Jubileum vieren? 5x unieke belevenissen

Het is gelukt! Jullie hebben een mijlpaal bereikt en dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Het geven van een cadeau is natuurlijk een mooi gebaar, maar om je jubileum echt onvergetelijk te maken is een unieke belevenis wat je zoekt. Wij geven je 5 tips waarmee jij jouw jubileum uniek kan vieren!

  1.     Leef als een Spanjaard in het altijd zonnige Malaga

Uitzichtpunt MalagaStap een weekend in de schoenen van een echte Spanjaard in het bruisende Malaga. Start de dag met een bezoek aan de Kathedraal la Manquita, waar het felle zonlicht door het glas in lood op de eeuwenoude vloer schijnt. Op het dak heb je een panoramisch uitzicht over de rechte straatjes, de statige gebouwen en de levendige stranden van de stad. In de middag staat een kookworkshop op jullie programma. Hier leren jullie hoe je de traditionele paella maakt. Snijd samen de verse groente en ruik de geuren van de verhitte olijfolie en peterselie kruiden. Bij de de smaakvolle paella drink je natuurlijk een ijskoud glas Sangria. Op de tweede dag loop je richting het lokale visserswijkje Pedregalejo. Slenter door de pittoreske straatjes, ruik de geur van verse gerookte vis en hoor de Spaanse klanken van kletsende locals om je heen. Een echte belevenis waar je de Spaanse cultuur van binnen en van buiten leert kennen.

 

2. Over de top dineren in Porto

Jubileum vieren in Porto

Altijd al is bij een sterrenrestaurant willen eten? Een jubileum vieren is het moment om extra uit te pakken. Bezoek het zonnige Porto en en beleef een avond waar jullie écht verwend worden. De stad kent vele restaurants met top chef-koks en staat bekend om zijn gastronomie. Start de reis eerst bij porthuis ”Porto Augusto’. Proef de frisse en zoete smaken van de Portwijn na een rondleiding door de eindeloze wijnkelders. Ook geniet je van typisch Portugese hapjes zoals pastéis de bacalhau. Bij de eerste hap proef je de knapperige buitenkant en de smeuïge warme vulling op je tong. De avond staat in het teken van het luxueuze diner. Jullie worden ontvangen op de binnenplaats van een oud paleis waar het warme zomerse gevoel je tegemoet komt. Je hebt uitzicht over de geurige druivenbomen, de blauwe lucht en de vele gekleurde huisjes. Na het diner nog zin om door te gaan? Geniet dan van een heerlijk drankje met uitzicht over de Douro rivier.

 

  1.     Overnachten in de woestijn

Jubileum vieren in de woestijn

Slapen onder de heldere sterrenhemel, de zachte wind door je haren en de goudkleurige duinen om je heen. Overnachten in de woestijn is een unieke manier om jouw jubileum te vieren. Met de Jeep rijd je door de landschappen en de zandkleurige dorpjes van Marokko. Bij het begin van de woestijn bewandel je de Sahara niet te voet maar op de rug van een dromedaris. De weg door het zand is hobbelig maar magisch door al het moois dat je tegemoetkomt. Naarmate de goudgele zon achter de duinen wegzakt zie je al snel de comfortabele tenten, die met authentieke fakkels de plek helder doen verlichten. Bij de tentenkampen staat de kruidige thee voor je klaar en is het tijd om de echte Marokkaanse tajine te eten. Schrik niet als de kampwacht je ‘s ochtends om 7:00 wekt om de gekleurde zonsopgang te bewonderen. 

 

  1.     Surfen in de Algarve

Jubileum vieren in de Algarve

De azuurblauwe zee, de parelwitte stranden waar het zachte zand tussen je tenen zit en de warme zon op je gezicht. De Algarve is de uitgelezen plek om heerlijk bij te komen. Maar naast veel relaxen kan je hier ook lekker actief bezig zijn. Wil je met je sportieve collega’s jullie jubileum vieren? Dit is de perfecte plek om te surfen, te kajakken en te fietsen. Nog nooit gesurft? Geen probleem want de golven zijn geschikt voor zowel beginnende als ervaren surfer. Daag jezelf uit en wie weet ontdek jij nog wel je verborgen talenten.

 

  1.     Feesten op Ibiza

Jubileum vieren op Ibiza Tot slot, jouw jubileum kan je vieren door het geven van een feest. Een manier om te genieten, te verbinden en te waarderen. Ibiza is dé plek om het grootste knalfeest ooit te geven. Het eiland staat bekend om de vele bars, clubs en het bruisende nachtleven. Natuurlijk kun je clubs zoals Pacha of Space bezoeken. Maar is het niet leuker om met al je collega’s helemaal dressed up, in jullie eigen villa met zwembad een feestje te bouwen? Waar je ook voor kiest, Ibiza is dé plek om herinneringen te maken.