Bekijk hier onze landenboeken boordevol informatie

Bekijk de landenboeken van Andalusië, Marokko en Portugal en kom meer te weten over onze bestemmingen. Ontdek de verhalen achter de bestemming en kom in de sfeer met onze tips!

andalusie architectuur

Andalusië is de meest zuidelijke regio van Spanje en vormt de culturele brug tussen Europa en Marokko. Het is de geboorteplaats van Flamenco muziek, beïnvloed door 700 jaar Moorse overheersing en bekend om de pittoreske witte dorpjes, de Córdoba Mezquita en het Alhambra paleis.

De lente begint hier vroeg in het jaar en de temperatuur is aangenaam tot ver in december. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nationale parken Doñana, el Torcal en de Sierra Nevada.

In het landenboek van Andalusië lees je meer over onze bestemmingen in dit land. Ook kun je het landenboek gratis ontvangen per e-mail om in de sfeer te komen!

Marokko ligt op vier uur vliegen afstand en de sprookjesachtige sfeer is een feest voor de zintuigen. De hartelijke en gastvrije bevolking bestaat uit Berbers, Arabieren en Nomaden en kent veel historie.

Het land biedt een aantrekkelijke combinatie van hoge zandduinen, groene palmbomen, stranden aan de kust, het besneeuwde Atlas gebergte en paleizen in de Koningssteden Fes en Marrakech. Reizen in door dit land kan het hele jaar door, het Sahara klimaat is ideaal voor de winter.

In het landenboek van Marokko lees je meer over onze bestemmingen in dit land. Ook kun je het landenboek gratis ontvangen per e-mail om alvast kennis te maken met al het moois dat Marokko te bieden heeft!

marokko marrakech thee
kasteel lissabon portugal

Portugal is als bestemming zeer verrassend en doet zeker niet onder voor haar bekendere broer Spanje. Het is de geboorteplaats van Fado muziek, het land van de 1001 kabeljauw gerechten, bekend om de Douro wijnvallei en de steden Porto en Lissabon.

De lente begint hier vroeg in het jaar en de temperatuur is aangenaam tot ver in december. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de Costa Vicentina, het Penedes-Geres nationaal park, de Algarve en de lange stranden.

In het landenboek van Portugal lees je meer over onze bestemmingen in dit land. Ook kun je het landenboek gratis ontvangen per e-mail om vast weg te dromen bij de bijzondere bestemmingen!

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op