Booking for : Kampeer- en glampingreizen

[contact-form-7 id="Select"]

Kampeer- en glampingreizen

Reisinformatie

Kampeer- en glampingreizen

 

Wij bieden kampeer- en glampingreizen aan naar Andalusië en Portugal. Waarom zou je kiezen voor een Barrio Life kampeer- of glampingreis?

 

glampingreis portugal barrio life

Overnachten in de buitenlucht alsof je kampeert
Het woord Glamping is al lang niet meer de term om luxe kamperen te omschrijven. Het is inmiddels de verzamelnaam geworden van verschillende type accommodaties die allemaal een relatie hebben met de natuur en buiten zijn. Zo bestaan onze glampingreizen door Andalusië uit bungalow´s, blokhutten, safaritenten, Mongoolse yurts, grothuis, vintage VW busjes, boomhutten en tipitenten.

 

 

 

glampingreis portugal barrio life

Comfortabel overnachten met faciliteiten van een B&B
De natuuraccommodaties staan vaak op boerderijen, natuurcampings of privélandgoederen. In de meeste gevallen is er een zwembad aanwezig en kan je genieten van een mooie tuin, goed sanitair (sommige accommodaties hebben privésanitair in de tent) en een restaurant voor het ontbijt of een diner. Kortom, écht kamperen in het gras met een gasbrander is het niet, maar een luxe 4-sterren accommodatie is het beslist ook niet. Het ligt qua comfort in het midden.

 

 

glampingreis portugal barrio lifeVermijden van het massatoerisme en kleinschaligheid
In het warme seizoen is het druk bij de kust en is er veel bedrijvigheid. De meeste van onze glamping accommodaties liggen net buiten de toeristische gebieden en stedelijke omgeving, waarbij je het gevoel hebt in alle rust vakantie te vieren. Al kan je wel gemakkelijk de drukte opzoeken als je zou willen. Ook zal je merken dat dit soort type accommodaties ook vergelijkbare reizigers aantrekt die geïnteresseerd zijn in buiten zijn en kleinschaligheid. Het heeft soms ook een wat vintage, hippie of alternatieve touch.

 


glampingreis portugal barrio lifeBezoeken van natuurgebieden en de onbebouwde kust
De meeste glamping accommodaties liggen bij of in natuurgebieden, waardoor het voor natuurliefhebbers een mooi alternatief is voor een reguliere natuurreis in bijvoorbeeld een B&B. Onze routes combineren de mooiste natuurgebieden van Andalusië waardoor je nóg dichter bij de natuur bent en de fauna hoort en ziet tijdens je diner of drankje op het terras aan het einde van de dag.

 


De voordelen van een glampingreis door Andalusië

  • Keuze uit een aantal reisroutes met verschillende lengtes en routes
  • Altijd de optie om in plaats van glamping voor een B&B of hotelkamer te kiezen
  • Comfortabel overnachten en dicht bij de natuur aanwezig zijn
  • De reis aan te passen door deze te verlengen of te verkorten naar wens

 

Bekijk hier onze Andalusië kampeer- en glampingreizen
Bekijk hier onze Portugal kampeer- en glampingreizen

 

Reisdetails

  • Reisduur : reizen vanaf 8 tot 13 dagen
 

Inbegrepen bij deze reis

Vlucht, glampingaccommodaties, allrisk verzekerde huurauto en een uitgebreide reisbeschrijving met tips en tops om de reis onvergetelijk te maken.

Recommend Tour Packages