Booking for : Luxe reizen

[contact-form-7 id="Select"]

Luxe reizen

Reisinformatie

Waarom kiezen voor een luxe reis?

 

Wij bieden luxe rondreizen aan naar Andalusië. Waarom zou je kiezen voor een Barrio Life luxe rondreis?

 

luxe rondreis andalusie barrio life

Luxe rondreizen in 4 en 5-sterren accommodaties
Het beste van Andalusië vind je in onze selectie van luxe rondreizen door Andalusië. We kennen de meest luxe en karakteristieke hotels in Andalusië, waarvan we de bijzonderste namen hebben geselecteerd. Andalusische gastvrijheid staan hier hoog in het vaandel en de verfijning van de Spaanse keuken en wijnen komen hier uitgebreid terug. Goede faciliteiten met tuinen en zwembaden maken dit ideale verblijfplaatsen na een bezoek aan een mooie stad.

 

 

luxe rondreis andalusie barrio life

Overnachten in een Andalusisch paleis, herenhuis of Cortijoboerderij
Onze selectie bestaat voornamelijk uit hotels met een lange historie zoals oude paleizen, herenhuizen, Cortijos en boerderijen. Deze klassieke en bijzondere gebouwen maken een verblijf een extra toevoeging aan je reis door Andalusië. De paleizen en herenhuizen zijn de verblijfplaatsen als deel van onze culturele stadsreizen. De boerderijen zoals Cortijo´s en Hacienda´s, olijvenmolens en oude wijnbodega´s zijn terug te vinden in onze culinaire rondreizen, vakantie’s en natuurreizen.

 

 


luxe rondreis andalusie barrio lifeGastronomische stops onderweg en privéstadswandelingen
Genieten van luxe betekent voor ons ook een bezoek aan een goed wijnhuis of op bezoek in de velden waar olijven groeien en olijfolie geproefd kan worden. Onderweg tussen steden, adviseren we je in onze reisbescheiden waar je een bezoek kan toevoegen aan je reis. In elke stad kunnen we een privéstadswandeling boeken om je bezoek zo comfortabel mogelijk te maken. Echter een romantische ballonvaart, boottocht of muziekvoorstelling kan ook toegevoegd worden.

 

 

 

De voordelen van een luxe reis door Andalusië

  • De hotels zijn door ons uitgezocht en je kan uitgaan van kwaliteit en service
  • De reis is aan te passen op maat en compleet naar wens
  • We kunnen de beste kamers selecteren in de accommodaties
  • We ontzorgen je met onze bezoeksuggesties

 

Bekijk onze Andalusië luxereizen.

 

Reisdetails

  • Reisduur : reizen vanaf 8 tot 14 dagen
 

Inbegrepen bij deze reis

Inbegrepen bij deze reis Retourvlucht vanuit Nederland Inclusief ruimbaggage, overnachtingen in hotels op basis van logies en ontbijt, een comfortabele huurauto all-risk verzekerd voor alle reisdagen, uitgebreid reisbescheiden pakket met compleet routeboek, 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor tijdens de reis voor suggesties en tips, adminstratie- en boekingskosten.

Recommend Tour Packages