Booking for : Fly & drives

[contact-form-7 id="Select"]

Fly & drives

Reisinformatie

Waarom kiezen voor een Fly & drives?

 

Je eigen auto gedurende de gehele reis
Het grote voordeel van een fly-drive rondreis is het beschikken over een eigen huurauto. Je haalt de auto vaak al direct op het vliegveld bij aankomst op, of een paar dagen later na het bezoeken van de eerste stad. Het idee van een Fly en Drive is dan ook dat je na je vlucht direct van start kan en de luchthaven uitrijdt richting je eerste verblijfsplaats. De huurauto´s zijn vaak nooit meer dan 5 jaar oud en soms zelfs net nieuw. Tijdens de reis kan je zelf je dag indelen en overal stoppen waar je wilt.

 

 

 

 

fly drive andalusie barrio lifeEen gratis routeboek
Als reisspecialist kennen we het land zeer goed en hebben het land tot in de uithoeken bereisd. Bij je boeking voor een Fly-Drive krijg je ons gratis routeboek. We maken dit speciaal voor je reis op maat, wat betekent dat je op basis van je reisroute chronologisch per overnachtsplaats onze lokale informatie krijgt. Deze informatie gaat van praktische zaken over parkeren, je dag indelen, welke monumenten je kan bezoeken, maar staat ook boordevol tips die niet in reisgidsen staan. Dit maakt je reis completer en maakt dat je naast de hoogtepunten ook veel minder toeristische plaatsen bezoekt.

 

 

 

 

Mooie landschappen en b-wegentodra kloof marokko barrio life
De mooie landschappen waar je doorheen rijdt, maken de reis niet alleen interessant om de steden of natuurgebieden waar je verblijft, maar ook de route er tussen. Glooiende heuvels, rijden door de bergen of langs zee, afgewisseld met vergezichten en bruggen over rivieren, geven de reis nog meer charme. De snelwegen zijn zeer goed en maken het mogelijk om binnen een paar uur al op je volgende overnachtingsplaats aan te komen. Echter, de b-wegen, wat de kleine provinciale of lokale wegen genoemd worden, zijn interessant om te stoppen in kleine dorpjes. De meest memorable momenten van een reis vinden vaak onderweg plaats.

 

 

Sfeervolle middenklasse hotels inclusief ontbijt
De overnachten in onze fly-drives zijn op basis van centraal gelegen 1-2 sterren pensions, guesthouses of B&B accommodaties met altijd eigen badkamer op de kamer en soms al inclusief ontbijt. Dit maakt het mogelijk om de reizen al voor een laag budget te kunnen maken. Zou je graag het ontbijt overal inclusief willen boeken of graag voor middenklasse- of luxe accommodaties willen kiezen, kan je ons dit bij je offerteaanvraag laten weten en doen we je een voorstel.

 

 

 

 

De voordelen van een fly-drive met Barrio Life

  • Je eigen auto betekent alle vrijheid om te staan en gaan waar je wilt
  • Ons routeboek geeft je de kennis van de lokale bevolking en je komt op verrassende plekken
  • Je geniet van de mooie landschappen onderweg en tussen de verblijfsplaatsen
  • Je kan voor een scherpe prijs al deze reis maken en luxer overnachten is ook mogelijk

 

 

Bekijk hier onze Fly&Drive reizen in Portugal

Bekijk hier onze Fly&Drive reizen in Andalusië

Bekijk hier onze Fly&Drive reizen in Marokko

Reisdetails

  • Reisduur : één, twee of drie weken
 

Inbegrepen bij deze reis

vlucht, allrisk verzekerde huurauto, hotels en uitgebreide reisbeschrijving met tips


Recommend Tour Packages