Kusttocht langs de kust van Sagres

Uitdagende activiteit voor sportieve reizigers langs de kunst

Coasteering Sesimbra

Explore Boot tour icoonExplore: Uitdagende sport over het water

Hike Icoon CoasteeringHike: Klimmen, klauteren, wandelen, springen en zwemmen

Intensiviteit Icoon CoasteeringIntensiviteit: Zeer intensieve sport, geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar

Coastering Sportieve Activiteit

Wat is coasteering?

Coasteering omvat wild zwemmen, grotten verkennen, traverseren op laag niveau en van kliffen afspringen. Het is in feite een veelzijdige activiteit. De naam zelf komt van ”kust”.

Je hebt geen eerdere ervaring nodig om deze activiteit uit te voeren, hoewel basiszwemmen wel een vereiste is. Coasteering is zeer veilig onder gecertificeerde begeleiding.

Coasteering wordt uitgevoerd in de zones van de kust waar de oceaan de rotsen ontmoet. De zones veranderen voortdurend en het helpt mensen meer kennis op te doen over de toestand van de zee en de getijden, maar ook de natuur te bewonderen.

Ontdek hier of Coasteering bij jou past!

De activiteit coasteering wordt uitgevoerd in het natuurpark van de Costa Vicentina, tussen Sagres en Lagos. Deze avontuurlijke route houdt fysieke inspanning in, in de natuur, zowel op het land als in het water, tegen een spectaculaire achtergrond.

Bent u geïnteresseerd in een activiteit als coasteering? Bent u geïnteresseerd in drie uur zwemmen in de oceaan? Bent u geïnteresseerd in klimmen, klifspringen en zwemmen in grotten?

Bent u in voor de uitdaging? Boek dan deze activiteit hier!

Coasteering Boot Activiteit

Een unieke ervaring

Deze unieke tour is perfect voor iedereen vanaf 13 jaar, die kan worden uitgevoerd met je familie, vrienden of andere geliefden. Het is ook ideaal voor koppels, bedrijfsevenementen en als teambuildingactiviteit in de buitenlucht. Deze activiteit is bijzonder omdat het zwemmen, grotverkenning, klifspringen en wandelen combineert. Het zal u opnieuw verbinden met de natuur en u goede energie geven! Bovendien is het niet alleen een educatief of actief uitstapje, maar ook een leuke. Bewonder de bezienswaardigheden en neem een duik om het onderwaterleven en de rustige zeegrotten te verkennen. Als je avontuurlijk bent ingesteld kun je van hoog springen en als je het rustig wilt houden, kun je gewoon op de toppen zitten of van een lagere klif springen.

Hoe gaat het in zijn werk

Deze activiteit duurt ongeveer 3 uur en is inclusief de lessen door een gids, de uitrusting, een lifeguard certificaat, foto’s van de sessie en ophalen en wegbrengen.

.

Jump Coasteering

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 3 uur durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Algarve

Prijs: €40 per Persoon

Coasteering Sesimbra Jumping

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Lessen

Coasteering materiaal

Foto’s van de sessie

Gids

Lifeguard certificaat

Ophalen en wegbrengen

Exclusief

Water

Zonnebrandcrème

Handdoek

Badpak (voor onder een wetsuit)

Droge verschoning van kleding

 

De activiteit vindt plaats in Sagres

Het kleine, langgerekte dorp Sagres kijkt uit over een van de meest dramatische landschappen van de Algarve en heeft de sfeer van het einde van de wereld. De door de zee uitgesneden kliffen hoog boven de schuimende oceaan zijn bezaaid met door de wind geteisterde forten die het dorp verbinden met het rijke nautische verleden van Portugal. Het is de enige plek ter wereld waar witte ooievaars nestelen op de kliffen.

1,5 km ten oosten van het plein, langs vakantievilla's en restaurants, ligt de haven, nog steeds een centrum voor botenbouw en kreeftenvisserij, en de jachthaven. Buiten de stad liggen de opvallende kliffen van Cabo de São Vicente, het meest zuidwestelijke punt van het Europese vasteland, en prachtige stranden die steeds populairder worden bij surfers.

Sagres heeft mildere temperaturen dan andere delen van de Algarve, met Atlantische winden die de zomers koel houden.

Overnachten in de buurt van Sagres

Meer van Sagres ontdekken? Aan de kust van Sagres bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Geniet van luxe en comfort met onze Paradores rondreizen

Ervaar Málaga en andere leuke plekken in Andalusië met onze treinrondreis

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Sesimbra

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Sesimbra! Maak je reis naar Sesimbra compleet met onderstaande activiteiten en bezoek het Arrábida natuurpark. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Jeep SafariStoere jeepsafari langs ruïnes en stranden van het Arrábida park

Boat Tour Varen en Snorkelen

Varen en snorkelen door het Arrábida park met een privé boot

Wine Tasting PortugalEen wandeling en proeverij in het natuurpark Arrábida

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk