Het Barrio Life team

Reisspecialisten met gedetailleerde kennis van het land

Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met kantoor in Amsterdam en een deel van ons team werkt vanuit onze bestemmingen. Zo kunnen we je enerzijds persoonlijk ontmoeten en hebben we anderzijds de beste kennis in huis. Barrio Life is een organisatie gericht op persoonlijk contact en creatief reizen. Termen die je beiden terugvindt in onze benadering vooraf en onderweg op reis. Voel je thuis bij ons en geniet van een inspirerende reis. Buen Viaje! Boa Viagem!

Rikkert Barendse

Al sinds de kinderwagen wilde ik de wereld ontdekken en elke glimp om de volgende hoek, opende voor mij een nieuwe wereld van fantasie en wegdromen.

Mijn rol binnen Barrio Life is het opzoeken van plekken waar het lokale leven te ervaren is. Als ik een reisroute op papier zet, gaat het vaak over de balans tussen ‘dingen doen’ en ‘ergens zijn’ en de verhalen van mensen die betekenis en diepgang geven aan een reis. Mijn favoriete reis is onze Sahara Quest, een bezinningsreis met kamelen in de zandduinen en een moment voor mij van stilstaan en retraite.

Wendy Jacobs

Komend uit een reislustige familie waarbij dienstverlening en avontuur centraal staan, kwam ik vrij jong al in aanraking met het fenomeen reizen en ontdekken en het mensen naar de zin willen maken.

Bij Barrio Life kan dat zeker! Het verzorgen van de reserveringen, het contact hebben vooraf- tijdens en na afloop van de reis met onze reizigers geeft energie. Het is heel leuk om te horen dat men geweldige reiservaring heeft gehad en er bijzondere ontmoetingen hebben plaatsgevonden op unieke plekken die ze nooit meer zullen vergeten.

Rob van Campenhout

Met 18 jaar pakte ik al de rugzak om verre landen te verkennen. Ik bezocht bijzondere plekken waar het toerisme nog amper aanwezig was en ik het échte leven van de landen kon leren kennen.

Nu vele jaren later heb ik de uitdaging om voor Barrio Life deze lokale ervaringen te vinden in onze bestemmingen. Het geeft mij veel plezier om mijn passie en hobby voor reizen op professioneel vlak voort te kunnen zetten. Heerlijk de natuur in trekken en goed eten en drinken te combineren met het creëren van reizen voor onze reizigers. Mijn favoriete tochten zijn wandelend door de natuur, een klein stadje te ontdekken waar een huisgemaakte maaltijd voorgeschoteld wordt en afsluiten met een glas wijn uit de lokale bodega.

Kim van Dam

Reizen, de wereld zien en net die ene plek ontdekken waar nog weinig anderen zijn geweest. Het liefst woon ik overal een tijdje om echt te ervaren hoe het leven daar is. Aangezien dat niet heel praktisch is, is kennis maken met het lokale leven tijdens een reis voor mij een goed alternatief.

De wereld een stukje dichterbij halen, de lokale keuken uitproberen, leren begrijpen waarom iets soms ‘anders’ gaat én dat vertalen naar een mooie reis, zodat ook anderen dit kunnen ervaren. Dat is voor mij de reden dat ik al jaren met veel passie en plezier in de reisbranche werk.

Wil je in contact komen met het team? Dat kan!

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op