Spanje als incentive bestemming – 5 voordelen

Cordoba, Spain at the Roman Bridge and Mosque-Cathedral

Spanje is een perfecte bestemming voor bedrijfsreizen. Het land biedt een ongelooflijke combinatie van cultuur, natuur en gastronomie die de reiservaring onvergetelijk maken. Lees in dit blog de vijf voordelen van Spanje als incentive bestemming.

 

1.Een duurzame bestemming die je zelfs per trein kan ontdekken

Spanje is een van de meest duurzame bestemmingen ter wereld. Het land heeft een uitgebreid netwerk van comfortabele en veilige treinen die de steden, zoals Sevilla, Córdoba en Granada met elkaar verbinden. Dit is een geweldige manier om het land relaxt te verkennen zonder het milieu te belasten. Een trein reis door Andalusië is een onvergetelijke ervaring die je de mooiste landschappen en historische steden laat zien. Bekijk hier ons aanbod van treinreizen door Andalusië.

 

 

2.Het land van de wereldberoemde kunstenaars Gaudi en Picasso

Spanje staat bekend om de meest beroemdste kunstenaars ter wereld, zoals Gaudi en Picasso. Barcelona is de stad van Gaudi. Hier vind je een van de meest spectaculaire architectonische meesterwerken ter wereld, zoals de Sagrada Familia. Verder kan je in Málaga de indrukwekkende kunstwerken van Picasso bewonderen. Het land is dus een echte must-see als kunst-en cultuuractiviteiten een hoge prioriteit heeft voor jouw groep.

 

 

3. De meest spectaculaire diverse landschappen

Sierra Nevada Spanje

Spanje heeft een prachtige en diverse landschappen. Van de witte dorpen in Andalusië tot de prachtige stranden van de Costa del Sol, Spanje heeft het allemaal. Het land heeft ook een van de mooiste bergketens ter wereld, zoals de Pyreneeën en de Sierra Nevada. Pak je kans om samen met je collega’s de natuurlijke schoonheid van de bergen te ervaren. Ga voor off the beaten track routes en begeef je in een oase van rust, om zo echt het gevoel te hebben dat je op avontuur bent. 

 

 

4.Unieke belevenissen die je alleen in Spanje kan doen

Spanje biedt unieke en onvergetelijke groepsactiviteiten aan die je nergens anders kunt doen. Van een flamenco dans workshop in Sevilla tot een luxe wijnproeverij in Rioja. Het land heeft een groot aanbod van activiteiten die perfect zijn voor teambuilding, avontuur en ontspanning. Plan je reis bijvoorbeeld tijdens de Feria de Abril in Sevilla. Dit jaarlijkse feest staat gegarandeerd voor een unieke groepsbeleving. De zoete geur van sinaasappelbloesem, de hemelsblauwe lucht en de warme zon zorgen voor het ultieme Sevillaans lentegevoel. Een perfecte manier om je collega’s te laten ontspannen en ze tegelijkertijd kennis te laten maken met de Andalusische cultuur.

 

 

5.De Spaanse keuken die voor iedereen wat te bieden heeft

tapas Spanje

De Spaanse keuken is wereldberoemd en staat bekend om zijn heerlijke tapas en paella. Maar het land biedt echter veel meer dan alleen deze gerechten. Het land heeft een gevarieerd aanbod aan regionale keukens. Van de zeevruchten in Galicië tot de chorizo in Castilië, de Spaanse keuken heeft voor iedereen wat te bieden. 

 

 

Kortom, Spanje is een top bestemming voor bedrijfsreizen. Met zijn duurzaamheid, cultuur, natuur, gastronomie en unieke groepsactiviteiten is het een bestemming die je niet mag missen. Plannen om met een groep naar Spanje af te reizen? Doe gratis en vrijblijvend een reisaanvraag.