Onze reizen naar de zandduinen van de Sahara

Bekijk onze reisroutes en laat je fantasie de vrije loop
De Sahara woestijn spreidt zich uit over tien landen in Afrika en is een reisbestemming op zichzelf. Het Marokkaanse gedeelte van de Sahara ligt op vier uur vliegen, is compleet veilig en biedt een ervaring om nooit te vergeten. Zandduinen tot wel 250 meter hoog, kamelenkaravanen, de nomadenbevolking en groene oases met een gastvrije bevolking maakt dit tot een belevenis voor alle leeftijden. Reizen kan van oktober tot mei en de Sahara is daarmee ook een goede winterbestemming.

Woestijnreizen Marokkaanse Sahara

Een week er tussen uit naar de Sahara of een langere rondreis door Zuid-Marokko? We hebben het grootste aanbod Marokkaanse Sahara reizen.

Ben je een wandelliefhebber? Bekijk dan onze kamelentrektochten (Hike). Onze kamelensafari’s en woestijnrondreizen zijn een combinatie van natuur en cultuur (Explore). Zoek je graag de stilte op? We organiseren een bezinning- en retraite groepsreis naar de Sahara (Inspire).

Op de Rondreizen Sahara pagina hebben we een selectie gemaakt van de meest populaire rondreizen en kun je ook kiezen voor de optie Reis op Maat.

Bouwstenen Woestijnreizen

Ga je richting Marrakech of Fes? Boek dan een nachtje slapen in de woestijn. Rijd op je eigen kameel naar een luxe tentenkamp of ervaar een authentieke overnachting in een nomadentent.

Heb je iets meer tijd? Dan kan je een 3-daagse kamelensafari of 5-daagse wandeltrektocht aan je reis toevoegen. Verblijven bij nomaden of in een oase? Bekijk dan de oase en vrijwilligerswerk bouwstenen.

Op de Bouwstenen Sahara pagina vind je een selectie van onze meest populaire bouwstenen. Bekijk de thema pagina´s voor het complete overzicht.

Activiteiten Marokkaanse Sahara

Als Sahara specialist kunnen we je activiteiten aan te bieden die je niet zo snel ergens anders vindt. Je kan ze toevoegen aan je rondreis of bouwsteen en zijn ook los te boeken.

Zo kan je een woestijncursus volgen als voorbereiding op de woestijn of volg je een Arabische les in een nomadenschool in de woestijn. Je vermijdt de meer toeristische tours en komt op kleinschalige adresjes in contact met Marokkanen met passie voor hun werk.

Vraag ons welke activiteiten we in de Sahara kunnen aanbieden. Het zijn er een hoop en we vertellen je er graag over.

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar de Sahara?

Wij helpen je graag!

Wil je ons iets vragen over onze reizen naar de Sahara?
Wij helpen je graag!