Reizen die flexibiliteit vragen

Zit de reis die je in gedachten hebt niet in ons aanbod? Wij specialiseren ons in flexibele rondreizen op maat voor stellen, familie´s en (bedrijfs)groepen.

Individuele privérondreis op maat door Andalusié

Het wereldberoemde Alhambra en de imposante Mezquita zijn de kroonjuwelen van Andalusië. Het is het welkome resultaat van 700 jaar Moorse (Arabische) overheersing, die Andalusië tijdens een rondreis het extra cache geven.

Individuele privérondreis op maat door Portugal

Portugal was het eerste Europese land dat ontdekkingsreizigers op pad stuurde om de wereld te ontdekken, eeuwen voordat Nederland in diezelfde voetsporen treedde. De rijkdommen van de koloniën en de handel zijn terug te vinden in de prachtige steden zoals Lissabon, Porto, Coïmbra en Évora. UNESCO steden met Romeinse aquaducten, Moorse ruïnes en sprookjespaleizen zoals die van Sintra.

Individuele privérondreis op maat door Marokko

Het sprookje van duizend-en-éen-nacht, Aladdin, Ali Baba en de 40 rovers, je vindt ze allemaal in Marokko terug. Een rondreis door Marokko al is het maar voor een weekje weg, is een hele belevenis en een onuitwisbare ervaring voor iedereen. Je overnacht in sfeervolle sprookjesachtige Riad´s, oude herenhuizen, je maakt een kamelenwandeling in de woestijn en slaapt in nomadententen onder de sterrenhemel en dineert bij het kampvuur.

Bedrijfsuitje naar Spanje

Op zoek naar een verrassend teamuitje in Spanje? We bieden betaalbare programma´s aan vanaf 695 euro p.p vanaf al twee dagen.

Je kan bij ons al direct een offerteaanvraag doen voor jouw groep voor onze reeds bestaande programma´s naar Málaga, Sevilla, de Sierra Nevada, Valencia, Madrid en Baskenland (Bilbao en San Sebastián).

Bedrijfsuitje naar Portugal

Plannen voor het organiseren van een personeelsuitje naar Portugal? Dit is al mogelijk vanaf 795 euro p.p vanaf al twee dagen.

Je kan via onze website direct een offerteaanvraag doen voor jouw groep voor onze reeds bestaande programma´s naar Lissabon, Porto, de Algarve en Faro & Sevilla (twee landen)

Bedrijfsuitje Marokko

Op zoek naar een exotisch en betaalbaar teamuitje naar Marokko? Dit is al mogelijk vanaf 795 euro p.p vanaf al drie dagen.

We hebben een aantal reeds bestaande programma´s in ons aanbod zoals de Koningsteden Marrakech en Fes en Zuid-Marokko met de Sahara.

Verder organiseren we ook teamuitjes in Noord-Marokko bij Tanger, Casablanca en in de omgeving van Agadir en het Atlas-gebergte.

Actieve familierondreizen Portugal

surfen portugal

Bij de meeste families staat Portugal bekend om de zonovergoten stranden van de Algarve, zuid Portugal. De meer dan duizend kilometer lange kustlijn geeft de mogelijkheid om in plaats van een (zomer)vakantie aan het strand vanuit één plek, een rondreis te kiezen als alternatief waarbij je meer ziet en ervaart.

Actieve familierondreizen Andalusië

Andalusië staat als zuidelijke regio van Spanje vaak bekend om óf de Costa del Sol óf de culturele parels zoals het Alhambra en de Mezquita en Sevilla.

Zijn jullie op zoek naar een reis naar Andalusië die geschikt is met kleine of middelgrote kinderen? Dan kan dat een actieve en sportieve reis zijn boordevol activiteiten, maar kan dit ook een combinatiereis zijn van strand en leuke kleine dorpjes en af en toe een museum.

Actieve familierondreizen Marokko

Marrakech is tegenwoordig een welbekende stedentrip die zich meet met de Europese steden. Op minder dan vier uur vliegen ligt deze exotische bestemming en bevindt je je ook meteen in Afrika.

Een rondreis door Marokko, al is het maar een combinatie van Marrakech, de Atlas bergen en het strand, is een hele belevenis en een onuitwisbare ervaring voor iedereen.

Een voorstel op maat ontvangen?

Geef ons je wensen door en we sturen een voorstel op maat.

Een voorstel op maat ontvangen?
Geef ons je wensen door en we sturen een voorstel op maat.