Pousada Rondreis hoogtepunten van Noord-Portugal

Pousada Rondreis hoogtepunten van Noord-Portugal

Welkom op de reizenpagina van 7-daagse Pousada Rondreis hoogtepunten van Noord-Portugal. Deze Pousada rondreis is gericht op de culturele hoogtepunten van Noord-Portugal, met daarin de steden Porto, Braga, Guimareas, maar ook de culturele Douro wijn- en portstreek. Meer dagen om te reizen? Zie op deze pagina het gehele overzicht van onze Pousada reizen door Noord-Portugal en de rest van het land.

Deze 7-daagse Pousada Rondreis hoogtepunten van Noord-Portugal neemt je mee op een ontdekkingstocht langs het erfgoed van het noorden van Portugal. Niet alleen de grote steden zijn deel van de reis, maar ook de historische dorpjes en cultuur van het achterland, de Douro streek. De reis is ideaal voor cultuur- en geschiedenis liefhebbers, waarbij alle overnachtingen van deze reis ook in een echte 5- en 4-sterren Pousada´s plaatsvinden (klassieke hotels). Meer interesse in natuur dan cultuur? Dan raden we je aan hier op deze pagina onze andere fly-drives van rond een week door Noord-Portugal te bekijken.
Wat is er zo mooi aan deze reis?
Portugal is bijna een openluchtmuseum te noemen met al haar kastelen, kathedralen en kerken. Noord-Portugal spant daarmee binnen het land ook nog eens de kroon. Bang voor de Spanjaarden, hebben de Portugezen vestingen gebouwd om zich te beschermen en de Katholieke kerk heeft daarnaast ook veel kerken en kathedralen toegevoegd.

Liefhebbers van wijn, port, vis en Mediterraanse gerechten zullen ook goed toeven in deze reis. De Douro streek die je bezoekt is een en al fijnproeven en genieten van niet alleen wijn en port, maar ook van de streekgerechten uit deze regio.

Het verblijf in de luxe Pousada´s maakt dat je reiservaring niet alleen overdag plaatsvindt, maar je ook dineert en overnacht in stijl in een klassieke omgeving met een lange historie.

Hoe zit deze Pousada Rondreis hoogtepunten van Noord-Portugal in elkaar?

Wij verzorgen de retourvlucht, de huurauto all-risk verzekerd, alle overnachtingen in Pousada´s op basis van logies en ontbijt (diner is bij te boeken). Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Portugal specialist en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

Naast dit basispakket, zijn er tal van activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat je het beste uit de reis haalt. Zo kunnen we boottochten, stadswandelingen met gids, een fingerfoodwandeling en activiteiten naar wens toevoegen.

Reis op maat?
Verblijf je graag een dag langer op een bepaalde plek of zou je deze reis willen aanpassen?
Als Portugal specialist kunnen we in een handomdraai deze reis aanpassen naar wens en je adviseren op basis van onze eigen ervaring.