4x lunchen bij de leukste restaurants in Marrakech

restaurant marrakech

Lunchen in Marrakech is een absolute verwennerij. Je tafel staat al snel vol met geurende tajines, couscous salades en een glas versgeperste sinaasappelsap. Er zijn hippe hotspots te vinden midden in de medina, die zeker een bezoekje waard zijn. Wij hebben 4x lunchen bij de leukste restaurants in Marrakech voor je op een rijtje gezet!

 

1. Atay cafe foodLe jardin marrakech

Atay cafe food in Marrakech moet je weten te vinden! Dit plekje is een beetje verstopt, maar zeker het zoeken waard. Op de kaart staan traditionele Marokkaanse gerechten om bij te watertanden. Geniet van een lekkere couscous maaltijd of een tajine terwijl je het uitzicht over de stad bewondert.

 

 

 

 

La familia Marrakech2. Le Jardin

Ontsnap uit de drukte van de rode stad en ga lunchen bij Le Jardin. Dit restaurantje is een groen paradijs met prachtige planten, letterlijk een groene oase. Er hangt een rustige sfeer waar je de vogeltjes hoort fluiten terwijl je midden in het hectische Marrakech zit. Geniet van een heerlijk en verse lunch in het hartje van de medina.

 

 

 

 

3. Nomad nomad marrakech

Heerlijk eten met een mooi uitzicht? Dan zit je bij Nomad goed! Het restaurant bestaat uit meerdere verdiepingen, met het dakterras als mooiste plekje. De keuken is Westers met Marokkaanse accenten. Het eten varieert van lekkere burgers tot lamstagines. Het interieur is prachtig en past perfect bij de omgeving.

 

 

 

 

 

Atay cafe food4. La familia Marrakech

La familia Marrakech is een ideaal adres voor een heerlijke lunch in de schaduw van de citroenbomen. Op de kleine kaart staan veggie en ultra verse gerechten, het menu wisselt hier elke dag. Het restaurantje is mooi ingericht met decoratieve accessoires in hout, messing en riet. La familia Marrakech hoort zeker in het rijtje van 4x lunchen bij de leukste restaurants in Marrakech thuis!

 

 

Zin gekregen om te lunchen in een van deze lekkere restaurants in Marrakech? Start hier je reisaanvraag, vertel je reiswensen en wij stellen een mooie reis voor je samen. Een reisaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.