Stedenreizen Marokko

Een stedenreis door Marokko is perfect als je in 1 tot 2 weken de steden van dit veelzijdige land wilt ontdekken. Tijdens onze stedenreizen Marokko kom je langs de mooiste steden en alle hoogtepunten. Bekijk nu onze stedenreizen in Marokko.

Wat is een stedenreis Marokko?

Een stedenreis is ideaal als je tijdens je vakantie de hoogtepunten van verschillende steden wilt combineren. Door met de auto Marokko te ontdekken heb je zelf het tempo in handen. Ideaal als je onderweg graag ergens een extra tussenstop wil maken!

Onze stedenreizen door Marokko zijn veelzijdig, waardoor je zowel stad, strand als de cultuur leert kennen tijdens je stedenreis. Door veel te ondernemen, wordt de vakantie een moment van genieten en memorabele herinneringen!

Onderstaand kun je onze stedenreizen vinden in verschillende delen van Marokko en met verschillende thema’s en reisduur.

Naast onze stedenreizen Marokko bieden wij ook stedenrondreizen aan naar Andalusië en Portugal. Het is ook mogelijk om een reis op maat te laten maken, neem hiervoor contact op.

Korte Marokko rondreis langs de hoogtepunten

Bij deze 10-daagse stedenreis Marokko bezoek je per huurauto de twee koningssteden Fes en Marrakech. Daarnaast bezoek je ook het Atlasgebergte en de spectaculaire kloven Todra en Dades. Deze stedenreis is ideaal als je in een korte tijd een combinatie van steden en hoogtepunten wilt ervaren.

Deze stedenreis Marokko is te boeken vanaf €725. Dit is inclusief overnachtingen in Riads op basis van logies en ontbijt en all-risk verzekerde huurauto voor alle reisdagen. Daarnaast verzorgen wij ook een overnachting in de woestijn bij Merzouga, een kamelenwandeling en een fietstocht door de Medina van Marrakech.

Culturele rondreis Noord-Marokko

Tijdens deze culturele stedenreis door Noord-Marokko reis je per huurauto en bezoek je de Medina’s van de koningssteden Meknes, Rabat en Fes. Daarnaast kun je ook de oude Romeinse stad Volubilis bezoeken en de blauwe Medina Chefchaouen.

Deze stedenreis Marokko is te boeken vanaf €425. Dit is inclusief overnachtingen in karakteristieke Riads en stadshotels in de Medina op basis van logies en ontbijt. Daarnaast verzorgen wij ook een all-risk verzekerde huurauto voor alle reisdagen en een stadswandeling met privégids in Fes.

Rondreis Marokko koningssteden huurauto

Tijdens deze 8-daagse stedenreis Marokko reis je per huurauto langs Fes, Meknes, Rabat en Marrakech. In Fes maak je een historische wandeling met lokale gids. Optioneel kan je ook nog andere excursies bijboeken zoals een kookworkshop of fietstocht.

Deze stedenreis Marokko is te boeken vanaf €475. Dit is inclusief overnachtingen in sfeervolle Riads op basis van logies en ontbijt. Daarnaast verzorgen wij ook een all-risk verzekerde huurauto voor 4 dagen, stadswandeling met privégids in Fes en de retour transfer van het vliegveld.

Stedentrip fes en koningsstad Meknes

Bij deze 5-daagse stedenreis Marokko ervaar je de bruisende historie van de twee meest culturele koningssteden van Marokko. De reis begint in Fes, de grootste Medina van alle koningssteden. Daarna rijd je per huurauto via de Romeinse ruïnes van Volubilis naar Meknes.

Deze stedenreis Marokko is te boeken vanaf €275. Dit is inclusief overnachtingen in Riads op basis van logies en ontbijt. Daarnaast verzorgen wij ook een all-risk verzekerde huurauto voor 2 dagen en de transfer van het vliegveld van fes naar de accommodatie. Deze stedenreis is ideaal voor een lang weekend of midweek.

Stedenreis op maat

Het is naast het boeken van een van bovenstaande stedenreizen ook mogelijk om een reis naar wens te laten maken. Kun je geen keuze maken tussen de verschillende reizen? Geen probleem, naast maatwerk reizen is het ook mogelijk om bestaande reizen te combineren.

Wij specialiseren ons in flexibele rondreizen en je kunt je reis tot in de details naar wens laten maken.

Wil je ons iets vragen over onze stedenrondreizen. Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist