Jeeptocht buiten de gebaande paden door de Alpujarras vallei

Laag-intensieve activiteit voor natuurtoeristen

Jeepsafari

Explore Boat tour iconExplore: Rijden

Hike Icon CoasteeringHike: Autorijden

Intensity Icon CoasteeringIntensiviteit: Lage intensiteit

IMG_20180528_151814

Wat is een jeeptocht?

Een jeep tour is de perfecte gelegenheid om een groot gebied te verkennen en zo goed mogelijk te leren kennen. Tijdens de tour hoeft u zich geen zorgen te maken over het rijden en het missen van het landschap. In plaats daarvan kunt u ontspannen het gebied bekijken, de fauna en flora observeren terwijl een ervaren gids u alles vertelt wat u moet weten en u langs de beste plekken rijdt.

Ontdek hier of jeeptocht bij jou past!

Wil je de Alpujarras leren kennen via een jeep tour? Bent u geïnteresseerd in een 5 uur durende tour die u de beste flora en fauna van het gebied laat zien? Bent u geïnteresseerd in een wild avontuur waarbij een ervaren chauffeur u meeneemt naar plaatsen als Trevelez, Rio Chico en Lanjaron valleien?

Durf je de uitdaging aan? Boek dan hier deze activiteit!

Een unieke ervaring

Deze jeep tour neemt je mee langs unieke plekken in de Alpujarras regio.

De Alpujarras is een natuurlijke en historische streek in Andalusië, op de zuidhellingen van de Sierra Nevada en de aangrenzende vallei. De regio is gezegend met de witte dorpjes die tegen de bergen kleven. De ware essentie van dit werkelijk schilderachtige gebied kan niet op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Van de hoge dorpen van de Poqueira-vallei tot Travelez, het hoogste dorp van Europa, kunt u de muzikale Murtas zien, een afgelegen dorp, onaangetast door het toerisme. De streek is ook beroemd om zijn traditionele gerechten: konijn, wilde paddestoelen, jamon en lokale amandelen, vijgen, honing, kaas en olijven. U kunt er skiën in de winter of wandelen in de lente, zomer en herfst.

Hoe gaat het in zijn werk

Deze jeeptour neemt je mee langs interpretatieve stops over o.a. het landschap, de natuur, geologie, geomorfologie en geschiedenis.

Deze tochten vinden plaats door de valleien van Poqueira, Trevélez, Río Chico en Río Lanjarón. De excursies vertrekken vanuit de stad Pampaneira, op 1.050 m. hoogte, waar we eerst ons Informatiecentrum van het Natuurpark en Nationaal Park van de Sierra Nevada bezoeken, zijnde 2.200 m. de maximale hoogte van de activiteit. Tijdens de activiteit hebben de deelnemers de mogelijkheid om kleine stukjes te voet af te leggen.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 5 uur durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Alpujarras

Prijs: €54,45 per Persoon

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Jeep
Gids
Verzekering
Voorgerecht in Refugio Forestal

 

Exclusief


De activiteit vindt plaats in Alpujarras

Het Alpujarras gebied ligt aan de zuidkant van de Sierra Nevada en staat bekend om de vele witte dorpen die verspreid liggen over de regio. De oppervlakte van de Alpujarras is iets meer dan 1100m2.

Het is een minder toeristisch gebied van Andalusië en door haar locatie lange tijd afgesloten geweest van de hoofdroutes. Kortom een plek om te onthaasten en te ontspannen in de natuur.

Sesimbra Beach

Alpujarras, Sierra Nevada

Overnachten in de buurt van Alpujarras

Meer van Alpujarras ontdekken? Aan de kust van Alpujarras bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Geniet van luxe en comfort met onze Paradores rondreizen

Ervaar Málaga en andere leuke plekken in Andalusië met onze treinrondreis

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Alpujarras

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Alpujarras! Maak je reis naar Alpujarras compleet met onderstaande activiteiten. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Bezoek de prachtige bergen van Alpujarras

spa in Lanjaron

Ontspan in een ongelooflijke spa

Sunset during a jeep tourGa mee op een ongelofelijke jeep tour door Sierra Nevada

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk