Booking for : Groepen & incentives

[contact-form-7 id="Select"]

Groepen & incentives

Reisinformatie

Groepen & Incentives

groepen & incentives barrio life

Reizen met je eigen groep en bedrijfsuitjes
Als je als organisator van een groep bent aangewezen om een reis te organiseren wil je waarschijnlijk hulp van een organisatie met ervaring. Misschien wil je gedeeltes zelf organiseren of het compleet laten regelen. Of je nou met collega´s, vrienden, meerdere stellen etc. gaat, wij helpen je graag verder om je niet alleen te adviseren voor het maken van keuzes, maar ook om het organisatorische werk van je schouders te nemen.


Je kan op ons vertrouwen
Als reisspecialist in de bestemmingen Marokko, Andalusië en Portugal worden we geregeld benaderd voor het organiseren van groepsreizen in deze landen. Van kleine groepen tot aan complete afdelingen met meer dan honderd personen. Ons uitgebreid lokaal netwerk, jarenlange ervaring, talen- en cultuurkennis, kennis van reisbegeleiden en organiseren, maakt dat we veel terugkerende klanten hebben. We willen je graag ontzorgen, zodat je zelf ook kan genieten van de reis, je groep tevreden terugkomt en je je doel gehaald hebt.

 

 

Scherpe budgetten

We hebben een kantoor in Nederland en in Spanje, waardoor we goedkoper kunnen inkopen bij onze buitenlandse leveranciers. Dit betekent dat je profiteert van een lagere prijs en daarmee een betere prijs/kwaliteit, vergeleken met onze collega´s in Nederland die met een tussenpersoon werken. Je kan bij ons terecht voor het beste van het beste in de reisbestemming, maar we kunnen ook werken met een beperkt budget.

 

Contact en communicatie
Het belang van elkaar goed begrijpen is de basis voor een succesvolle reis. We vinden het belangrijk om het doel te weten van de reis. We kunnen de reis en de inhoud van het programma daar op afstemmen. Tijdens verschillende contactmomenten, fysiek of digitaal, kunnen we gezamenlijk het programma finetunen. Vanuit onze kant werk je samen met één vast contactpersoon die tevens ook landenspecialist is van de bestemming.

 

 

De voordelen van een een incentive reis of reis met eigen groep

  • Je hebt de flexibiliteit om een gedeelte of de gehele reis uit te besteden
  • Wij adviseren, ontzorgen en nemen de organisatorische last van je schouders
  • Onze lokale contacten zonder tussenpersonen, maakt dat we een hogere prijs-kwaliteit kunnen bieden dan onze collega´s
  • Je hebt één vast contactpersoon en we zorgen voor goede contactmomenten

Reisdetails

  • Reisduur : Zelf samen te stellen
 

Inbegrepen bij deze reis

Afhankelijk van het soort reis


Recommend Tour Packages