Booking for : Natuurreis Marokko van de gebaande paden

[contact-form-7 id="Select"]

Natuurreis Marokko van de gebaande paden

 • Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam en Eindhoven direct op Fez. Je verblijft de eerste twee nachten in de Koningstad Fez en haal je je huurauto op
 • Tijdens deze Rondreis Marokko van de gebaande paden, met een zeer lokaal karakter, reis je zo min mogelijk op de gebaande toeristische routes en kom je op plekken waar je een zeer gastvrije en authentieke bevolking treft
 • We brengen je met deze reis d.m.v. workshops en wandelingen in contact met de lokale bevolking

Reisinformatie

Natuurreis Marokko van de gebaande paden

Tijdens deze Natuurreis Marokko van de gebaande paden, met een zeer lokaal karakter, reis je zo min mogelijk op de gebaande toeristische routes en kom je op plekken waar je een zeer gastvrije en authentieke bevolking treft. Je overnacht in comfortabele B&B accommodaties, met een kleinschalig karakter en ook homestays. We brengen je met deze reis d.m.v. workshops en wandelingen in contact met de lokale bevolking. Je ervaart de artistieke Koningsstad Fez waar je ambachtslieden ontmoet en daarna via het Atlasgebergte doorrijdt naar de Todra– en Dades kloof. Via de oase van Nkob rijd je de Draa Vallei binnen en ervaar je de Sahara vanuit een woestijnoase en een wandeling met kamelen gegeven door woestijnbewoners. Je sluit af in Taroudant en Tafroute, de cultuur- en natuur mecca van het zuiden, het strand bij Taghazout en je parkeert de auto in Marrakech voor de laatste twee dagen van de reis.

 

Hoe zit deze Natuurreis Marokko van de gebaande paden in elkaar?

Vanuit Nederland vlieg je van Amsterdam en Eindhoven direct op Fez. Je verblijft de eerste twee nachten in de Koningstad Fez en haal je je huurauto op. De volgende dagen reis je per huurauto verder naar Midelt en daarna naar de Todra- en Dades kloof. Daarna reis je naar de oase met de 45 kastelen Marokko Tafraoute barrio lifevan Nkob. Hier heb je de mogelijkheid voor een wandeling te maken met een nomadengids door het Saghro gebergte. Je verblijf daarna bij een lokale Marokkaanse familie in de oase van Zagora. Vanuit Zagora reis je via Foum Zguid naar de hoge zandduinen van de Erg Chegaga zandwoestijn. Je verblijft twee nachten in een echte woestijnoase van geitenhoeders en akkerbouw en reist per kameel daarna door de zandduinen. Terug in de bewoonde wereld reis je verder naar de vijfde Koningsstad Taroudant en het natuur- en cultuurmecca Tafraoute en de Ammeln vallei. Vanuit Tafraoute gaat het richting de kust,bij het plaatsje Taghazout en je sluit de reis af in Marrakech.

De reis van begin tot einde

 • Vlucht vanuit Nederland naar Fez
 • 2 nachten in Fez
 • 1 nacht in Midelt
 • 2 nachten in de Todra kloof
 • 1 nacht in de oase van Nkob
 • 1 nacht in Zagora
 • 1 nacht in Zaouia Sidi Abd Enabi
 • 1 nacht in de woestijn Erg Chegaga
 • 2 nachten in Foum Zguid
 • 2 nachten in Taroudant
 • 2 nachten in Tafraoute
 • 2 nachten in een surfdorpje nabij Agadir
 • 2 nachten in Marrakesh
 • Vlucht vanuit Marrakesh naar Nederland

 

Deze reizigers gingen je voor

Bekijk de reviews van onze klanten

Dalila F
Dalila F
10 Mei 2024
Zeer bekwame bureau! Heerlijke vakantie gehad en alles perfect geregeld
Hermine Pelser
Hermine Pelser
10 Mei 2024
Barrio life heeft voor ons een erg interessante en goed verzorgde vakantie georganiseerd. Alles verliep zoals we hadden gehoopt!
Jeff van sprew
Jeff van sprew
6 Mei 2024
Excellente organisatie 👌
Elslen Brazil
Elslen Brazil
6 Mei 2024
Uitstekende planning, goeie, snelle communicatie en aantrekkelijk geprijsd. Voor en tijdens reis goeie begeleiding. Dankzij Barrio Life genoten van een heerlijke vakantie in Marokko. In één woord super!
Lute Venema
Lute Venema
28 April 2024
Prima reisorganisatie met persoonlijke benadering en goede communicatie en service
Karin Van Druten
Karin Van Druten
25 April 2024
Wij hebben een fantastische rondreis door Marokko gemaakt. Geboekt bij Barrio Life. Alles is tot in de puntjes perfect geregeld! Echt een aanrader!
Marcel Wijermans
Marcel Wijermans
24 April 2024
Fijn reisbureau voor Marokko!
Herman Stumpel
Herman Stumpel
19 April 2024
In goed overleg een standaard reis aangepast aan onze wensen. Resultaat was super. Zeker aan te bevelen

Onze pakketreizen vallen onder de dekking van VZR Garant.
Je leest de voorwaarden van deze garantieregeling op: vzr-garant.nl

 

photo

Dag 1,Vlucht naar Fez

Vandaag vlieg je van Nederland naar de noordelijke stad Fez en op het vliegveld hebben we de huurauto klaar staan. Je rijdt naar de B&B die we in het centrum van Fes voor je hebben gereserveerd. Vanmiddag kan je acclimatiseren en een eerste wandeling maken door de maar liefst 9000 straatjes van de oude ommuurde stad, de Medina. Deel van deze reis is ons uitgebreide en zelf geschreven routeboek met voor elke dag handige bezoeksuggesties die vaak niet allemaal in reisgidsen staan.  
photo

Dag 2,De paleistuinen van Fes ontdekken

Fes is één van de vier Koningsteden van Marokko en het Marokkaans koningshuis heeft verschillende paleizen en paleistuinen gebouwd voor Koning om te vertoeven. Vandaag kan je een mooie wandeling maken door de botanische tuin en paleisomgeving. In onze reisbescheiden vertellen we je er meer over. Wie graag de interessante ommuurde stad ontdekt, kan voor vandaag een wandeling met gids bijboeken, waarbij je een introductie krijgt over de stad en komt op plekken waar je anders minder snel terechtkomt.
photo

Dag 3,Het Tazekka nationale park

Vandaag kan je een mooie dagtocht maken met de auto naar het Tazekka nationale park. In anderhalf uur rijd je naar dit mooie park waar je door grotten kan lopen, een wandeltocht kan maken langs de rivieren en de meren en de hoge bergpieken kan bewonderen. Een alternatief is een bezoek brengen aan de Romeinse ruïnes van Volubilis of de Koningstad Meknes. We informeren je over de opties in de reisbescheiden.
photo

Dag 4,De berberaapjes bij Azrou

Deze ochtend verlaat je het noorden van Marokko voor een rit door het Atlasgebergte naar Midelt, waar je incheckt voor één nacht in een B&B. Voor vandaag hebben we verschillende suggesties om bijvoorbeeld de Berberapen te bezeoeken, het ¨Zwitserse Marokko¨, de cederbossen en een natuurgebied voor wandelen. Voor vanmiddag kunnen we ook een wandeling met natuurgids door de kloven rondom Midelt toevoegen.
photo

Dag 5,De Kloven van Zuid Marokko

Vandaag ga je verder richting het zuiden, door het prachtige Atlas gebergte. Je komt langs kleine dorpjes, fruitbomen en velden. Vandaag check je in voor twee nachten bij een B&B met zwembad middenin een oase vlakbij de Todra kloof. De Todra vallei is een bergachtig gebied met rotswanden waar de rivier doorheen loopt. Deze middag kan je alvast een wandeling maken door de imposante Todra kloof.
photo

Dag 6,Bezoek aan de Dades kloof

Vandaag kan je genieten van een rustdag, een wandeling maken door de palmoase of verder het gebied van de Todra vallei verkennen. In ons routeboek tref je ook een suggestie voor een bezoek aan de Dades kloof. Desde meest bekende kloof ligt op een uur rijden en staat bekend om de zig-zag weg, de smalle kloof zelf en de vreemd gevormde rotsblokken. Zou je graag een wandeling maken met gids? We kunnen een halve dagwandeling door de Dades kloof voor je bijboeken voor deze ochtend.
photo

Dag 7,Rijden naar de oase van Nkob

Je verlaat vandaag de Dades Vallei en begeeft je de komende dagen meer op de B-wegen van Marokko. Je rijdt in een kleine drie uur naar het oasestadje Nkob, een oase met 45 oude kastelen, Kasbah´s, sommige bewoond, sommige verlaten, maar nog mooi intakt. Wandel vanmiddag langs de Kasbah´s en de oase. Ben je een wandelliefhebber? Laat het ons weten en dan kan je op pad met een bergnomade op een dagtocht met ezel door het Saghro gebergte.
photo

Dag 8,Woestijncursus en overnachting bij de familie Zwin

Vanuit Nkob rijdt je richting Zagora door de Draa vallei. De Draa rivier ontstaat in het Atlas gebergte en het smeltwater vloeit richting de Sahara. De groene vallei met miljoenen palmbomen is na de Nijl in Egypte de grootste oase van Noord-Afrika. Tip: stop onderweg voor een thee in een klein dorpje en zie de boeren op de oaseakkers werken. Je verblijft in je eigen Marokkaanse huis midden in een woonwijk van Zagora en je bent de te gast bij de familie Zwin. In de middag maak je een wandeling naar de oase van Zagora voor een woestijncursus ter voorbereiding van je verblijf in de woestijn. Hoe zet je een goede muntthee, hoe doe je een tulband op en hoe groet je een nómade?
photo

Dag 9,Per jeep door de woestijn en logeren in een oase

Vanuit Zagora rijd je in anderhalf uur naar het dorpje Foum Zguid. Hier staat een jeep met chauffeur klaar en start het woestijnavontuur. Je rijdt over hammada´s, stenen vlaktes en onderweg kom je de eerste nomadenfamilie´s tegen. Anderhalf uur later rijd je over de Iriki vlakte en zie je de zandduinen in de verte al opdoemen. Vanavond overnacht je in een woestijnhuis in de oase Zaouia Sidi Abd Enabi. Geniet van de zonsondergang terwijl de geitenhoeders terugkeren naar het dorp.
photo

Dag 10,Geitenhoeden of een vulkaan beklimmen

Vandaag is een echte oasedag in het teken van activiteiten die de lokale bevolking ter plaats onderneemt. Je kan op pad met een geitenhoeder door de kloven en rivierbeddingen van de woestijn en leren geitenhoeder. Een andere optie is een wandeling door het dorp en het meehelpen in de oase van de woestijn met het planten van groentes. Tot slot kan je ook een dagwandeling maken naar de vulkaan van het gebied.
photo

Dag 11,Wandelen met kamelen door de woestijn

Vanochtend na het ontbijt worden de kamelen opgezadeld en vertrek je uit de oase richting de hoge zandduinen van Erg Chegaga. Na een paar uur wandelen loop je de eerste zandduinen op en gaat de kamelenkaravaan dieper de duinen in. Na de lunch kan je ook verder zittend op je kameel verder gaan en aan het einde van de middag worden de nomadententen opgezet. Tip: Bekijk de zonsondergang op een hoge zandduin en je dineert rondom het kampvuur onder de sterrenhemel
photo

Dag 12,De zandduinen van Erg Chegaga

Vanochtend wordt je wakker van het vroege woestijnlicht of het ontbijt wat op een houtsvuurtje wordt bereid. De tenten worden weer opgeborgen en je wandelt vanochtend door de zandduinen van Erg Chegaga, sommmige duinen zijn tot 250 hoger hoog. Je lucht in een oase en hier neem je afscheid van de woestijngids en reis je per jeep terug naar Foum Zguid. In Foum Zguid verblijf je twee nachten in een sfeervolle herberg en kan je weer genieten van een douche en een terrasje pakken op het plein.
photo

Dag 13,Rustdag na de woestijn en een Marokkaanse hamam

Vandaag kan je ontspannen in de tuin van de herberg of genieten van de loungebanken. Je kan ook een mooie fietstocht maken met gids langs vier bijzondere kasbah´s in de omgeving van Foum Zguid. Elk Marokkaans dorp heeft een hammam en het is een leuke lokale ervaring om een scrubmassage te ondergaan en dit belangijke deel van het Marokkaanse leven te ervaren.
photo

Dag 14,Rijden naar Taroudant, de vijfde Koningstad

Vandaag staat een mooie rijdag op het programma van Foum Zguid met eindbestemming Taroundant. Je bevindt je in lokaal Marokko en onderweg rijd je langs verschillende Berberdorpen. Richting Taznahkt rijd je door de volle natuur met bergpassen en veel palmbomen. Later wordt het landschap groener en de regio van Taroudant is heel vruchtbaar met fruit- en olijvenbomen. Je verblijft twee nachten in een sfeervol hotel in het centrum van het stadje.
photo

Dag 15,De stadsmuur van Taroudant

Vandaag kan je de dag gebruiken om de onofficiële vijfde koningstad van Marokko te bezichtigen. Hij wordt ook zo wel genoemd om de stadmuren en het koningspaleis. Je kan een mooi wandeling maken langs en op de stadsmuren en het stadje heeft veel mooie tuinen. Het is ook de plek voor kunstenaars en je vindt er veel ambachtslieden die met zilver werken, kaligrafie en er is een leerlooierij zoals die ook in Fes te vinden is.
photo

Dag 16,De parel van het zuiden, de omgeving van Tafraoute

Vanochtend na het ontbijt rijd je in 3-4 uur naar het dorpje Tafraoute, een prachtige uitvalsbasis in de Ameln vallei, waar je twee nachten verbllijft in een mooie B&B met zwembad. Het is het gebied van grote rode graniete stenen en bergen en mooie palmerijen; groene akkers onder de palmbomen. Vanmiddag kan je Tafraoute ontdekken per fiets of wandelend en de rotstekeningen bij Tazekka ontdekken.
photo

Dag 17,Ontspannen of wandelen door de Ameln Vallei

Deze dag kan je gebruiken als rustdag in de prachtige natuur of op pad met de auto naar de prachtige oassissen en kloven ten zuiden van Tafraoute. Bij de Ait Mansour kloven kan je een wandeling maken door de kloven en kunnen we een fiets regelen waarmee je de Berberdorpjes, tuinen en oasissen en de Ksar Taghaout kan bezoeken. Je kan hier een mooi rondje maken en weer terug rijden naar Tafraoute. Je kan ook een dagtocht maken door de Ameln vallei en de berg van Jbel Lekst, een paradijs voor wandelaars.
photo

Dag 18,Tafraoute naar het strand van Taghazout

Vanuit Tafraoute rijd je in een kleine drie uur naar het rustige en pittoresk surfersdorpje ten noorden van Agadir. Onderweg kan je een mooie stop maken bij Ouad Massa, waar het grote natuurpark Souss-Massa. Een mooi park om een stop te maken voor een wandeling of als je vogelliefhebber bent, zijn hier veel soorten inclusief Flamingo´s te spotten. Je rijdt voorbij Agadir en checkt in voor twee nachten in een mooie strandherberg.
photo

Dag 19,De watervallen van Immouzer

In de heuvels en het binnenland achter Taghazoute, bevinden zich de prachtige watervallen van Immouzer. De mooiste watervallen van Marokko, gelegen in een prachtig natuurgebied, waar gezommen en gewandeld kan worden. Je kan kiezen voor een stranddag en de omliggende standen zoals Banana Beach (omgeven door bananenbomen) te bezoeke, of erop uit gaan met de auto om dit natuurgebied te bezoeken.
photo

Dag 20,Koningstad Marrakech

In een kleine drie uur rijd je via een rechte weg naar Marrakech. Mocht je nog langer van het strand willen genieten, kan je besluiten aan het einde van de middag naar Marrakech te rijden. Je verblijft voor twee nachten in een B&B in de oude Medina van Marrakech. Je zal merken dat Marrakech het meest toeristisch is van de gehele reis, maar vraag ons om tips waarbij je naast de hoogtepunten ook op de minder bezochte plaatsen komt.
photo

Dag 21,Fietstocht door Marrakech

Voor vanochtend hebben we een fietstocht door de Medina voor je georganiseerd. Je ontmoet de gids en stapt op de fiets en het avontuur begint. In een kleine drie uur fiets je buiten de Medina, langs de monumenten, door de Souk en ga je op zoek naar de tombes van de 7 heiligen. Onderweg stop je in een lokaal huis voor een muntthee en leer je meer over de 7 groentes van de Cous-Cous. Vanmiddag raden we aan de Saadian tombes en het Bahia paleis bezoeken. Graag leren hoe je een Tajine maakt? Vraag ons dan naar de Marokkaanse kookworkshop.
photo

Dag 22,Vlucht naar Nederland

Vandaag rijd je naar het vliegveld van Marrakech, lever je de huurauto in en check je in voor je vlucht naar Nederland. We kunnen deze reis voor je verlengen en aanpassen naar wens. Zo kunnen we een extra nacht toevoegen op sommige plaatsen. Informeer ons naar je wensen en we passen de reis aan op maat. Zou je deze reis willen aanpassen? Geef ons hier je wensen door en dan passen we de reis kosteloos en vrijblijvend aan op maat.  

Accommodaties voor deze reis

De Riads en pensions zijn centraal of in de natuur gelegen en zien er modern of traditioneel uit. De kamers zijn eenvoudig maar traditioneel ingericht en je hebt een eigen badkamer. Er zijn algemene ruimtes zoals een bar en een lounge en buiten kan je gebruik maken van het zwembad of tuin/terras. Verder verblijf je van dag negen in een woestijnhuisje. De accommodatie is gelegen in een woestijnachtige omgeving. De kamer is erg eenvoudig en je ervaart hier de ultieme, lokale levensstijl. Onderstaande foto's en beschrijvingen van de accommodaties kunnen afhankelijk van de periode van je reis iets afwijken.

Dag 1-3: Fès

Je verblijft eerst in Fès op een rustige ligging net buiten de stad. Je overnacht in een karakteristieke Riad net buiten de medina. De kamers hebben een traditionele inrichting en beschikken over een privé-badkamer. De Riad beschikt over verschillende algemene- en buiten faciliteiten. Zo kun je gebruik maken van de wellness met hammam, het binnenzwembad, het restaurant, de bar, het buitenzwembad en het terras.
   

Dag 4: Midelt

De tweede accommodatie van deze reis ligt in de oases en tuinen van Midelt, op een rustige plek buiten het centrum. Het traditionele Marokkaanse gebouw biedt moderne kamers met een eigen badkamer en bad. Sommige kamers hebben een open haard. Er is ook een restaurant, bar en zithoek in de accommodatie. Buiten kan je gebruik maken van het zwembad, de eethoek, of de terras en de tuin

Dag 5-6: Todra kloof

Je reist verder naar Tinerhir, dat op een rustige locatie op ongeveer 9 KM van de Todra Kloof ligt. Je verblijft in een karakteristieke accommodatie met eenvoudige kamers in Marokkaanse stijl. De kamers hebben een privé-badkamer, en een zithoek of uitzicht op de bergen en de tuin. Er is een restaurant aanwezig en een gemeenschappelijke zithoek. Of je kan buiten gebruik maken van het terras, de tuin, en het buitenbad.

Dag 7: Oase N’kob

De volgende accommodatie ligt in een tuin van 2 hectare, in het historische dorp N’knob. Het prachtige, klassieke pension biedt ruime kamers die beschikken over een eigen badkamer. Elke kamer is authentiek en traditioneel ingericht in Berber stijl. Er is een restaurant dat Marokkaanse, biologische gerechten geserveerd. Er is ook een klein eco museum, een bibliotheek en buiten kan je gebruik maken van het terras, de tuin en het zwembad.

Dag 8: Zagora

Je reist verder naar Zagora waar je verblijft in een prachtige, karakteristieke accommodatie vlakbij Zagora in een rustige omgeving. De kamers zijn traditioneel ingericht en je hebt een eigen badkamer. Er is een restaurant, bar en gedeelde lounge. Verder kan je buiten gebruik maken van de tuin met een mooi terras, en het zwembad.

Dag 9: Sidi Abd Enabi

De komende nacht verblijf je in een huisje in de woestijn. Het is gemaakt van stenen middenin de woestijn en er zijn een paar voorzieningen. De meeste activiteiten zoals koken doe je buiten, maar het weer is daar uitermate geschikt voor. Het woestijnhuis is erg eenvoudig en heeft een aantal kamers. Er is een hammam om te wassen en douchen op Marokkaanse manier. Er wordt gekookt op hout uit de oase. Deze accommodatie is een erg bijzondere en lokale ervaring.
   

Dag 10-13: Foum Zguid

Deze volgende accommodatie bevindt zich in het centrum van Foum Zguid, tussen de palmbomen in de begroeide oase. Het gebouw is in Marokkaanse stijl en de kamers zijn eenvoudig en traditioneel ingericht. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche. Er wordt Marokkaans ontbijt geserveerd en er is een Berberse zithoek en overdekt terras.
   

Dag 14-15: Taroudant

De komende nachten verblijf je in het historische centrum van Taroudant, op een rustige plek naast de medina aangrenzend aan de oude stadsmuren. De riad biedt kamers met uitzicht op de Kasbahs en elke kamer heeft een eigen badkamer met douche. Er is een restaurant met lokale specialiteiten evenals een gedeelde lounge, en ook een thuisbioscoop voor filmprojecties. Verder kan je gebruik maken van de hammam, of het zwembad met terras.
   

Dag 16-17: Tafraoute

Je overnacht in een moderne accommodatie, gelegen top een mooie, rustgevende ligging met uitzicht op de bergen. Het hotel heeft authentieke kamers met een privé-badkamer. Verder is er een restaurant, bar en gemeenschappelijke lounge. Buiten kan je gebruik maken van het zwembad, tuin en het zonneterras.
   

Dag 18-19: Taghazoute

Je reist verder naar Taghazoute waar je in een modern hotel verblijft gelegen in het centrum op minder dan 2,2 km van het strand. De kamers zijn eenvoudig ingericht en hebben een privé-badkamer. Je kan gebruik maken van de bar, gemeenschappelijke lounge ne gezamenlijke keuken. Er is een terras aanwezig en je kan biljarten.
   

Dag 20-21: Marrakech

De laatste accommodatie ligt in het hart van Marrakech, in een toeristische wijk in de oude binnenstad. Het authentieke Marokkaanse gebouw ligt op ongeveer 1 km van het Djemaa el Fna plein. De kamers zijn modern en Marokkaans ingericht en je hebt een eigen badkamer. Er is een tuin met terras en een zwembad om gebruik van te maken evenals een bar en restaurant.
   

Inclusief en exclusief

Inclusief
 • Retourvlucht van Nederland naar Fès en terug van Marrakech, inclusief 10 KG handbagage en 15 KG ruimbagage
 • 21 overnachtingen in een middenklasse accommodatie op basis van logies en ontbijt
 • 4 overnachtingen in eigen nomadentent op basis van volpension
 • Transfer van en naar het vliegveld en van en naar de woestijn
 • Huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen
 • Kamelentocht en oaseactiviteiten en drankjes
 • Ambachtenwandeling met gids, Zagora oasewandeling
 • Uitgebreid reisbescheidenpakket met compleet routeboek
 • 24/7 bereikbaarheid via telefoon en Whatsapp voor tips tijdens de reis
 • Administratiekosten (€20 per boeking) en boekingskosten (€25 per persoon)
Exclusief
 • Borg (ca. €950, groot model), benzine, tolwegen, parkeerkosten in de grote steden (ca. €20 per dag)
 • Lunch en diners bij middenklasse accommodatie
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Fooien, souvenirs en persoonlijke uitgaven
 • Toeristenbelasting

Vluchtinformatie

Bij deze reis zit de retourvlucht inbegrepen van Nederland naar Fès en terug van Marrakech, inclusief 10 KG handbagage en 15 KG ruimbagage. Het is ook mogelijk om naast Amsterdam Schiphol te vertrekken vanaf Eindhoven, Rotterdam, Weeze of Brussel. Boek je zelf graag je vlucht? Geef ons dit door en dan zullen we je de reis aanbieden exclusief de vlucht.

Informatie huurauto

Op het vliegveld kun je je huurauto ophalen, maar het is ook mogelijk om dit op een later moment te doen. Bij het boeken van deze reis krijg je een reisbescheidenpakket waarin uitgebreide informatie staat over de geboekte huurauto.
In deze reis zit standaard een compacte huurauto inclusief all-risk verzekerd, type Ford Fiesta. Onderstaand tref je de kenmerken van deze auto. De daadwerkelijke huurauto kan in de praktijk een ander automerk zijn. Mocht je graag een groter formaat huurauto willen bijboeken (middenklasse, SUV, familieauto etc.) informeer ons dan in het offerteformulier over welk type auto je dan graag zou willen.

Kenmerken huurauto

 • 3e hoofdsteun achterbank (NCAP 5*)
 • 4-weg handmatig verstelbare bestuurdersstoel
 • 6 airbags (bestuurder, voorpassagier, zijairbags, curtainairbags)
 • Adjustable Speed Limiting Device (ASLD) (NCAP 5*)
 • Automatisch inschakelende dimlichten
 • Boordcomputer met 4.2 inch (monochroom) scherm
 • Centrale portiervergrendeling met afstandsbediening
 • Elektrisch bedienbare portierramen voor incl. one-touch up/down functie
 • Elektrisch verwarmbare buitenspiegels, geintegr. richtingaanw., uitstapverlichting
 • LED reflector dimlicht met dagrijverlichting
 • Middenconsole met 2 bekerhouders
 • Radiovoorbereiding
 • Tyre Repair Kit

Reisdetails

 • Reisduur : 22 dagen
 • Beste seizoen : September t/m Juni
 • Reissom vanaf: €2345 p.p o.b.v. 2 pers.
 • Vervoer : Vlucht en huurauto
 

Inbegrepen bij deze reis

✔️Vlucht vanuit Nederland naar Fes en terug van Marrakech✔️21x overnachtingen met ontbijt in middenklasse B&B accommodaties ✔️Ambachtenwandeling met gids, zagora oasewandeling ✔️4-daags volpenison woestijnprogramma inclusief kamelentocht, oaseactiviteiten en drankjes ✔️Huurauto (type Ford-Fiesta) ✔️Uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet Barrio Life routeboek ✔️24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips

Recommend Tour Packages