Booking for : Treinreizen

[contact-form-7 id="Select"]

Treinreizen

Reisinformatie

Waarom kiezen voor een treinreis?

 

Wij bieden treinreizen aan naar Andalusië, Marokko en Portugal. Waarom zou je kiezen voor een Barrio Life treinreis?

 

Mooie historische stations en moderne architectuur
Het is een plezier om op een treinstation aan te komen en daar te kunnen genieten van een laatste koffie alvorens je de trein in stapt of juist een rondwandeling te maken door de historische aankomsthal. De verscheidenheid aan stations en hun historische karakter maken een treinrondreis extra inspirerend. De kleine stationnetjes kennen we maar altijd te goed en zijn opgenomen in onze langere treinrondreizen door Andalusië.

 

Boemeltreinen en comfortabele stoelen in snelle treinen
Afhankelijk van het traject dat je aflegt kan je genieten van het rustige tempo van een boemeltrein, een lokale stoptrein, of juist van de luxe en comfortabele stoelen van de Spaanse langeafstand treinen. Je reis zal een mix vormen van beiden en geven je een kijkje in het lokale Spaanse leven. Bijna alle treinen hebben toiletten aan boord en soms zelf ook een bemande bar waar een drankje kan worden gekocht.

 


Bijzondere landschappen
Een rondreis per trein door Andalusië geeft je de mogelijkheid om te genieten van de bijzondere landschappen die zich aan je onttrekken. Van olijvenboomgaarden die tot het oog rijken tot spannende ritten door tunnels in het witte dorpen gebied van Andalusië. Onderweg is er veel te zien en het heuvel- en bergachtig karakter van Zuid-Spanje maakt de trajecten tussen de steden inspirerend.

 

 

Vervoer van het station naar het hotel en v.v.
De stations liggen in bijna alle steden pal in het centrum van de stad op loopafstand van het historisch centrum. Onze hotels liggen allemaal in het centrum en afhankelijk van je wensen, is het mogelijk om te wandelen naar het hotel, kan je een taxi nemen (vaak tussen de 5-10 euro per rit) of kan je een stadsbus nemen naar het hotel. In de reisbescheiden geven we tips om makkelijk van het hotel naar het station te geraken. Graag opgehaald en gebracht worden? Geef het ons door en dan zorgen wij dat er privétransfer klaar staat om je op te halen en te brengen.

 

Sfeervolle middenklasse hotels inclusief ontbijt
Onze middenklassen hotels (2-3 sterren hotels) liggen allemaal centraal gelegen in of in de buurt van het historische centrum van de stad. We hebben deze accommodaties gekozen op enerzijds de ligging, maar ook op de sfeer die de kamers uitstralen. Zo zijn de meeste hotels gelegen in historische gebouwen, als deel van de complete ervaring van de reis. Dit is extra inspirerend na een mooie dag op pad. Mocht je graag in een Parador (luxer hotel) of een 4 of 5 sterren hotel verblijven, stellen we je graag ons aanbod voor per stad met opties om uit te kiezen.

 

De voordelen van een reis per trein door Andalusië

  • Een treinrondreis geeft je de rust van het niet hoeven nadenken over het parkeren van een huurauto in een drukke stad, alsmede het vermijden van parkeerkosten (20 euro per dag).
  • De treinstations in de steden liggen centraal gelegen en je kan vaak wandelend (1-2 kilometer) naar het hotel wandelen óf een taxi nemen (5-10 euro)
  • Het is een duurzaam alternatief waarbij je geen emissies uitstoot door met een huurauto op pad te gaan
  • Je ervaart het Andalusisch leven door je tussen de lokale bevolking te begeven op de stations, in de trein en onderweg.
  • De landschappen onderweg zijn op de meeste stukken meer inspirerend, omdat je niet in een snelwegomgeving rondrijdt.
  • De trein is vaak sneller van A naar B en je hebt geen last van files of drukte op de weg wat stress kan opleveren.

 

Bekijk hier onze Andalusië treinreizen
Bekijk hier onze Marokko treinreizen
Bekijk hier onze Portugal treinreizen

 

Reisdetails

  • Reisduur : reizen vanaf 8 tot 12 dagen
 

Inbegrepen bij deze reis

vlucht, treinkaartjes, hotels en uitgebreide reisbeschrijving met tips


Recommend Tour Packages