Booking for : Treinreis naar Andalusië vanuit Nederland

[contact-form-7 id="Select"]

Treinreis naar Andalusië vanuit Nederland

 • Alles goed geregeld: reis met alle overnachtingen in karakteristieke stadhotels, inclusief alle transporten voor alle dagen en onze uitgebreide reisbeschrijving met lokale tips en activiteiten
 • De ultieme treinreis om op avontuur te gaan in Andalusië.
 • Een reis vol cultuur, activiteiten, natuur en strand voor een unieke treinreis vakantie.

Reisinformatie

Treinreis naar Andalusië vanuit Nederland

 

Deze reis neem je mee naar de hoogtepunten van Andalusië; Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga, maar brengt je ook naar minder bekende steden zoals Jerez de la Frontera, Cádiz, Ronda en Antequera. Op de heenreis overnacht je in Barcelona en op de terugreis uit Andalusië verblijf je een nacht in Madrid.

Deze 19-daagse treinreis naar Andalusië vanuit Nederland is een leuke en duurzame manier om Zuid-Spanje te bezoeken en geschikt voor wie houdt van reizen per trein. Je vliegt namelijk niet vanuit Nederland naar Andalusië, maar reist meteen al vanuit Nederlands met goede hogesnelheidslijnen richting het zuiden. Ook bieden wij andere steden- en treinreizen in Andalusië aan. Zou je deze reis willen aanpassen?

Wat is er zo mooi aan deze reis?

De Zuid-Spaanse steden Córdoba, Granada en Sevilla zijn beroemd om hun unieke iconen, het Alhambra, Mezquita en Alcazar. Echter Zuid-Spanje biedt nog veel meer hoogtepunten die een bezoek aan deze streek meer dan de moeite waard maken. Deze Andalusië treinreis maakt een mooie ronde van west naar oost-Andalusië en doet dit op de leukste manier, per trein. Alle bouwstijlen komen terug in deze compilatie van steden met allemaal hun unieke karakter. Afgewisseld met natuur, strand en fietstochten op leuke plekken en een leuke stop op de heenreis in Barcelona en terug via Madrid.

Hoe zit deze treinreis naar Andalusië vanuit Nederland in elkaar?

Wij verzorgen voor alle treintickets van Nederland naar Zuid-Spanje, onderweg in Andalusië en weer terug naar Nederland. Uit en thuis.

Je overnacht in sfeervolle 2-3 sterren hotels. De accommodaties zijn op basis van logies, ontbijt en je hebt je eigen badkamer. We kunnen de 2-3 sterren hotels omwisselen voor luxere 4&5-sterren boutique hotels of hotels met zwembad.

Daarnaast zijn we onderscheidend in onze complete reisbescheiden, zelf door ons geschreven als echte Andalusië specialist en de lokale tips die je reis nog vollediger maken.

Naast dit basispakket, zijn er meerdere activiteiten bij te reserveren, om ervoor te zorgen dat de plekken die je bezoekt nog boeiender worden. Zo kunnen we stadswandelingen met entreekaartjes en gids voor de mooiste monumenten reserveren. Maar is ook een leuke fietstocht door de stad, een avond in een Flamencovoorsteling, tapastocht of bezoek aan een Arabische hamam, een greep uit de mogelijkheden.

De reis van begin tot einde

 • Per trein vanuit Nederland naar Barcelona
 • 1 nacht in Barcelona
 • 2 nachten in Córdoba
 • 3 nachten in Sevilla
 • 1 nacht in Jerez de la Frontera
 • 2 nachten in Cádiz
 • 2 nachten in Ronda
 • 1 nacht in Antequera
 • 2 nachten in Málaga
 • 2 nachten in Granada
 • 1 nacht in Madrid
 • Per trein vanuit Madrid naar Nederland

Optioneel bij te boeken
Eenpersoonskamertoeslag: 795 euro (laagseizoen)
Vervoer van de treinstations naar de hotels v.v.: 15 euro per traject p.p.

 

Deze reizigers gingen je voor

Bekijk de reviews van onze klanten

''Wij wilden het echte Portugese denken, eten, wonen, en werken ervaren.

Het was verbazend hoe Barrio Life daarin is geslaagd! Alle activiteiten waren gericht op lokaal, ecologisch, duurzaam. Het viel op hoe enthousiast de betrokkenen (gidsen, rondleiders) waren met deze formule.''

''Met gezin in auto één week rondgereisd door Marokko. Was super! Vooraf goed advies gehad over de route en daarom veelmooie plekjes gezien.

Steeds sfeervolle en kleinschalige overnachtingen; precies zoals wij het leuk vinden. Met als hoogtepunt overnachting in de woestijn. Veel dank, wij zijn positief verrast door Marokko en door Barrio-life!''

''De voorgestelde reis werd volledig aan onze wensen aangepast. Alles was mogelijk. Al onze accommodaties waren werkelijk schitterend! Op vakantie reageerde ze snel op de mail. Ook zijn ze telefonisch bereikbaar.

Voordat we vertrokken kregen we de reisbescheiden met de planning en veel aanvullende informatie en tips toegestuurd.''

Dit aanbod valt onder de garantie van GGTO garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van GGTO garant.

Informatie treinreizen

Bij deze treinrondreis zitten de trein- en bustickets inbegrepen. Op dag 1 reis je met de trein van Nederland naar Barcelona. Vervolgens reis je de komende 19 dagen met de trein tussen Barcelona-Córdoba, Córdoba-Sevilla, Sevilla-Jerez de la Frontera, Jerez de la Frontera-Cádiz, Cádiz-Ronda, Ronda-Antequera, Antequera-Málaga, Málaga-Granada, Granada-Madrid en Madrid-Nederland.

Reisdetails

 • Reisduur : 19 dagen
 • Beste seizoen : Eind september tot begin juni
 • Reissom vanaf: €1795 p.p. o.b.v. 2 personen
 • Vervoer : Vlucht, transfer en treintickets
 

Inbegrepen bij deze reis

✔️Alle treinkaartjes van Nederland naar Spanje o.b.v. hogesnelheidslijnen en binnen Spanje nationale treinen ✔️18 nachten in 2-3 sterren sfeervolle stadshotels op basis met ontbijt ✔️ Transfer binnen Madrid, buskaartjes van Cadiz ✔️Uitgebreid Barrio Life routeboek met insider tips ✔️ 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor ✔️ Administratie- en boekingskosten

Recommend Tour Packages

8,5

 

8,8