Wie zijn de partners van Barrio Life?

We kunnen bij de start van elke nieuwe dag weer vertrouwen op ons waardevolle netwerk van partners

Ons netwerk bestaat inmiddels uit honderden partners in binnen- en buitenland. Mannen en vrouwen die met passie kleinschalige accommodaties runnen en lokale gidsen die hun inspiratie delen. We werken op basis van vertrouwen met onze partners en maken vooraf een selectie op basis van een gemeenschappelijke kijk op reizen. We hebben onderstaand alvast drie van onze Nederlandse partners uitgelicht.

Nature Quest

Nature Quest is een Nederlandse organisatie die ervaringen in de natuur aanbiedt en mensen inspireert naar binnen te kijken. Nature Quest organiseert Solo Quest´s in Nederland en in het buitenland. Een Solo Quest is een moment waarop de deelnemer een tijd alleen en op zichzelf in de natuur verblijft zonder afleiding van buiten.

Twee keer per jaar organiseren we in samenwerking met Nature Quest een retraite en bezinningsreis genaamd de Sahara Quest en vanaf 2018 ook de Portugal Quest. Dit zijn groepsreizen onder begeleiding van een reisbegeleider en coach.

“De natuur is voor ons een voorbeeld, een afspiegeling van de menselijke geest in haar meest ‘natuurlijke’ staat. De natuur ‘is’, zonder oordeel, alles komt, alles gaat.¨

De Europeesche verzekeringen

We zijn voor onze reizigers een samenwerkingsverband gestart met De Europeesche, in de reismarkt bekend als de meest gespecialiseerde reisverzekeraar van Nederland. We kunnen onze reizigers daardoor een reis- en annuleringsverzekering aanbieden tegen een scherpe prijs.

Tegenwoordig hebben veel consumenten een doorlopende reisverzekering, echter dekt deze niet altijd de avontuurlijke trektochten en is een aanvullende reisverzekering een goede keuze. Een annuleringsverzekering is interessant voor iedereen die bijvoorbeeld qua gezondheid twijfels heeft of de geboekte reis ook daadwerkelijk door kan gaan.

Tot slot is de Europeesch ook deel van de “SOS- International” hulplijn met een uitgebreid wereldwijd netwerk, zodat bij ongelukken er snel bijstand is.

GreenSeat

Mocht je graag de CO2 willen compenseren die je vlucht en het vervoer op locatie genereren dan kun je gebruik maken van ons partnerschap met GreenSeat.

GreenSeat berekent op basis van de afstand van je vluchten de hoeveelheid CO2 die het vliegtuig uitstoot. De kosten voor het planten van bomen, die dezelfde CO2 weer kunnen opnemen, krijgen we van GreenSeat door en kunnen we voor je overmaken. GreenSeat plant de bomen en op deze manier vlieg je klimaatneutraal.

Graag compleet klimaatneutraal reizen? Dan raden we aan ook de kilometers die je per auto of minibus door het land van bestemming maakt mee te nemen in het geheel.

Onze partner worden of meer informatie?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op