Marokko als incentive bestemming – 5 voordelen

Marokko Woestijn

Het Noord-Afrikaanse land Marokko staat bekend om zijn levendige cultuur, prachtige architectuur en indrukwekkende landschappen. Het is een bestemming die garant staat voor een magische en unieke reiservaring. In dit blog lees je de 5 voordelen van Marokko als incentive bestemming.

 

 

1.Exotische bestemming buiten Europa die goed bereikbaar isMarokko incentive

Op zoek naar een exotische bestemming, maar wil je niet te lang onderweg zijn met je groep? Het exotische Marokko is nog geen 4 uur vliegen vanaf Nederland. Een perfecte bestemming als je op zoek bent naar een nieuwe en verrijkende omgeving, die niet al te ver weg is. Daarnaast is het land makkelijk bereikbaar door de verschillende internationale luchthavens, waaronder Marrakech, Casablanca en Tanger, met regelmatige vluchten naar Nederland en België.

 

 

Yoga saharawoestijn2.De Sahara woestijn die garant staat voor bijzondere ervaringen

De Sahara woestijn is een magische plek die je niet mag missen. Met zijn uitgestrekte en indrukwekkende landschap is het een omgeving die bijna onwerkelijk aanvoelt. Neem deel aan unieke activiteiten zoals kameelrijden en sandboarden. Overnacht met je groep in traditionele Berber tenten en bewonder de schitterende sterrenhemel. Geniet ook van de traditionele muziek en smul van de heerlijke Marokkaanse keuken. 

 

 

3.De buitengewone Marokkaanse gastvrijheid

Marokko staat bekend om zijn gastvrijheid, die een groot deel uitmaakt van zijn cultuur. De bevolking is gastvrij en vriendelijk tegenover toeristen, wat het land een populaire bestemming maakt. Ze zijn altijd bereid om je te helpen, waardoor het gemakkelijk is om door het land te reizen en de unieke cultuur te ervaren. Marokkanen zijn trots op hun gastvrijheid en gaan tot het uiterste om het hun gasten naar de zin te maken. Ze staan erom bekend om uitgebreid voor hun gasten te koken. De Marokkaanse keuken is divers en smaakvol en bezoekers kunnen genieten van heerlijke gerechten, waaronder tajine en couscous.

 

 

4.Het grote aanbod van unieke en avontuurlijke groepsactiviteiten

De diverse landschappen van Marokko zijn adembenemend en bieden een breed aanbod van buitenactiviteiten. Van kameelrijden in de Saharawoestijn tot trektochten in het Atlasgebergte. Ook biedt het land mogelijkheden voor culturele ervaringen, zoals kooklessen, henna workshops en traditionele muziek- en dansvoorstellingen. Reizen in een groep kan de ervaring nog leuker en gedenkwaardig maken. De avonturen kan je met elkaar delen en de herinneringen die je samen maakt zullen nog jaren gekoesterd worden.

 

 

5.Luxe verblijfplaatsen die goed betaalbaar zijnRiad verblijf incentive Marokko

Marokko heeft een groot aanbod van accommodatiemogelijkheden. Van luxe hotels tot riads en van wereldklasse resorts tot pensions. Riads bieden een unieke en authentieke Marokkaanse ervaring, met hun prachtige architectuur, binnenplaatsen en dakterrassen.Daarnaast zijn de verblijven geschikt voor groepen van elke omvang. In vergelijking met andere bestemmingen zijn de prijzen van deze type accommodaties relatief betaalbaar.

 

 

Kortom, Marokko is een uitstekende incentive bestemming met magische woestijnervaringen, avontuurlijke groepsactiviteiten en vriendelijke mensen. De toegankelijkheid en betaalbaarheid maken het een ideale bestemming voor bedrijven die samen met hun team onvergetelijke herinneringen willen maken. Plannen om met een groep naar Marokko af te reizen? Doe gratis en vrijblijvend een reisaanvraag.