Pousada Rondreis Alentejo hoogtepunten

Pousada Rondreis Alentejo hoogtepunten

Welkom op de reizenpagina van de 7-daagse Pousada Rondreis Alentejo hoogtepunten. Deze Pousada rondreis is gericht op genieten van klassieke en elegante oude steden zoals Lissabon, Sinta, Evora, Estremoz en Obidos. Dé historische steden voor een rondreis van een week rondom Lissabon. Meer dagen om te reizen? Zie op deze pagina het gehele overzicht van onze Pousada reizen door Noord-Portugal en de rest van het land.

Deze 7-daagse Pousada Rondreis Alentejo hoogtepunten is een reis naar Romeinse gebouwen, klassieke paleizen, Middeleeuwse kastelen en oude kloosters. De reis is ideaal voor cultuurliefhebbers, waarbij alle overnachtingen van deze reis ook in een echte 5- en 4-sterren Pousada´s plaatsvinden (klassieke hotels). Liever in eenvoudigere accommodaties overnachten? Dan raden we je aan hier op deze pagina onze andere fly-drives van rond een week door Noord-Portugal te bekijken.

 

Wat is er zo mooi aan deze reis?

De regio rondom Lissabon, ook wel de Alentejo genoemd, is zeer rijk bedeeld met erfgoed. Portugal heeft een lange historie van paleizen en kastelen. De weelde van de roemrijke historie geeft een levendig beeld van het verleden en geeft je de mogelijkheid te genieten van verfijnde architectuur en pittoreske dorpjes.

We hebben gekozen voor de meest luxe Pousada´s, alsmede de Pousada´s met de beste ligging midden in het oude centrum van een stad of op een goede locatie. Het verblijf in luxe Pousada´s maakt dat je reiservaring niet alleen overdag plaatsvindt, maar je ook dineert en overnacht in stijl in een klassieke omgeving met een lange historie.

 

Hoe zit deze Pousada Rondreis Alentejo hoogtepunten in elkaar?


Wij verzorgen de retourvlucht, de huurauto allrisk verzekerd, alle overnachtingen in Pousada´s op basis van logies en ontbijt (diner is bij te boeken). Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Portugal specialist en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

Naast dit basispakket, zijn er tal van activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat je het beste uit de reis haalt. Zo kunnen we wandelingen met een stadsgids bijboeken, maar ook een bezoek aan een wijnbodega of een fietstocht met culinaire stops op een e-bike door Lissabon.

 

Reis op maat?

Verblijf je graag een dag langer op een bepaalde plek of zou je deze reis willen aanpassen?
Als Portugal specialist kunnen we in een handomdraai deze reis aanpassen naar wens en je adviseren op basis van onze eigen ervaring.