Portugal – Azenhas da Seda

Azenhas da Seda is een kleinschalige glamping accommodatie in het binnenland van Portugal. Omgeven door geurige lavendel, fruitbomen en veel groen ben je hier aan het juiste adres als je even tot rust wil komen en één wil worden met de natuur. In de buurt maak je leuke wandelingen en kun je deelnemen aan avontuurlijke activiteiten als abseilen en kanoën door de stroomversnellingen. Ontspannen is tevens goed mogelijk, bijvoorbeeld op een van de vrolijk gekleurde ligbedjes aan het rivierstrandje. Rust, natuur, ruimte; je vindt het hier allemaal.

 

Er zijn in totaal zes glamping tenten, allen stijlvol ingericht en sereen gelegen langs het kabbelende water van de stromende rivier. Je hebt beschikking over je eigen sanitaire voorzieningen, een fijn terrasje met uitzicht op de vrije natuur en een comfortabel bed. Vanuit je tent kan je bovendien binnen enkele stappen een verkoelende duik nemen in de rivier, hoe gaaf? Tot in de late uurtjes is het er gezellig natafelen op de sfeervolle picknickplaats met lange eettafels. Hier blik je samen met elkaar terug op een mooie dag in deze prachtige regio van Portugal.

 

Kortom, naar ons idee vind je bij Azenhas da Seda alles dat je nodig hebt voor een ontspannen vakantie in de ongerepte natuur!