Booking for : Maatwerk reizen

[contact-form-7 id="Select"]

Maatwerk reizen

Reisinformatie

Stel je eigen reis op maat samen

Graag kiezen voor een reis op maat?

Kan je niet goed terecht bij een reguliere reisorganisatie, omdat ze vaste reisprogramma´s bieden en je iets in de reis wilt wijzigen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Naast onze reisprogramma´s op de website, bieden we voor elke reis de optie aan om de reis aan te passen naar wens. Alsmede kan je ons ook je wensen doorgeven op basis van een route die je zelf in gedachten hebt.

 

Wij kennen de reisbestemming in detail

Bespreek je je reiswensen graag met iemand die de reisbestemming echt goed kent? We hebben een vaste reisspecialist voor elk van onze drie bestemmingen; Marokko, Portugal en Andalusië. Deze reisspecialisten kennen naast de hoogtepunten ook de minder bezochte plekken en routes en zij kunnen uit eigen ervaring een gedegen reisvoorstel uitbrengen. Vanaf het begin van het contact met ons tot het einde van de reis is deze persoon ook je aanspreekpunt. Deze persoonlijke benadering maakt het meteen ook erg leuk.

 

 

Advies op maat
Jullie reiswensen staan centraal in het ontwerp van het reisprogramma. De duur van de reis, de keuze van de luchthavens, het aantal dagen per plek en de invulling van het verder programma´s, zijn maar een paar van de flexibele opties die we bieden. Hoe beter je weet wat je wilt, hoe completer wij een mooi programma kunnen opstellen.

 

 

glampingreis portugal barrio lifeBetaalbare maatwerkreizen
Als specialist met kantoren in Nederland en Spanje, profiteer je niet alleen van onze lokale kennis, maar ook voor een prijs zonder tussenpersonen. Onze goede contacten, maken dat we een reis op maat kunnen bieden voor een bedrag dat lager ligt dan bij onze concurrenten die geen voet in het buitenland hebben. We bieden daarmee een hoge prijs-kwaliteit om jullie reis ook betaalbaar te houden.

 

 

Speciale gelegenheden
Een 25-jarig huwelijk te vieren? Voor de laatste keer weg met de kinderen? We krijgen vaak speciale verzoeken, waarbij een reis op maat eigenlijk het beste antwoord is. Onze ervaring rijkt tot reizen op maat met groepen tot 120 personen, dus geen verzoek is voor ons te gek. We voegen ook graag speciale feestelijke of romantische activiteiten toe om de reis een extra tintje te geven.

 

 

De voordelen van een reis op maat

  • Je kiest zelf je vertrekdatum, luchthaven van vertrek, aantal dagen en reisroute
  • De reisspecialist geeft je gedegen advies op basis van uitgebreide kennis over de bestemming
  • We werken zonder tussenpersoon, waardoor je profiteert van een hoge prijs/kwaliteit
  • Reizen met een speciale gelegenheid maken we graag tot een memorabel moment

Reisdetails

  • Reisduur : Zelf samen te stellen
 

Inbegrepen bij deze reis

Afhankelijk van het soort reis


Recommend Tour Packages