De belofte van Barrio Life

Wij gaan voor je op zoek

Je koopt bij ons geen standaard pakketreis. Op basis van je wensen en reisgezelschap gaan onze experts voor je op zoek. 

Lokale belevenissen

Het zijn juist de belevenissen die zorgen voor een onvergetelijke reiservaring. We adviseren je graag hierover.

Gewoon goed geregeld 

Wij zijn 24/7 bereikbaar tijdens de reis (telefoon, WhatsApp of per mail) en regelen de rondreis van A tot Z.

Waardepropositie Barrio

Kleinschalig overnachten

Wij kennen de beste plekjes en zoeken elke dag naar meer. Door lokaal in te kopen krijg jij een scherpe prijs en verdienen zij een eerlijke boterham.

Verrassende routes

Routes via B-wegen, mooie wandelingen en andere tips. Met het route boek op maat kom je op plaatsen die je anders waarschijnlijk zou missen.

ons team

Het team van Barrio Life bestaat uit enthousiaste en gemeleerde medewerkers. In ons team zitten medewerkers die verschillende talen spreken, zoals Spaans, Portugees, Frans en Engels. We zijn altijd bezig om als reisorganisatie onze reizigers een unieke ervaring meegeven!
team barrio life

Onze reisspecialisten

”Hoi, ik ben Wendy en kom sinds vele jaren in Marokko. Ik ben Marokko specialist en heb veel ervaring in het organiseren van individuele Marokko reizen. Geef mij je wensen door en ik stuur je een voorstel op maat”

Een totaal andere wereld ervaren en niet te ver willen vliegen? Dan is een rondreis naar Marokko dé oplossing voor jou! Marokko is een land van uitersten. Van dorre woestijnen tot groene vlaktes, van hoge skigebieden tot warme stranden en van overvolle markten tot lege bergpassen. Daarnaast heeft Marokko een rijke cultuur. Duik de Marokkaanse keuken in, die zich kenmerkt voor de vele kruiden en specerijen en sla een kopje Marokkaanse thee met een local zeker niet over.

”Hi, ik ben Rikkert en de Andalusië en Portugal reisspecialist. Al sinds de kinderwagen wilde ik de wereld ontdekken en elke glimp om de volgende hoek, opende voor mij een nieuwe wereld van fantasie en wegdromen.

Mijn rol binnen Barrio Life is het opzoeken van plekken waar het lokale leven te ervaren is. Als ik een reisroute op papier zet, gaat het vaak over de balans tussen ‘dingen doen’ en ‘ergens zijn’ en de verhalen van mensen die betekenis en diepgang geven aan een reis. Mijn favoriete reis is onze Sahara Quest, een bezinningsreis met kamelen in de zandduinen en een moment voor mij van stilstaan en retraite.

Het verhaal van Barrio Life

De eerste stappen van Barrio Life vonden plaats in 2009 tijdens een inspectiereis in de Marokkaanse Sahara woestijn. We begonnen met organiseren van groepsreizen op individuele inschrijving met een woestijntrektocht door de zandduinen als hoogtepunt. Het contact met lokale nomaden, avontuur beleven tijdens een rondreis en van de gebaande paden gaan, zijn nog steeds de kern van hoe we onze reizen insteken.

Inmiddels meer dan tien jaar later organiseren we individuele rondreizen met authentieke accommodaties naar Marokko, Zuid-Spanje en Portugal. We zijn echte specialisten te noemen en hebben de drie landen in detail uitgekamd. Zo kunnen we de mooiste plekjes aanbieden en adviseren we als maatwerkspecialisten hoe je reis het beste uitgestippeld kan worden.

Als kenners van de lokale omgeving krijg je van ons een uitgebreide routeboek, zelf door ons geschreven. Dit boek, opgesteld op basis van je reisroute combineert achtergrondinformatie met bezoektips die je niet in andere reisboeken vindt. Zo kom je op plekken waar andere reizigers niet komen en ervaar je ons specialisme met eigen ogen.

Onze partners

Als kleinschalige reisorganisatie werken we samen met verschillende partners, waaronder Better Places, Riksja Travel en Aarts wandelreizen.

Onze leveranciers

Ook werken we samen met verschillende leveranciers om al onze reizen mogelijk te maken.

Wil je ons persoonlijk ontmoeten?

We hebben twee kantoren, één in Nederland in het Westland en de ander in Spanje, in Barcelona. Rondom de Vakantiebeurs in januari houden we reispresentaties en één op één gesprekken voor reizen op maat. Plannen om met een groep te reizen? Dan komen we graag langs op bezoek om kennis te maken en leggen we met de landkaart de mogelijkheden toe.