ONZE POPULAIRSTE Portugal privérondreizen op maat met huurauto of chauffeur

Portugal is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en gastvrije cultuur spreken tot de verbeelding!

Portugal was het eerste Europese land dat ontdekkingsreizigers op pad stuurde om de wereld te ontdekken, eeuwen voordat Nederland in diezelfde voetsporen treedde. De rijkdommen van de koloniën en de handel zijn terug te vinden in de prachtige steden zoals Lissabon, Porto, Coïmbra en Évora. UNESCO steden met Romeinse aquaducten, Moorse ruïnes en sprookjespaleizen zoals die van Sintra.

Zijn het niet de gebouwen die je het meest bewegen? Geniet dan zeker van de meer dan duizend kilometer kustlijn met hoge kliffen, spectaculaire wandelpaden en brede zandstranden. Ervaar een zonsondergang boven de Atlantische Oceaan en geniet van de voortreffelijke Portugese keuken, olijfolie en wijn in één van de mooie strandrestaurants.

Is jullie wens om meer in de natuur te verblijven? We hebben tal van reisroutes die de Douro wijnregio, het Geres-Penedes nationaal park, het Serra Estrella gebergte en de Barrocal van de Algarve combineren.

We specialiseren ons in karakteristieke en kleinschalige accommodaties en weten uit ervaring op welke plekken het fijn is om wat meer dagen te hebben.

Alles is mogelijk. Je kan kiezen voor hotels met zwembad, een reis langer of korter maken, zelf rijden of gereden worden, vliegen op de dag dat iedereen van je reisgroep vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Een week op pad door Portugal

Is een kleine week op reis al een mogelijkheid? Dan kan een bezoek aan Portugal echt het gevoel geven dat je ver weg bent geweest.

Met veel dagelijkse directe vluchten naar Lissabon, Faro en Porto vanuit meerdere luchthavens in Nederland en de Benelux, kan je in de ochtend al vliegen en voor het middaguur al van start gaan.

Welke opties raden we aan? Portugal is best een groot land en het gehele land bezoeken in één week zou niet haalbaar zijn. Voor een (kleine) week raden we aan te concentreren op óf Noord-, Midden-, of Zuid Portugal

Onze 8-daagse Noord-Portugal reis combineert de stad Porto met de Douro wijnregio, het bijzondere achterland van Porto. Tevens komt de cultuur terug van de UNESCO steden Braga en Guimareas. De 8-daagse Midden-Portugal reis laat je Lissabon, Sintra, Obidos en Evora ervaren. Tot slot hebben we voor natuur- en strandliefhebbers ook onze 8-daagse Lissabon, Évora en de Algarve als route. Zo combineer je stad en strand.

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als leidraad nemen voor jullie reisroute om deze daarna af te stemmen op de wensen van de reizigers van jullie reisgroep(je). Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een wandelreis voor een week met een groep(je)? Bekijk dan ook in ons aanbod de wandelreizen door de Douro regio en de Costa Vicentina (Algarve).

Twee weken op pad door Portugal

Ruimte voor een reis van 10-14 dagen? Dan heb je de mogelijkheid om een compleet rondje te maken langs de hoogtepunten van Portugal. Je kan er ook voor kiezen om het juist rustiger aan te doen en meer tijd per plek te verblijven of een regio dieper te verkennen.

Welke opties raden we aan? Onze 10-daagse Noord-Portugal rondreis combineert Porto met Lissabon van noord naar zuid. Voor natuurliefhebbers hebben we twee natuurroutes van Porto naar Lissabon. De 10-daagse Actieve Vakantie langs de kust is ideaal voor familie´s en actieve strandliefhebbers. Onze andere 10-daagse natuurrondreis loopt door de binnenlanden van Portugal en is meer van de gebaande paden. Tot slot, voor wie 15 dagen heeft, is onze 15-daagse hoogtepunten van Portugal reis van Porto naar Faro (Algarve) een goed uitgangspunt.

Deze vier voorbeeldreizen kunnen we als rode draad gebruiken om jullie reisprogramma op af te stemmen . Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Interesse in een reis met een culinair tintje? Bekijk dan ook onze culinaire rondreis door Portugal.

Drie weken op pad door Andalusië

Heb je plannen voor een complete langere rondreis door Portugal? Dan geeft een reis van drie weken je de mogelijkheid om op een ontspannende manier heel veel te zien van de diversiteit van de cultuur en natuur van Portugal.

Welke opties raden we aan? Onze complete rondreis Portugal duurt 21 dagen en is een compilatie van de mooiste culturele hoogtepunten, natuurgebieden, de mooiste kleine dorpjes en verschillende stranden. Een complete reis voor wie Portugal van zijn lijstje wil kunnen ¨strepen¨.

Deze voorbeeldreis kunnen we aanpassen naar wens. Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Dourro vallei Portugal

Vier weken op pad door Portugal (en mogelijk Andalusië of Noord Spanje)

Heb je een maand de tijd? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Portugal heeft meer te bieden dan een bezoek van een maand, maar met een rondreis van vier weken zie je geen hoogtepunten over het hoofd.

Welke opties raden we aan? We hebben onze drieweeks rondreis uitgebreid voor liefhebbers, naar een 28-daagse reis. Deze reis geeft je per plek iets meer dagen om uitstapjes te maken in de omgeving. Ideaal voor wie de tijd heeft en graag een rustdag afwisselt met een dag op pad. Een andere optie is onze combinatiereis Portugal & Andalusië of een combinatie van Portugal met Santiago de Compostela en Galicië. Zo is het mogelijk om vanuit Portugal de regio van Andalusië in te rijden en via Faro naar Sevilla te rijden. Andalusië heeft veel bezienswaardigheden en ligt in het verlengde qua historie met Portugal.

Vraag ons voor deze reis naar de mogelijkheden.

Deze rondreis is een voorbeeldroute die we volledig kunnen aanpassen naar jullie wensen. Zit er een locatie in de route waar je graag langer verblijft? Dan passen we dit zo aan.

Wil je ons iets vragen over onze rondreizen. Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist