Veilig op reis met reisgarantie van Barrio Life

Omruilgarantie

Garantiefonds GGTO

Geld terug garantie

24/7 bereikbaar tijdens de reis

Omruilgarantie

Onbezorgd boeken kan met onze omruilgarantie. Als je wilt omboeken naar een andere reisdatum, ook al is er een geel reisadvies en kan er gereisd worden, is dat mogelijk tot 3 weken voor vertrek.

Garantiefonds GGTO

Barrio Life is aangesloten bij stichting Garantiefonds GGTO. Het Garantiefonds GGTO garandeert reizigers die geboekt hebben het reeds betaalde deel van de reissom terug te krijgen. Bovendien garandeert het Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf de terugreis, als Barrio Life dit zich niet kan veroorloven.

Geld terug garantie

Je hoeft je geen zorgen te maken over je vakantie met onze geld terug garantie. Bij een negatief reisadvies (oranje) van de gehele regio, annuleren wij de reis maximaal 1 week voor vertrek. Er volgt daarna direct een terug storting van de reissom (geen voucher). Als reizigers welkom zijn op de bestemming en het veilig is, zal de reis uitgevoerd worden.

Als de reis, door corona of om andere redenen niet uitvoerbaar is, krijg je de al betaalde reissom van ons terug. Onder zulke redenen vallen de volgende zaken:

   • Als de grenzen gesloten zijn
   • Als er ter plaatse een quarantaine verplichting is
   • Als er een rood reisadvies geldt
   • Als er door de lokale overheid te grote beperkingen zijn opgelegd

Kortom, wij dragen het financiële risico als de reis niet door kan gaan.

24/7 bereikbaar tijdens je reis

Wij vinden het belangrijk dat je met een veilig gevoel op vakantie gaat. Daarom zijn wij 24/7 bereikbaar voor en- tijdens de reis, om al je vragen te kunnen beantwoorden. Twijfel niet om contact op te nemen bij vragen! Daarnaast hebben wij veel lokale contacten. Mocht het nodig zijn, bieden we ook ter plekke hulp in geval van nood.

Meer informatie over veilig reizen?

Ga voor meer informatie naar Reisadvies Ministerie Buitenlandse Zaken. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons bereiken op: 020-2214178. We helpen je graag!

Garantiefonds GGTO: garantie geregeld

Garantiefonds GGTO staat er voor garant dat je het reeds betaalde deel van je reissom terugkrijgt indien de touroperator failliet zou gaan. Dit kan zijn vóór je vertrek maar ook tijdens je verblijf op locatie. Bovendien garandeert Garantiefonds GGTO tijdens je verblijf je terugreis, indien de touroperator, als gevolg van een faillissement, hier niet meer voor kan zorgdragen. Door de touroperator wordt voor deze garantiestelling een vast bedrag van € 7,50 per reiziger in rekening gebracht aan de consument. Hiermee wordt het garantiefonds opgebouwd en onderhouden.

Lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties

De Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties telt inmiddels over de 300 leden en behartigt de belangen voor deze specialistische groep reisbedrijven. Barrio Life is lid van de vereniging en heeft gedurende twee jaar ook een bestuursfunctie gehad binnen de vereniging.

Voor de reiziger is het belangrijk te weten dat lid zijn van de vereniging de verplichting met zich mee draagt een garantieregeling te hebben voor de reissommen van reizigers. Mochten wij als reisorganisatie failliet gaan, is je reissom beschermd tegen faillissement.

De verenging zorgt er verder voor dat de belangen van de kleinschalige reisorganisaties behartigt worden in de politiek, op branche niveau en verstevigt de concurrentiepositie t.o.v. de grotere reisorganisaties.