Booking for : Paradoresreizen

[contact-form-7 id="Select"]

Paradoresreizen

Reisinformatie

Waarom een Paradoresreis kiezen?

 

Wij bieden paradoresreizen aan naar Andalusië. Waarom zou je kiezen voor een Barrio Life paradoresreis?

 

Paradores zijn gekozen om hun unieke historieparaparadoresreis andalusie barrio life
De Paradores zijn deel van een netwerk van Spaanse luxe hotels met vaak een lange historie. Uitgekozen op hun unieke historische aspecten, ligging op bijzondere plaatsen en de verfijnde architectuur. Het zijn oude kastelen, kloosters, paleizen etc., maar ook nieuwe moderne gebouwen met een interessante architectuur. Op basis van de reis die je bij ons kiest, verblijf je of alleen in historische gebouwen óf kies je voor moderne Paradores bij de mooiste natuurparken voor Andalusië.

 

paradoresreis andalusie barrio life

Comfortabele 4- en 5-sterren hotels
De Paradores zijn allemaal minimaal 4 sterren en soms 5 sterren. De luxe en klassieke inrichting met kwalitatief meubilair en ruimte kamers maken het soms net musea, maar dan zonder openingstijden. Je kan genieten van eeuwenoude gewelven, eetzalen met kroonluchters en een verfijnde keuken van streekgerechten en goede bijpassende wijnen. Parkeren is bijna overal direct mogelijk en een zwembad maakt het in warme maanden fijne plekken om uit te rusten.

 

paradoresreis andalusie barrio life

Routes langs het Moorse erfgoed
Vanuit ons specialisme als Andalusië kenners hebben we de Paradores speciaal uitgekozen voor onze routes. Zo kan je de Witte-Dorpen route volgen door klassiek West-Andalusië, maar ook de Paradores routes op Moors terrein waar het Mezquita en de Alhambra de culturele parels zijn. Natuurliefhebbers kunnen kiezen voor onze routes langs de mooiste natuurgebieden van Andalusië met verblijven in Paradores in de natuur.

 

 

Pousada rondreizen Portugal

Wil je graag overnachten in klassieke luxe hotels maar trekt Portugal je meer? Bekijk dan onze Pousada rondreizen. De rondreizen in Portugal zijn he zelfde opgebouwd als in Andalusië. Ontdek de culturele trekpleisters zoals Lissabon, Porto, Braga en Coimbra en overnacht in Portugese Pousada’s met een rijke historie.

 

 

 

 

De voordelen van een Paradoresreis door Andalusië

  • Paradores zijn luxe en van alle gemakken voorzien, fijne plekken om te ontspannen
  • De Paradoresroutes zijn thematisch en vertellen een verhaal
  • In onze reisbescheiden geven we tips voor bezoeksuggesties voor alle dagen
  • De reizen zijn aan te passen naar wens met meer of minder dagen

 

Bekijk hier onze Andalusië paradoresreizen.

 

Reisdetails

  • Reisduur : reizen vanaf 8 tot 16 dagen
 

Inbegrepen bij deze reis

Retourvlucht vanuit Nederland naar Andalusië inclusief ruimbaggage, overnachtingen in Paradores hotels op basis van logies en ontbijt, een comfortabele huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, adminstratie- en boekingskosten.


Recommend Tour Packages