Booking for : Al Andalus treinreis door Andalusië

[contact-form-7 id="Select"]

Al Andalus treinreis door Andalusië

 • Een totaal geregelde reis met overnachtingen in karakteristieke en luxueuze hotels. Inclusief alle treinreizen en onze uitgebreide reisbeschrijving met lokale tips en activiteiten
 • Bezoek een van de mooiste steden van Andalusië waar het barst van de prachtige historische monumenten
 • Een reis vol cultuur, luxueuze activiteiten en prachtige uitzichten

Reisinformatie

Al Andalus treinreis door Andalusië, een luxe treinrondreis door Zuid-Spanje

 

Deze unieke reis volgt op gelimiteerde data een historische route langs het beroemde Moorse – en Katholieke erfgoed van Zuid-Spanje. De reis bezoekt Sevilla, Córdoba, maar ook Jerez de la Frontera, Cádiz, Ronda, Baeza en Ubeda.

Wat is er zo mooi aan deze reis?

Het vervoer en verblijf vinden plaats in luxe en klassieke treinwagons geheel in stijl van het begin van de vorige eeuw. Een reis in de tijd van historische treinreizen en een hoog niveau van service en details. De maaltijden zijn a-la-carte, er is live muziek aan boord in de avond en alle bezoeken zijn onder leiding van goede gidsen. De reis is ideaal voor liefhebbers van comfort en erfgoed.

Hoe zit deze Al Andalus treinreis door Andalusië in elkaar?

Wij verzorgen de vlucht van Nederland naar Sevilla op de heenreis en weer terug op de terugreis. Op het vliegveld hebben een privétransfer klaar staan die je naar het ontmoetingspunt brengt. Daar ontmoet je de begeleider van de trein die de organisatie tot in de details verzorgt. De maaltijden zijn inclusief en zijn afhankelijk van het programma, in de trein of in de steden die bezocht worden. Na afloop van de reis halen we je op per privétransfer en volgt de vlucht terug in Nederland. Echter kunnen we de reis ook verlengen, vooraf of achteraf aan het programma op de Al-Andalus.

De reis van begin tot einde

 • Vlucht vanuit Nederland naar Sevilla
 • Met de trein van Sevilla naar Jerez de la Frontera
 • Vanuit Jerez de la Frontera naar Ronda
 • Vanuit Ronda naar Granada
 • Vanuit Granada naar Cordoba
 • Vanuit Córdoba naar Sevilla
 • Vlucht vanuit Sevilla naar Nederland

Reiskalender 2022

Binnenkort beschikbaar.

 

Deze reizigers gingen je voor

Bekijk de reviews van onze klanten

''Wij wilden het echte Portugese denken, eten, wonen, en werken ervaren.

Het was verbazend hoe Barrio Life daarin is geslaagd! Alle activiteiten waren gericht op lokaal, ecologisch, duurzaam. Het viel op hoe enthousiast de betrokkenen (gidsen, rondleiders) waren met deze formule.''

''Met gezin in auto één week rondgereisd door Marokko. Was super! Vooraf goed advies gehad over de route en daarom veelmooie plekjes gezien.

Steeds sfeervolle en kleinschalige overnachtingen; precies zoals wij het leuk vinden. Met als hoogtepunt overnachting in de woestijn. Veel dank, wij zijn positief verrast door Marokko en door Barrio-life!''

''De voorgestelde reis werd volledig aan onze wensen aangepast. Alles was mogelijk. Al onze accommodaties waren werkelijk schitterend! Op vakantie reageerde ze snel op de mail. Ook zijn ze telefonisch bereikbaar.

Voordat we vertrokken kregen we de reisbescheiden met de planning en veel aanvullende informatie en tips toegestuurd.''

Dit aanbod valt onder de garantie van GGTO garant. Je kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van GGTO garant.

 

Vluchtinformatie

Bij deze reis zit de directe retourvlucht inbegrepen van Nederland naar Sevilla stad in Zuid-Spanje en terug. Het is ook mogelijk om naast Amsterdam Schiphol te vertrekken vanaf Eindhoven, Rotterdam, Weeze of Brussel. Boek je zelf graag je vlucht? Geef ons dit door en dan zullen we je de reis aanbieden exclusief de vlucht.
Bij deze treinrondreis zit de treinticket inbegrepen. De reis begint in Sevilla, en je reist vervolgens naar Jerez de la Frontera, Ronda, Granada, Cordoba, en tot slot weer terug naar Sevilla. Verder is ook luxe privétransfer van en naar het vliegveld van Sevilla bij de prijs inbegrepen.

Reisdetails

 • Reisduur : 7 dagen
 • Beste seizoen : Zie reisdatum kalender
 • Reissom vanaf: €4985 p.p. o.b.v. 2 personen
 • Vervoer : Vlucht, transfer en treintickets
 

Inbegrepen bij deze reis

✔️ Retourvlucht Nederland- Sevilla ✔️ 6 nachten in een eigen klassieke treincoupé op basis van volpensioen ✔️ Luxe privétransfer van en naar vliegveld Sevilla ✔️ Uitgebreid Barrio Life routeboek met tips ✔️ 24/7 bereikbaarheid met ons kantoor ✔️ Administratie- en boekingskosten

Recommend Tour Packages

8,5

 

8,8