Kajaktocht Mira rivier

Gemiddeld activiteit voor sportieve reizigers langs de kunst

Explore Boat tour iconExplore: watersport op de rivier

Hike Icon CoasteeringHike: kanoën, verkennen

Intensity Icon CoasteeringIntensiviteit:Lage intensiteit

kayak-odemira-portugal

Wat is een kayaktocht?

Kanoën of kajakken is een geweldige ervaring en een zeer populaire watersport over de hele wereld. Het houdt in dat u in een bootje blijft zitten en een peddel met één blad gebruikt om de kano de rivier af te sturen. Kanoën is een spectaculaire combinatie van lichaamsbeweging, recreatie en reizen. De activiteit helpt u uw lichamelijke conditie en algehele gezondheid en welzijn op peil te houden terwijl u zich ontspant. Verder is het een geweldige manier om tijd door te brengen in de natuur, de uitzichten om je heen te bewonderen vanuit een uniek gezichtspunt, terwijl je geruisloos peddelt door afgelegen gebieden waar de meeste mensen niet komen.

Ontdek hier of kayaktocht bij jou past!

Kajakken is een activiteit die sport combineert met recreatie, ideaal voor outdoor . Bent u geïnteresseerd in tijd doorbrengen in de natuur? Bent u geïnteresseerd in ?

Ontdek of deze tour iets voor u is.

Ben je klaar voor de uitdaging? Boek deze activiteit dan hier!

Een unieke ervaring

Tijdens deze activiteit ga je in een kano de rivier de Mira afzakken. De ervaring is spectaculair vanwege de uitzichten, waaronder de natuur, biodiversiteit en zeldzame landschappen. Samen met uw vrienden of geliefden of zelfs individueel, zult u een groot aantal dieren en vogels ontdekken, terwijl u een heerlijke tijd in de natuur doorbrengt. Als u hier toevallig bent bij zonsondergang, worden de enige in zijn soort uitzichten begeleid door het gezang van de vogels.

De Mira rivier is een van de twee enige rivieren in Portugal en een van de weinige in Europa met een hoofdzakelijk zuid-noord oriëntatie.

Hoe gaat het in zijn werk

De activiteit duurt ongeveer 3 uur en is inclusief de peddels, zwemvesten, waterdichte zakken, opblaasbare kussens. De gids zal u gedurende de hele tocht helpen. U kunt kiezen uit drie routes en halverwege geniet u van een picknick.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 3 uuurdurende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Costa Vicentiana Alentejo

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Een gids
Uitrusting

Peddel

Zwemvesten

 

Exclusief


De activiteit vindt plaats in Costa Vicentina

De Costa Vicentina is een nationaal park in het uiterste zuidwesten van Portugal. Het park omvat 74.786 hectare landoppervlakte en een smalle zee strook van ongeveer twee kilometer breed. Daarnaast heeft het park de grootste kustlijn van heel Europa.

Overnachten in de buurt van Costa Vicentina

Meer van Costa Vicentina ontdekken? Aan de kust van Costa Vicentina bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Zwembad van een hotel.

Ontspan je tijdens een retraite in de natuur van de Costa Vicentina en andere natuurparken

Terras van een hotel.

Geniet van luxe en comfort bij onze luxe rondreizen

glamping tent

Overnacht in een bijzondere locatie aan de Costa Vicentina

Onze andere activiteiten in de regio Algarve

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Algarve! Maak je reis naar Algarve. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Doe mee aan een spectaculaire fietstocht en krijg je dosis lichaamsbeweging

Ga mee met een geweldige jeep tour

wandelen in MonchiqueWandelen en trektochten maken langs de kust van de Algarve

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk