel weg van snowboarden, maar in plaats van sneeuw daal je van een zandberg af. Bizar toch? Wie krijgt de titel ‘beste zandboardster’? Na je opgefrist te hebben is het tijd om te dineren onder de magische sterrenhemel. Een bijzonder moment om met elkaar jullie verhalen te delen.

 

 

 

 

 

 

5. Magisch afscheidsdiner met uitzicht op Marrakech

Nomad marrakech

Na een enerverend en actief programma in Marokko is het fijn om gezamenlijk terug te kijken op jullie ervaringen. Sluit daarom je verblijf af met een gezamenlijk diner op een van de mooiste daken van Marrakech. Het Nomad restaurant in Marrakech is hiervoor een unieke plek. Geniet van een verse en traditionele maaltijd met een Marokkaanse twist op het gezellige dakterras. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het beroemde kruidenplein en de talloze traditionele huizen van de koningsstad. In de verte zie je het mooie Atlasgebergte liggen. Een ideale manier om jullie groepsreis mee af te sluiten waarbij iedereen terugblikt op de bijzondere teambuilding ervaringen in Marokko.