Ontdek de Missie en Visie van Barrio Life!

De Missie van Barrio Life

 

Door middel van onze grenzeloze landenkennis en jarenlange expertise wil Barrio Life jou op een duurzame manier een onvergetelijke ervaring aanbieden.

 

Barrio Life streeft naar een win-win situatie binnen onze bedrijfsvoering. Dit betreft natuurlijk jou als onze klant. Of je nou naar Spanje, Portugal of Marokko reist, we garanderen je een unieke reis! Hierin heb jij uiteraard de volledige vrijheid in keuze, je reis worden handmatig door jou én onze landenspecialisten samengesteld. Maar ook onze partners worden in deze win-win situatie betrokken. De gidsen waar je tijdens je reis mee op pad gaat hebben we gekozen, omdat ze ethisch omgaan met hun gemeenschap. Zo zorgen we ervoor dat reisinkomsten terugvloeien en iedereen hun eerlijke voordeel behaalt! Tenslotte denken we aan onze medewerkers en stagiaires, aan wie Barrio Life een prettige werkplek en een uitdagende stageplaats biedt.

De Visie van Barrio Life

 

Barrio Life wil haar grenzeloze landenkennis toepassen om op een creatieve en uitdagende manier de juiste reis voor haar klanten samen te stellen. Door de jarenlange ervaring is er een grote expertise en uitgebreid netwerk opgebouwd. Hiermee zien wij onze diensten als een waarde toevoeging aan jouw reis.

Duurzaam reizen met Barrio Life

Barrio Life is bewust van de impact die de organisatie heeft op het klimaat en de omgeving waarin ze opereert. Daarom zijn we erg voorzichtig met het organiseren van onze reizen. Kwetsbare bestemmingen worden zoveel mogelijk ontweken, en omstreden activiteiten (denk bijvoorbeeld aan aan het berijden van olifanten of het bezoeken van een petting-farms) keuren wij af.

In samenwerking met Life Terra compenseren wij de CO2 uitstoot van onze reizen. Meer weten? Lees dan verder op onze duurzaamheidspagina!

Wil je ons iets vragen over onze missie of visie? Dat kan!

Wij beantwoorden graag je vraag!

Wil je ons iets vragen over onze reisfilosofie? Dat kan!
Wij beantwoorden graag je vraag!