Booking for : Pousada reizen

[contact-form-7 id="Select"]

Pousada reizen

Reisinformatie

Pousada reizen Portugal

 

Wij bieden Pousadareizen aan naar Portugal. Waarom zou je kiezen voor een Barrio Life pousadareis?

 

Pousada’s zijn gekozen om hun unieke historiepara

De Pousada’s zijn deel van een netwerk van Portugeese luxe hotels met vaak een lange historie. Uitgekozen op hun unieke historische aspecten, ligging op bijzondere plaatsen en de verfijnde architectuur. Het zijn oude kastelen, kloosters, paleizen etc., maar ook nieuwe moderne gebouwen met een interessante architectuur. Op basis van de reis die je bij ons kiest, verblijf je of alleen in historische gebouwen óf kies je voor moderne Pousada’s bij de mooiste natuurparken voor Andalusië.

 

 

 

Comfortabele 4- en 5-sterren hotels
De Pousada’s zijn allemaal minimaal 4 sterren en soms 5 sterren. De luxe en klassieke inrichting met kwalitatief meubilair en ruimte kamers maken het soms net musea, maar dan zonder openingstijden. Je kan genieten van eeuwenoude gewelven, eetzalen met kroonluchters en een verfijnde keuken van streekgerechten en goede bijpassende wijnen. Parkeren is bijna overal direct mogelijk en een zwembad maakt het in warme maanden fijne plekken om uit te rusten.

 

 

De geschiedenis van het erfgoed

De Alentejo en Algarve streek hebben sterke Romeinse en Arabisch-Moorse invloeden gekend door de ligging in het zuiden van het land. Daarnaast zijn de kastelen en vestingsteden uit de Middeleeuwen een overblijfsel van de strijd met de Spanjaarden. Tot slot is de rijkdom van het Portugees Koningshuis met de koloniën te vinden in de paleizen rondom Sintra. Kortom een reis door de historie van Portugal

 

 

paradoresreis andalusie barrio life

Paradores reizen Andalusië

Wil je graag overnachten in klassieke luxe hotels maar trekt Andalusië je meer? Bekijk dan onze Andalusië rondreizen. De rondreizen in Andalusië zijn het zelfde opgebouwd als in Portugal. Ontdek de culturele trekpleisters en natuur van Andalusië en overnacht in stijl.

 

 

 

De voordelen van een Pousadareis door Portugal

  • Pousada’s zijn luxe en van alle gemakken voorzien, fijne plekken om te ontspannen
  • De Pousadaroutes zijn thematisch en vertellen een verhaal
  • In onze reisbescheiden geven we tips voor bezoeksuggesties voor alle dagen
  • De reizen zijn aan te passen naar wens met meer of minder dagen

 

Bekijk hier onze Portugal Pousadareizen.

test

Reisdetails

  • Reisduur : reizen vanaf 8 tot 16 dagen
 

Inbegrepen bij deze reis

Inbegrepen bij deze reis Retourvlucht vanuit Nederland naar Portugal inclusief ruimbaggage, overnachtingen in Pousada hotels op basis van logies en ontbijt, een comfortabele huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, adminstratie- en boekingskosten.


Recommend Tour Packages