Sportief rotsklimmen in een prachtig bergachtig gebied

Uitdagende activiteit voor beginners in Midden-Portugal

Explore Boot tour icoonExplore: Uitdagende sport voor beginners

Hike Icoon CoasteeringHike: Klimmen, klauteren, wandelen, springen en zwemmen

Intensiviteit Icoon CoasteeringIntensiviteit: Actieve activiteit met hoge intensiviteit, Ook geschikt voor beginners en kinderen

rotsklimmen (2)

Rotsklimmen in de natuur!

Bij deze activiteit starten we vanuit de stad Tomar en gaan we richting het Zezere meer om daar de rotswanden op te zoeken. De activiteit vindt dus plaats vlakbij het meer en biedt zelfs de mogelijkheid om te zwemmen en te duiken in combinatie met rotsklimmen. De activiteit kan worden gehouden in verschillende moeilijkheidsniveaus. Geniet van de natuur en daag jezelf uit waardoor deze activiteit perfect is voor iedereen. Inbegrepen bij de activiteit is uiteraard een ervaren instructeur, veiligheidsapparatuur, een ongevallenverzekering en het transport vanaf Tomar naar de evenementlocatie en terug.

De verschillende rotswanden bieden elk hun eigen niveau. Zowel voor volwassen als voor kinderen is de activiteit perfect.

Ontdek hier of rotsklimmen bij jou past!

Rotsklimmen is een unieke en sociale activiteit waarbij je al je spieren gebruikt! Ben jij sportief en ga je een uitdaging niet uit de weg? Ben je bereid je eigen grenzen te verleggen en ben je toe aan een échte kick van adrenaline? Dan is rotsklimmen iets voor jou!

Durf je de uitdaging aan? Boek dan hier deze activiteit!

De omgeving

De activiteit vindt plaats bij de Zezere rivier, deze rivier baant zich tussen de bosrijke bergen, waar de geur van dennenbomen voor een ontspanning zorgen. In deze idyllische locatie liggen vijf leisteden dorpjes die harmonieus opgaan in het landschap en die zeker een bezoek waard zijn. Dit bezoek kan je goed plannen voor of na de activiteit. Als de Zezere rivier van noord naar zuid gevolgd wordt dan is de aanvang bij het dorp Barroca, waar nog voor oude molens staan die vroeger door het water in beweging werden gebracht, ook zijn er eeuwenoude rotsttekeningen te zien.

Een stukje verderop is de rivier rustiger en voelt men de rust van stuwdam Albufeira do Cabril. Deze dam komt zeker indrukwekkend over en is gelegen op een mooie locatie in het midden van de heuvelachtige landschappen. Naast rotsklimmen is er nog veel meer te beleven in de regio. Het fijne klimaat in combinatie met het landschap zorgt voor een onvergetelijke ervaring.

Hoe gaat het in zijn werk

De activiteit kan tot ongeveer 2 uur lang duren. Iedereen verzamelt zich in Tomar bij Corda Bamba om vervolgens in de natuur te gaan. Tijdens de activiteit ontvang je veilige uitrusting en instructies van de specialist, je wordt volledig begeleidt en de activiteit is inclusief ongevallenverzekering en vervoer.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 2 uur durende activiteit

Location Icon Coasteering Sesimbra Corda Bamba, Tomar, Portugal

Prijs: €20 per Persoon

Coasteering Sesimbra Jumping

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Instructeur
Vervoer
Veilige uitrusting
Verzekering
Benogdheden

Exclusief

Lunch
Zwemkleding
Overig

De activiteit vindt plaats in het Zezere gebied

De Zezere is een rivier die de Taag voedt. Hij ontstaat in de Serra da Estrela, vlakbij de Torre, het hoogste punt van Portugal. De Zezere is de op twee na langste rivier van Portugal. De omgeving is niet enorm bekend maar qua natuurschoon zeer bijzonder. Met bosrijke heuvellandschappen, witte dorpjes en mooie bruggen is de regio zeker een bezoekje waard.

Overnachten in de buurt van Tomar

Meer van de cultuurregio Tomar ontdekken? Rond Lissabon bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Geniet van luxe en comfort met onze Paradores rondreizen

Ervaar Málaga en andere leuke plekken in Andalusië met onze treinrondreis

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Tomar

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in de regio Tomar en Zezere! Maak je reis naar MIdden-Portugal compleet met onderstaande activiteiten en bezoek het Arrábida natuurpark. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Jeep SafariStoere jeepsafari langs ruïnes en stranden van het Arrábida park

Boat Tour Varen en Snorkelen

Varen en snorkelen door het Arrábida park met een privé boot

Wine Tasting PortugalEen wandeling en proeverij in het natuurpark Arrábida

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk