Op zoek naar de juiste organisatie voor een speciale reis?

Wij zijn naast reisorganisatie ook lokale agent (DMC), waardoor je profiteert van onze lokale expertise én een lagere prijs

Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met een kantoor in Amsterdam en een deel van ons team werkt vanuit onze bestemmingen. Zo kunnen we je enerzijds persoonlijk ontmoeten en hebben we anderzijds de beste kennis in huis. We kunnen je meestal een scherpere prijs-kwaliteit verhouding bieden dan veel andere reisorganisaties die met een lokale tussenpersoon werken. Welkom bij Barrio Life!

Wij horen graag wat je wensen zijn.

Bedrijfsuitjes en incentives

Op zoek naar een bedrijfsuitje of incentive van een paar dagen tot een week, niet te ver van Nederland? In Andalusië, Portugal of Marokko waant je team je al snel in een andere wereld en ben je weinig tijd kwijt met reizen.

Zo hebben we een gastronomische 4-daagse georganiseerd in Sevilla voor een groep koks van een cateringbedrijf en hebben we een 5-daagse architectuurreis door Marokko verzorgd voor een groep stedelijke ontwikkelaars.

Is teambuilding een doel van je reis? Kies uit één van onze activiteiten en workshops waarbij het team actief bezig is in groepsverband. Informeer ons over jullie plannen, dan maken we graag een reisvoorstel.

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

Wij helpen je graag!

Neem contact met ons op