REISVERHALEN

Op deze pagina kun je meer reviews lezen, die onze reizigers hebben achtergelaten op onder andere Reisorakel, Rondreis.nl en Trustpilot.

”Wij waren voor het eerst in Andalusië. Mooie streek en vooral de oude binnensteden. Onze wensen zijn helemaal vervuld. Vooral de hotels waren plaatjes,echte prachtige oude gebouwen met sfeer en zeker luxe dus met hele goede voorzieningen en ontbijt. Ik weet niet of ik deze plekken zelf gevonden zou hebben.”

”Stedentrip Andalusië. Wij zijn zeer tevreden over alle info die wij kregen van Barrio Life. Alles perfect geregeld.”

”Barrio Life heeft een bijzonder mooie reis voor ons samengesteld. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen. Alles was erg goed geregeld. De excursies waren top.”

”Geweldige reis gehad, echt het gevoel gehad tussen de lokale bevolking te reizen en met lokale gidsen, met veel kennis van het land, ontzettend lief en behulpzaam. Er is heerlijk gekookt voor ons. Een ervaring die ik heel mijn leven met mij mee zal dragen.

Bovenstaande reviews zijn afkomstig van de website Reisorakel. Dit is een website waarop reizigers hun mening en ervaring kunnen delen over een bepaalde reisorganisatie. Sinds een aantal jaar staat Barrio Life ook op dit platform en kunnen onze reizigers hun ervaring met ons als reisorganisatie delen.

In deze video geven we een introductie over een populaire reis, namelijk onze Sahara Quest door Marokko.

Een van onze reizigers heeft een video gemaakt over zijn ervaring met onze Sahara nomaden reis.

Het Koningspad Camino del Rey is een bekende plek in Andalusië en trekt elk jaar veel bezoekers. Een van onze reizigers heeft beelden gemaakt van zijn ervaring tijdens deze prachtige wandeling. Kijk mee en kom alvast in de sfeer!

”We besloten afgelopen jaar voor het eerst een rondreis te maken door Marokko. Barrio Life heeft ons vanaf het begin goed geholpen en voorzien van nuttige en interessante informatie over de bestemming. De reisspecialisten zijn echt gespecialiseerd in de bestemming en komen met goede voorstellen die echt passen bij je wensen en behoeften. De reis zelf was prachtig en zal ons nog lang bijblijven mede door Barrio Life!”

”Ik had nog nooit van Barrio-life gehoord dus dan is het boeken van de reis toch wel even spannend, maar alles behalve spijt van gehad! We hebben de zevendaagse rondreis door Marrakech inclusief de woestijn overnachting gedaan. De planning en overnachtingen waren super goed geregeld. Bij het autoverhuur was alles keurig in orde en wisten zij uit ervaring dat het via barrio-life goed zat betreft de verzekering. We raden het iedereen aan!”

Zou je wat diepere verhalen van reizigers willen lezen? Bekijk dan bijvoorbeeld het blog dagboek van onze Sahara nomadenreis en beleef een stukje Marokko.

Zou je in contact willen komen met onze reizigers? Dat kan! Laat het ons weten, dan kunnen wij je in contact brengen met onder anderen stellen en familie’s die bij ons een reis gemaakt hebben.