Booking for : Rondreis Andalusië luxe 4-sterren paleishotels

[contact-form-7 id="Select"]

Rondreis Andalusië luxe 4-sterren paleishotels

 • Een compleet geregelde reis inclusief vluchten, luxe overnachtingen, huurauto en mooie activiteiten
 • Bezoek een van de meest historische steden van Andalusië
 • Met deze reis ervaart u op luxueuze en authentieke wijze een bijzondere vakantie door Andalusië

Reisinformatie

Rondreis Andalusië luxe 4-sterren paleishotels in de mooiste steden

Deze sfeervolle reis met verblijven in speciaal uitgekozen paleishotels, laat je genieten van het comfort en de authenticiteit van Andalusië. De reis doet de drie culturele steden van Andalusië aan: Sevilla, Córdoba en Granada.

Deze 12-daagse luxe 4-sterren Rondreis Andalusië luxe 4-sterren paleishotels neemt je mee op een verrassende en en verfijnde rondreis naar de culturele iconen en historische plekken van Zuid-Spanje. De reis is geschikt voor wie luxe ambieert, maar wel graag in een authentieke plaats met een verhaal.

Wat is er zo mooi aan deze reis?

Andalusië is voor meer dan 7 eeuwen onder invloed van de Arabische cultuur geweest (de Moren). Al daarvoor stichten de Romeinen er amfitheaters en zorgde de Renaissanceperiode voor Italiaanse invloed. Andalusië is daarmee een regio met prachtige paleizen, oude huizen van Moorse koningen en andere kunstwerken die overgebleven zijn.

Deze reis maakt een mooie route langs de mooiste paleizen en het erfgoed van Andalusië. We kennen de beste paleishotels van Andalusië en hebben daarin een selectie gemaakt van de beste 4-sterren paleizen die Zuid-Spanje te bieden heeft. Dit zodat de reis een belevenis wordt die niet alleen overdag, maar ook tijdens een wandeling door het hotel en het verblijf in de hotelkamer.

Hoe zit deze Rondreis Andalusïë luxe hotels in elkaar?

Wij verzorgen de retourvlucht, de huurauto allrisk verzekerd, alle overnachtingen in de 4-sterren paleishotels in het dagprogramma op basis van logies en ontbijt (diner is bij te boeken). Daarnaast zijn we onderscheidend in onze zeer uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Andalusië specialisten en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

Naast dit basispakket, hebben we als specialist een uitgebreid netwerk om verrassende activiteiten aan te bieden. Van wandelingen met goede stadsgidsen en entreekaartje voor de Mezquita en het Alhambra, tot een bezoek aan een Sherrybodega met proeverij in de privé-kamer van de Osborne familie of een paarden spektakel. Maar ook een flamenco voorstelling, hamam bezoek, ballonvaart en tapas wandeling. Vraag ons naar de mogelijkheden.

De reis van begin tot einde

 • Vlucht vanuit Nederland naar Málaga
 • 2 nachten in Ronda
 • 2 nachten in Jerez de la Frontera
 • 2 nachten in Sevilla
 • 1 nacht in Osuna
 • 2 nachten in Córdoba
 • 1 nacht in Baeza
 • 2 nachten in Granada
 • Vlucht vanuit Málaga naar Nederland

 

Deze reizigers gingen je voor

Bekijk de reviews van onze klanten

Jos van Hulst
Jos van Hulst
2 Juli 2024
We zijn met 4 personen (variërend van leeftijd 69 t/m 71) met de trein door Portugal gereisd zowel de accomodatie als de trein tikkets zijn door Bario Life voor ons verzorgd. Van mooi tot super accomodaties gehad echt een aanrader ontspannen en toch avontuurlijk ook de reisgids / map van wat er zoal in de buurt te bezichtigen is een waarde volle bijdrage die Bario Life voor ons verzorgd heeft. Hou je van zelfstandig reizen en wat avontuur dan is de trein reis echt een aanrader leuk om zelf ook wat op te zoeken en op je eigen tempo te bezoeken.
Angelique Vijge
Angelique Vijge
15 Mei 2024
Hele fijne vakantie gehad in Marokko, de reis was goed georganiseerd door Barrio life. Vragen tijdens de reis werden snel beantwoord. Hele fijne organisatie.
Tineke Draaijers
Tineke Draaijers
13 Mei 2024
Mooie accomodaties.
Dalila F
Dalila F
10 Mei 2024
Zeer bekwame bureau! Heerlijke vakantie gehad en alles perfect geregeld
Hermine Pelser
Hermine Pelser
10 Mei 2024
Barrio life heeft voor ons een erg interessante en goed verzorgde vakantie georganiseerd. Alles verliep zoals we hadden gehoopt!
Jeff van sprew
Jeff van sprew
6 Mei 2024
Excellente organisatie 👌
Elslen Brazil
Elslen Brazil
6 Mei 2024
Uitstekende planning, goeie, snelle communicatie en aantrekkelijk geprijsd. Voor en tijdens reis goeie begeleiding. Dankzij Barrio Life genoten van een heerlijke vakantie in Marokko. In één woord super!
Lute Venema
Lute Venema
28 April 2024
Prima reisorganisatie met persoonlijke benadering en goede communicatie en service

Onze pakketreizen vallen onder de dekking van VZR Garant.
Je leest de voorwaarden van deze garantieregeling op: vzr-garant.nl

 

photo

Dag 1,Vliegen op Málaga en rijden naar Ronda

Deze 4-sterren Rondreis Andalusië luxe 4-sterren paleishotels start met een directe vlucht van Nederland naar het vliegveld van Málaga. Hier hebben we een huurauto klaar staan op het vliegveld en rijd je in anderhalf uur naar het paleishotel in Ronda. Je verblijft hier voor twee nachten en het verblijf is op basis van logies en ontbijt. Na het inchecken blijft de rest van de middag en de dag van morgen over om Ronda in rustig tempo te ontdekken. Voor vanavond is ook het diner bij te boeken.
photo

Dag 2,De beroemde brug van Ronda

De meest bekende monumenten van Ronda zijn naast de brug de stieren arena en de Moorse hamam. Zou je graag Ronda met (privé)stadsgids bezoeken? We kunnen voor vandaag een mooie rondleiding bijboeken. De omgeving van Ronda is tevens een wijnstreek en we kunnen een bezoek en proeverij aan een wijnbodega toevoegen, alsmede een bezoek per jeep door een stieren reservaat net buiten Ronda.
photo

Dag 3,Arcos de la Frontera en het Grazalema park

Na het ontbijt check je in alle rust uit en rijd je gemakkelijk in anderhalf uur direct naar de volgende overnachtingsplaats, Jerez de la Frontera. Echter, we hebben als alternatief in onze reisbescheiden een prachtige rit door het Witte Dorpen gebied van het Grazalema opgezet inclusief het beroemde Arcos de la Frontera. Bij aankomst in Jerez de la Frontera check je in bij het paleishotel voor twee nachten op basis van logies en ontbijt. Vandaag en morgen kan je genieten van deze perfect uitvalsbasis.
photo

Dag 4,De Sherry van Jerez de la Frontera

Na het ontbijt kan je vandaag gebruik maken van onze reisbescheiden met tips voor een dagindeling. In Jerez de la Frontera kunnen een sherrybodega bezoek bij Osborne bijboeken, alsmede een bijzondere paardendressuur voorstelling van Andalusische paarden aanbieden. Tips hebben we ook voor een bezoek aan de historische havenstad Cádiz, mooi te maken op een dagtocht. In beiden Jerez de la Frontera en Cádiz kunnen we een wandeling met stadsgids voor je reserveren.
photo

Dag 5,De Ibericoham- en sinaasappels van Andalusië

Na het ontbijt check je uit en rijd je in een klein uur naar Sevilla waar je incheckt in het paleishotel wat we hier hebben geselecteerd voor je verblijf. Echter bieden we twee hele leuke bezoeken aan voor fijnproevers. Enerzijds een bezoek op de route bij een sinaasappelboerderij waarbij je een rondleiding krijgt door de velden en proeft. Anderzijds kunnen we een bezoek en proeverij bij een Iberico Spaanse hamboerderij bijboeken. Bij aankomst in Sevilla check je in bij het hotel voor twee nachten op basis van logies en ontbijt.
photo

Dag 6,Het Alcazar en de Giralda

Sevilla staat bekend om de klassieke sfeer die de stad ademt. Een grandioze stad waar de Spaanse tradities nog hoog in het vaandel staan en het grote historische centrum tal van paleisjes, herenhuizen en monumenten biedt voor een bezoek. Voor vandaag kunnen we een privé-fietstocht of wandeling met entreekaartjes bijboeken. Alsmede kunnen we een mooie flamenco voorstelling of tapas wandeling met gids bijboeken.
photo

Dag 7,Carmona met 5.000 jaar historie

Na het ontbijt check je uit en kan je vandaag nog tijd nemen om Sevilla te bezoeken. Vandaag verblijf je in het historische stadje Osuna. In onze reisbescheiden komen we terug met leuke stops voor onderweg zoals het stadje Carmona met haar 5.000 jaar historie met Romeinse-, Barokke-, Moorse- en Katholieke invloeden. We kunnen hier een wandeling met stadsgids organiseren. Na aankomst in Osuna check je in bij het paleishotel op basis van logies en ontbijt voor één nacht.
photo

Dag 8,Osuna en de 11 torens van Ecija

Na het ontbijt check je uit en rijd je in een uur en een kwartier naar Córdoba stad waar je verblijf in een mooi paleishotel. Vandaag kan je van de dag gebruik maken om het historische stadje van Osuna te bezoeken. Een romeins amfitheater, paleizen en kerken maken dit een mooi bezoek voor de ochtend. In onze reisbescheiden geven we meer tips, alsmede ook voor een extra stop onderweg in Ecija, de stad van de 11 torens. In Córdoba aangekomen check je in bij het hotel voor twee nachten op basis van logies en ontbijt.
photo

Dag 9,De Mezquita moskee

Córdoba staat bekend om de Moorse achtergrond en de roemrijke historie als één van de belangrijkste steden van Europa. De meest beroemde monumenten zijn de Mezquita moskee en de Judería wijk. Bezoek je de Mezquita graag met een (privé)stadsgids? Je kan een bezoek inclusief entreeticket voor de Mezquita bij je boeking mee reserveren. Ook een bezoek brengen aan de Medina Azahara (ruïnes buiten Córdoba)? Ook deze excursie kan je bijboeken.
photo

Dag 10,Rijden naar Baeza, de UNESCO stad

Na het ontbijt check je uit en kan je 's ochtends Córdoba verder bekijken. Vanuit Córdoba rijd je in anderhalf uur dwars door de olijvenstreek van de provincie Jaén naar het historisch stadje Baeza. Bij aankomst check je in bij het paleishotel op basis van logies en ontbijt. Na het inchecken heb je de rest van de middag om Baeza te bezoeken. In onze reisbescheiden geven we suggesties voor een bezoek aan Baeza.
photo

Dag 11,Een bezoek aan een olijfmolen

Na het ontbijt check je uit en kan je in de ochtend nog een stop maken in het zusterstadje van Baeza, namelijk Úbeda. Een UNESCO stadje en we hebben ook een optie om per fiets een bezoek te brengen. Het is een rit van anderhalf uur naar Granada en onderweg rijd je door de prachtige olijfbomen streek van de provincie Córdoba. Voor onderweg kunnen we een bezoek aan een oude olijfoliemolen en olijfboomgaard bijboeken, alsmede een olijfolie proeverij. Aangekomen in Granada check je in bij het paleishotel voor twee nachten op basis van logies en ontbijt.
photo

Dag 12,Het Alhambra paleis

Granada is bekend om haar mooie Moorse gebouwen en de ligging aan het Sierra Nevada gebergte. Het meest beroemde monument is het Alhambra paleis, maar ook de Arabische wijk Albaicin is een monument op zich. Bezoek je het Alhambra graag met een stadsgids (aanrader)? We kunnen een bezoek inclusief entreekaartjes voor je reserveren voor deze dag of voor vanavond als avondbezoek met het paleis mooi verlicht. Een romantische tip! Alsmede kunnen we voor vandaag een bezoek aan een sfeervolle Hamam (badhuis) reserveren.
photo

Dag 13,Vlucht naar Nederland of verlengen in Málaga

Na het ontbijt check je uit en rijd je in twee uur via de snelweg naar het vliegveld van Málaga. Hier kan je de huurauto inleveren en inchecken voor de vlucht. Voor onderweg hebben we ook een mooie route in onze reisbescheiden opgenomen waarbij je onderweg een aantal mooie plaatsen aandoet. Deze reis is uit te breiden met extra nachten aan de kust bij Málaga of op een andere plek. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.

Accommodaties voor deze reis

De 4-sterren paleizen die wij aanbieden in Ronda, Jerez de la Frontera, Sevilla, Osuna, Córdoba, Baeza en Granada zijn allemaal gelegen in het centrum. Het uiterlijk van de gebouwen ziet er historisch en 17e eeuws of 18e eeuws uit. De kamers van alle accommodaties zijn open, charmant en klassiek. Sommige kamers hebben een traditionele inrichting en andere een moderne inrichting. Daarnaast hebben ze allemaal een eigen badkamer op de kamer. Een aantal accommodaties hebben algemene ruimtes, zoals een lobby, restaurant, snackbar, bar, wellnessfaciliteiten of een lounge. Verder hebben sommige accommodaties buitenfaciliteiten als een terras, zwembad of tuin. Onderstaande foto's en beschrijvingen van de accommodaties kunnen afhankelijk van de periode van je reis iets afwijken.

Dag 1-2: Ronda

De eerste nachten verblijf je in Ronda aan de rand van de beroemde kloof met uitzicht op de rivier de Guadalevin. Het paleis ziet er 17e eeuws en authentiek uit en bevindt zich in een natuurlijke omgeving. De kamers zijn klassiek ingericht met antieke meubels. Ook is er een eigen badkamer op de kamer. Verder biedt de accommodatie een algemene lobby, restaurant, bar, terras en buitenzwembad.

Dag 3-4: Jerez de la Frontera

In Jerez de la Frontera verblijf je in een historische wijk. Het paleis ziet er groot en mooi uit en ligt bij Calle larga, een van de belangrijkste winkelstraten van Jerez de la Frontera. De kamers zijn ruim en traditioneel ingericht met een privé-badkamer op de kamer. Daarnaast kan je gebruik maken van het restaurant, bar, lounge en zonneterras.

Dag 5-6: Sevilla

De volgende bestemming is Sevilla. Het paleis is gelegen in het oude centrum van de stad dicht bij de kathedraal van Sevilla en ziet er 18e eeuws en charmant uit. De kamer ziet er ruim en romantisch uit met een privé-badkamer op de kamer. Verder is er een bar, restaurant, binnenplaats en dakterras aanwezig bij de accommodatie. Het dakterras heeft een mooi uitzicht over de stad.

Dag 7: Osuna

Je verblijft in Osuna aan de San-Pedro straat in een toeristische wijk. Vlakbij vind je het Romeinse amfitheater van Osuna. Het paleis bevindt zich in een opvallend 18e eeuws gebouw. De kamer heeft een authentieke inrichting met eigen badkamer op de kamer. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de bar en lounge.

Dag 8-9: Córdoba

Je verblijft in een paleis in de prachtige Joodse wijk van Córdoba. In de buurt vind je de Romeinse tempelruïnes. Het paleis ziet er historisch uit en je ziet er veel details uit het verleden in terug. De inrichting van de kamer is klassiek in combinatie met moderne elementen. Op de kamer is er een privé-badkamer aanwezig. Daarnaast is er ook een algemene lounge, bar, tuin en binnenplaats te vinden in de accommodatie.

Dag 10: Baeza

In Baeza verblijf je in het oude centrum in een toeristische wijk. In de buurt van het paleis vind je de kathedraal van Baeza en het museum van Baeza. Het paleis ziet er van buiten 17e eeuws uit. De kamer is licht, open en rustig ingericht met badkamer op eigen kamer. De accommodatie biedt ook een algemene bar, lounge en buitenzwembad met terras.

Dag 11-12: Granada

De laatste nachten verblijf je in Granada in een paleis in de wijk Albaicín. Het paleis ziet er karakteristiek uit en bevindt zich naast de rivier de Darro en vlakbij de kathedraal van Granada. De kamers zijn modern en met antieke meubels ingericht. Verder is er een eigen badkamer aanwezig op de kamer. Ook kan er gebruik worden gemaakt van de algemene bar, snackbar, berging en wellnessfaciliteiten.

Inclusief en exclusief

Inclusief
 • Retourvlucht van Nederland naar Málaga, inclusief 10 KG handbagage en 15 KG ruimbagage
 • 12 overnachtingen in genoemde 4-sterren paleizen op basis van logies en ontbijt
 • Huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen
 • Uitgebreid reisbescheidenpakket met compleet routeboek
 • 24/7 bereikbaarheid via telefoon en Whatsapp voor tips tijdens de reis
 • Administratiekosten (€20 per boeking) en boekingskosten (€25 per persoon)
Exclusief
 • Borg (ca. €750-900, klein model), benzine, tolwegen, parkeerkosten in de grote steden (ca. €20 per dag)
 • Lunch en diners
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien, souvenirs en persoonlijke uitgaven
 • Toeristenbelasting

Vluchtinformatie

Bij deze reis zit de directe retourvlucht inbegrepen van Nederland naar Málaga stad in Zuid-Spanje, inclusief 10 KG handbagage en 15 KG ruimbagage. Het is ook mogelijk om naast Amsterdam Schiphol te vertrekken vanaf Eindhoven, Rotterdam, Weeze of Brussel. Boek je zelf graag je vlucht? Geef ons dit door en dan zullen we je de reis aanbieden exclusief de vlucht.

Informatie huurauto

Op het vliegveld kun je je huurauto ophalen, maar het is ook mogelijk om dit op een later moment te doen. Bij het boeken van deze reis krijg je een reisbescheidenpakket waarin uitgebreide informatie staat over de geboekte huurauto.
In deze reis zit standaard een compacte huurauto inclusief all-risk verzekerd, type Ford Fiesta. Onderstaand tref je de kenmerken van deze auto. De daadwerkelijke huurauto kan in de praktijk een ander automerk zijn. Mocht je graag een groter formaat huurauto willen bijboeken (middenklasse, SUV, familieauto etc.) informeer ons dan in het offerteformulier over welk type auto je dan graag zou willen.

Kenmerken huurauto

 • 3e hoofdsteun achterbank (NCAP 5*)
 • 4-weg handmatig verstelbare bestuurdersstoel
 • 6 airbags (bestuurder, voorpassagier, zijairbags, curtainairbags)
 • Adjustable Speed Limiting Device (ASLD) (NCAP 5*)
 • Automatisch inschakelende dimlichten
 • Boordcomputer met 4.2 inch (monochroom) scherm
 • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
 • Elektrisch bedienbare portierramen voor incl. one-touch up/down functie
 • Elektrisch verwarmde buitenspiegels, geïntegreerde knipperlichten
 • LED dagrijverlichting vóór
 • Midden console met 2 bekerhouders
 • Radio 
 • Banden-reparatie set
 

Reisdetails

 • Reisduur : 13 dagen
 • Beste seizoen : Eind september tot begin juni
 • Reissom vanaf: €1995 p.p. o.b.v. 2 personen
 • Vervoer : Vlucht en huurauto
 

Inbegrepen bij deze reis

✔️Retourvlucht Nederland - Málaga ✔️12 nachten in 4-sterren hotels op basis van logies en ontbijt ✔️Comfortabele huurauto incl. all-risk verzekering ✔️Uitgebreid Barrio Life routeboek met insider tips ✔️ 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor ✔️ Administratie- en boekingskosten

Recommend Tour Packages