Ontdek het matrozenleven in Tarifa!

De activiteit

Tarifa is een interessante plaats en wordt gekenmerkt door historische bezienswaardigheden. Ook zijn er invloeden uit het Midden-Oosten en indrukwekkende stranden. Tijdens deze excursie neemt de vriendelijke gids Eitor je mee op pad naar de haven van Tarifa. Je geniet in circa twee uur tijd van de haven en de levendige onderwaterwereld. Daarnaast leer je meer over de eeuwenoude technieken van de vissers uit deze regio! Ook verken je ’the Road of the Island’ , waarvandaan je beide zeeën kunt zien waaraan de stad Tarifa gelegen is. Al met al is deze excursie een prachtige manier om samen met Eitor het matrozenleven in Tarifa vanuit een lokaal perspectief te ervaren.

Tip: als je het leuk vindt om te snorkelen, dan adviseren wij je om in de periode mei-september/oktober deel te nemen aan deze tour!

De gids

Eitor is 30 jaar oud en een echte outdoor liefhebber. In zijn vrije tijd doet hij graag aan watersport, klimmen en mountainbiken. Daarnaast is hij fervent vogelspotter, opgeleid als geograaf en reist hij met plezier naar bijzondere bestemmingen. Eitor werkt reeds circa 6 á 7 jaar samen met toeristen en deelt met plezier zijn kennis over de omgeving van Tarifa.

Als gids vindt hij het belangrijk om goed te luisteren; herken de interesses van mensen, vindt uit wat ze aanspreekt en creëer hiermee onvergetelijke herinneringen! Wanneer reizigers blij verrast worden door de schoonheid van de natuur en het besef van de nabijheid van het continent Afrika, dan weet Eitor weer precies waarom hij heeft gekozen voor dit unieke vak op deze speciale plaats…