Booking for : Andalusië treinrondreis: De vier grote steden en Antequera

[contact-form-7 id="Select"]

Andalusië treinrondreis: De vier grote steden en Antequera

 • Een totaal geregelde reis met overnachtingen in karakteristieke stadhotels + vervoer voor alle dagen en onze uitgebreide reisbeschrijving met lokale tips
 • Bezoek de mooiste steden en dorpen van Andalusië die vol staan met culturele oudheden
 • Een onvergetelijke treinreis met prachtige natuur

Reisinformatie

Andalusië treinrondreis: de vier grote steden en Antequera

 

Deze treinreis is gericht op de de vier grote steden, oftwel de vier stedelijke hoogtepunten van Andalusië: Sevilla, Córdoba, Granada en Málaga, alsmede een stop onderweg in het mooie kerkenstadje Antequera.

Deze 11-daagse Andalusië treinrondreis is geschikt voor wie de belangrijkste culturele hoogtepunten van Andalusië wil bezoeken en dat in een rustig tempo. De reis is ideaal voor cultuurliefhebbers, maar is ook passend voor wie een reis wil afsluiten aan zee. De reis eindigt namelijk in Málaga aan de Middellandse Zee en geeft ook de mogelijkheid voor een stranddag of wandeling in het natuurpark El Torcal (vanuit Antequera).

Wat is er zo mooi aan deze reis?

De Andalusische steden zijn wereldberoemd om de sterke Moorse (Arabische) invloeden. Drie van de vier steden van de reis; Sevilla, Córdoba en Granada, hebben op afzonderlijke momenten alle drie een bepalende rol gespeeld in de geschiedenis van Andalusië en Europa. Daarnaast voegt Málaga naast haar eveneens oude monumenten ook een stukje moderniteit toe met het Picasso museum (de schilder komt uit Málaga) en biedt Antequera naast de Arabische invloeden wel 30 kerken. Het wordt daarom ook wel het kerkenstadje van Spanje genoemd. Alsmede kan je een mooie natuuruitstap maken vanuit Antequera naar het karstgebergte van El Torcal en de Dolmen hunnebedden.

Hoe zit deze Andalusië treinrondreis de gouden driehoek in elkaar?

Wij verzorgen de heen- en terugvlucht, het vervoer van het vliegveld naar de stad, de treintickets én de accommodaties. Je overnacht in sfeervolle 2-3 sterren stadshotels. De accommodaties zijn op basis van logies, ontbijt en je hebt je eigen badkamer. We kunnen de 2-3 sterren stadshotels omwisselen voor luxere 4&5-sterren boutique hotels of hotels met zwembad. Boek je graag zelf je vlucht? Informeer ons hierover en dan sturen we je de offerte zonder vlucht.

Daarnaast zijn we onderscheidend in onze uitgebreide reisbescheiden, zelf door ons geschreven als Andalusië specialist en de lokale tips die je reis nog specialer maken.

Naast dit basispakket, zijn er tal van activiteiten bij te boeken om ervoor te zorgen dat je het beste uit de reis haalt en niks over het hoofd ziet. Zo kunnen we stadswandelingen met entreekaartjes en stadsgids voor de mooiste monumenten bijboeken. Maar is ook een fietstocht door de stad, een bezoek aan een Flamencovoorsteling, tapaswandeling of bezoek aan een Moorse hamam, een greep uit de mogelijkheden.

De reis van begin tot einde

 • Vlucht vanuit Nederland naar Sevilla
 • 3 nachten in Sevilla
 • 2 nachten in Córdoba
 • 2 nachten in Granada
 • 1 nacht in Antequera
 • 2 nachten in Málaga
 • Vlucht vanuit Málaga naar Nederland

Optioneel bij te boeken
Eenpersoonskamertoeslag: 395 euro (laagseizoen)
Vervoer van de treinstations naar de hotels v.v.: 15 euro per traject p.p.

 

Deze reizigers gingen je voor

Bekijk de reviews van onze klanten

''Wij wilden het echte Portugese denken, eten, wonen, en werken ervaren.

Het was verbazend hoe Barrio Life daarin is geslaagd! Alle activiteiten waren gericht op lokaal, ecologisch, duurzaam. Het viel op hoe enthousiast de betrokkenen (gidsen, rondleiders) waren met deze formule.''

''Met gezin in auto één week rondgereisd door Marokko. Was super! Vooraf goed advies gehad over de route en daarom veelmooie plekjes gezien.

Steeds sfeervolle en kleinschalige overnachtingen; precies zoals wij het leuk vinden. Met als hoogtepunt overnachting in de woestijn. Veel dank, wij zijn positief verrast door Marokko en door Barrio-life!''

''De voorgestelde reis werd volledig aan onze wensen aangepast. Alles was mogelijk. Al onze accommodaties waren werkelijk schitterend! Op vakantie reageerde ze snel op de mail. Ook zijn ze telefonisch bereikbaar.

Voordat we vertrokken kregen we de reisbescheiden met de planning en veel aanvullende informatie en tips toegestuurd.''

Dit aanbod valt onder de garantie van GGTO garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van GGTO garant.

 

Vluchtinformatie

Bij deze reis zit de directe heenvlucht inbegrepen van Nederland naar Sevilla stad in Zuid-Spanje en de directe terugvlucht van Málaga naar Nederland, inclusief 10 KG handbagage en 15 KG ruimbagage. Het is ook mogelijk om naast Amsterdam Schiphol te vertrekken vanaf Eindhoven, Rotterdam, Weeze of Brussel. Boek je zelf graag je vlucht? Geef ons dit door en dan zullen we je de reis aanbieden exclusief de vlucht.

Informatie trein- en busreizen

Bij deze treinrondreis zitten de trein- en bustickets inbegrepen. Op dag 4 reis je van Sevilla naar Córdoba met de trein. Op dag 6 reis je met de trein van Córdoba naar Granada. Op dag 8 reis je met de trein van Granada naar Antequera. Op dag 9 reis je met de trein van Antequera naar Málaga. En als laatst reis je op dag 11 met de bus van Málaga stad richting Málaga vliegveld.

Reisdetails

 • Reisduur : 11 dagen
 • Beste seizoen : Eind september tot begin juni
 • Reissom vanaf: €965 p.p. o.b.v. 2 personen
 • Vervoer : Vlucht, transfer en bus- en treintickets
 

Inbegrepen bij deze reis

✔️ Retourvlucht Nederland ✔️ 10 nachten in 2-3 sterren sfeervolle stadshotels met ontbijt ✔️ Treinkaartjes tussen de steden ✔️ Buskaart naar Málaga vliegveld ✔️ Privétransfer van vliegveld Sevilla naar Sevilla stad ✔️ Uitgebreid Barrio Life retourboek met tips ✔️ 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor ✔️ Administratie- en boekingskosten

Recommend Tour Packages

8,5

 

8,8