Booking for : Natuurreizen

[contact-form-7 id="Select"]

Natuurreizen

Reisinformatie

Waarom kiezen voor een natuurreis?

 

De mooiste natuurgebieden natuurreizen barrio life

Onze natuurreizen combineren de mooiste natuurgebieden van het land. Deze natuurgebieden zijn een paradijs voor natuurliefhebbers die genieten van bloemen- en plantensoorten. Mooie bergtoppen, beboste heuvels en rivieren en watervallen geven een diversiteit aan uitzichten en bezienswaardigheden. De verschillende seizoenen, waarbij de lente het bloeiseizoen is en de herfst vaak het oogstseizoen van druiven, olijven en fruit, hebben allemaal hun charme.

 

 

Actief of minder actief zijn
Afhankelijk van of je graag actief bezig wilt zijn, of juist meer de natuur wilt aanschouwen en/of wilt ontspannen, zijn onze reizen hierop ingestoken. Zo tref je reizen gericht op outdoor activiteiten met kajak, canyoning en mountainbiken, maar zijn andere natuurreizen gericht op vogelspotters, wandelaars en dierliefhebbers. Tot slot bieden we ook opties voor wie wil ontspannen in de natuur, waarbij een B&B met zwembad met uitzicht al voldoende is.

 

 

 

 

 

B&B accommodaties met ontbijt in de natuur
Voor onze natuurreizen hebben we gekozen voor B&B accommodaties in de natuur. Ruime, vaak kleinschalige oude boerderijen of vrijstaande huizen met tuin en soms ook een zwembad. Fijne plekken om buiten te zijn, te ontspannen en dichtbij de natuur te overnachten. De locaties zijn handig gekozen, zodat ook een bezoek aan een stad of het strand ook een optie is. Het ontbijt is altijd inclusief en de accommodaties zijn 2-3 sterren. Verblijf je graag in een luxere accommodatie? We bieden ook 4-5 sterren boerderijen aan.

 

 

 

 

 

Wandelingen met gids en reisbescheiden vol tips
Op verschillende plekken kunnen we een wandeling met een natuurgids, vogelspotter of boottocht met informatie over de omgeving bijboeken. Dit zijn leuke excursies waarbij je meer leert over het natuurgebied en de flora- en fauna. Onze reisbescheiden staat vol met bezoektips van dierenparken, leuke wandelingen en nog veel meer bezoeksuggesties voor je verblijf. Dit tezamen maakt dat je het meeste uit je reist haalt.

 

 

 

De voordelen van een natuurreis met Barrio Life door Andalusië

  • Onze natuurreizen nemen je mee naar de mooiste natuurgebieden en combineren deze in een mooie rondreis met huurauto, vlucht en sfeervolle B&B natuuraccommodaties
  • Binnen het aanbod van natuurreizen kan je kiezen tussen meer relax/ontspanvakanties in de natuur, outdoorreizen en flora- en fauna natuurreizen met af en toe wandelen.
  • De natuurgebieden lenen zich perfect voor activiteiten, van sportief tot een excursie met geregeld vervoer en een boswachter. De activiteiten zijn bij te boeken.
  • In onze reisbescheiden tref je alsmede boordevol tips van dierenparken, natuurwandelingen, leuke uitstapjes en andere tips die niet in reisgidsen te vinden zijn.

 

 

Bekijk hier onze natuurreizen door Portugal

Bekijk hier onze natuurreizen door Andalusië

Bekijk hier onze natuurreizen door Marokko

Reisdetails

  • Reisduur : 7 tot 15 dagen
 

Inbegrepen bij deze reis

inclusief retourvlucht, all risk verzekerde huurauto, uitgebreide reisbeschrijving met tips, overnachtingen en ontbijt


Recommend Tour Packages