Individuele reizen op maat Andalusië

Andalusië is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en gastvrije cultuur spreken tot de verbeelding!

Het wereldberoemde Alhambra en de imposante Mezquita zijn de kroonjuwelen van Andalusië. Het is het welkome resultaat van 700 jaar Moorse (Arabische) overheersing, die Andalusië tijdens een rondreis het extra cache geven.

Geniet je van historie? Dan liggen er ook Romeinse amphitheater´s, en duizend jaar oude kerken en kathedralen op je te wachten. Is jullie wens om meer in de natuur te verblijven? We hebben tal van reisroutes die natuurparken zoals de Sierra Nevada, de Alpujarras, el Torcal, Camino del Rey en het Donana park verbinden.

Daarnaast garandeert de ligging aan de Middelandse Zee al een mild klimaat vroeg in het voorjaar tot aan laat in de herfst. Buiten de Costa del Sol zijn er tal van rustige en onbebouwde stranden te vinden die wij je als Andalusië specialist graag aanbevelen.

We specialiseren ons in karakteristieke en kleinschalige accommodaties en weten uit ervaring op welke plekken het fijn is om wat meer dagen te hebben.

Alles is mogelijk. Je kan kiezen voor hotels met zwembad, een reis langer of korter maken, zelf rijden of gereden worden, vliegen op de dag dat iedereen van je reisgroep vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Een week op pad door Andalusië

Is een kleine week op reis al een mogelijkheid? Dan kan een bezoek aan Andalusië echt het gevoel geven dat je ver weg bent geweest.

Met veel dagelijkse directe vluchten naar Málaga en Sevilla vanuit meerdere luchthavens in Nederland en de Benelux, kan je in de ochtend al vliegen en voor het middaguur al van start gaan.

Welke opties raden we aan? Onze meest geboekte reis door Andalusië is de 8-daagse Andalusië Fly & Drive, de 4 steden. Je bezoek daarbij de culturele hoogtepunten Granada, Málaga, Sevilla en Córdoba. Een alternatief op deze route is onze 8-daagse treinreis die dezelfde plekken aan doet.

Heb je interesse in de kleine witte dorpjes van Andalusië, af en toe een strand en ook wat natuur? Dan bieden we een 8-daagse West-Andalusië en een 8-daagse Oost-Andalusië reis aan. Je overbrugt minder kilometers en overnacht ook in de natuur op bijvoorbeeld een olijfolieboerderij.

Deze vier voorbeeldreizen kunnen we als leidraad nemen voor jullie reisroute om deze daarna af te stemmen op de wensen van de reizigers van jullie reisgroep(je). Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een reis met een gastronomisch tintje of een wandelreis als groep? Bekijk dan hier ook al onze thematische rondreizen.

Twee weken op pad door Andalusië

Ruimte voor een reis van 10-14 dagen? Dan heb je de mogelijkheid om een compleet rondje te maken langs de hoogtepunten van Andalusië. Je kan er ook voor kiezen om het juist rustiger aan te doen en meer tijd per plek te verblijven of een regio dieper te verkennen.

Welke opties raden we aan? Onze 10-daagse Andalusië hoogtepunten reis neemt je mee naar de Witte Dorpen van Andalusië en het Moorse stadje Ronda. Bij onze 12-daagse hoogtepunten reis zitten ook al twee stranddagen in Nerja en onze 14-daagse reis brengt je alsmede naar de oude havenstad Cádiz en naar de natuurstranden en sfeervolle Costa de la Luz. Natuurliefhebbers raden we aan te kijken naar onze 12-daagse actieve vakantie naar de natuurgebieden highlights van Andalusië.

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als rode draad gebruiken om jullie reisprogramma op af te stemmen . Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Drie weken op pad door Andalusië

Heb je plannen voor een complete langere rondreis door Andalusië? Dan geeft een reis van drie weken je de mogelijkheid om op een ontspannende manier heel veel te zien van de diversiteit van de cultuur en natuur van Andalusië.

Welke opties raden we aan? Onze complete rondreis Andalusië duurt 21 dagen en is een compilatie van de mooiste culturele hoogtepunten, natuurgebieden, de mooiste kleine dorpjes en verschillende stranden. Een complete reis voor wie Andalusië van zijn lijstje wil kunnen ¨strepen¨.

Deze voorbeeldreis kunnen we aanpassen naar wens. Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Vier weken op pad door Andalusië (en mogelijk Portugal)

Heb je een maand de tijd? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Zuid-Spanje heeft meer te bieden dan een bezoek van een maand, maar met een rondreis van vier weken zie je geen hoogtepunten over het hoofd.

Welke opties raden we aan? We hebben onze drieweeks rondreis uitgebreid voor liefhebbers, naar een 28-daagse reis. Deze reis geeft je per plek iets meer dagen om uitstapjes te maken in de omgeving. Ideaal voor wie de tijd heeft en graag een rustdag afwisselt met een dag op pad. Een andere optie is onze combinatiereis Andalusië & Portugal of een combinatie van Andalusië met Almería en mogelijk Murcia. Zo is het mogelijk om vanuit Spanje de Algarve van Portugal in te rijden en via Évora naar Sevilla te rijden. Het Zuiden van Portugal heeft veel Moorse cultuur en past goed bij een reis in Andalusië.

Vraag ons voor deze reis naar de mogelijkheden.

Deze rondreis is een voorbeeldroute die we volledig kunnen aanpassen naar jullie wensen. Zit er een locatie in de route waar je graag langer verblijft? Dan passen we dit zo aan.

Individuele reizen op maat Marokko

Marokko is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en gastvrije cultuur spreken tot de verbeelding!

Het sprookje van duizend-en-éen-nacht, Aladdin, Ali Baba en de 40 rovers, je vindt ze allemaal in Marokko terug. Een rondreis door Marokko al is het maar voor een weekje weg, is een hele belevenis en een onuitwisbare ervaring voor iedereen. Je overnacht in sfeervolle sprookjesachtige Riad´s, oude herenhuizen, je maakt een kamelenwandeling in de woestijn en slaapt in nomadententen onder de sterrenhemel en dineert bij het kampvuur.

Unieke ervaringen die je in Europa niet zomaar meemaakt en een wereldverbreding voor menig persoon. Reizen naar Marokko is het gehele jaar comfortabel, waarbij de krokus-, mei-, herfst-, en kerstvakantie het beste zijn qua weer.

Alles is mogelijk. Je kan kiezen voor hotels met zwembad, een reis langer of korter maken, zelf rijden of gereden worden, vliegen op de dag dat iedereen vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Een week op pad door Marokko

Is een kleine week op reis al een mogelijkheid? Dan kan een bezoek aan Marokko echt het gevoel geven dat je ver weg bent geweest.

Met de dagelijkse vroege vlucht land je na een kleine vier uur al vóór het middaguur op de luchthaven van Marrakech en kan je meteen van start.

Welke opties raden we aan? Vanuit Marrakech kan je al in 7 dagen een reis maken naar Zuid-Oost Marokko, naar de zandduinen en oasissen van de Sahara. Westwaarts vanuit Marrakech ligt onze 8-daagse natuurreis met verblijf in het Atlas gebergte en de vissersdorpjes aan de Marokkaanse kust. Voor cultuurliefhebbers verlaat je Marrakech richting het noorden en eindig je via de Koningsteden Rabat en Meknes na 8 dagen in de culturele parel Fes

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als leidraad nemen voor jullie reisroute om deze daarna af te stemmen op de wensen van de reizigers van jullie reisgroep(je). Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Twee weken op pad door Marokko

Ruimte voor een reis van 10-14 dagen? Dan heb je de mogelijkheid om een compleet rondje te maken langs de hoogtepunten van het land. Je kan er ook voor kiezen om het juist rustiger aan te doen en meer tijd per plek te verblijven of een regio dieper te verkennen.

Welke opties raden we aan? Onze meest geboekte reis is de 13-daagse rondreis, beginnend in Casablanca en eindigend bij het strand. Deze reis omvat woestijn, steden, natuur, strand en de beroemde Todra- en Dadeskloof en is ideaal voor familie´s. Een alternatief is onze actieve 13-daagse Zuid-Marokko reis, beginnend in Agadir. Ideaal voor wie van natuur houdt, wandelen en van de gebaande paden wil gaan. Tot slot is bieden we ook een originele stedentreinreis aan in Noord-Marokko, beginnend vanuit Tanger en het eindpunt in Marrakech. Een reis voor cultuurliefhebbers.

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als rode draad gebruiken om jullie reisprogramma op af te stemmen . Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Drie weken op pad door Marokko

Heb je plannen voor een complete langere rondreis door Marokko? Dan geeft een reis van drie weken je de mogelijkheid om op een ontspannende manier heel veel te zien van de bijzondere Marokkaanse cultuur en natuur.

Welke opties raden we aan? Onze hoogtepunten rondreis Noord & Zuid duurt 21 dagen en maakt een grandieuze ronde van het uiterste noorden bij Tanger tot de woestijnritmes in het zuidoosten. Een complete reis voor wie Marokko écht van zijn lijstje wil strepen. Een andere alternatief is onze van de gebaande route van 22 dagen. Dit is dé reis voor wie houdt van lokaal contact en graag een meerdaags woestijnbezoek wil ervaren.

Deze twee voorbeeldreizen zijn voorbeeldroutes die we kunnen aanpassen naar wens. Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Ait ben Haddou Marokko

Vier weken op pad door Marokko (en mogelijk Andalusië)

Heb je een maand de tijd? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Marokko heeft meer te bieden dan een bezoek van een maand, maar met een rondreis van vier weken zie je geen hoogtepunten over het hoofd.

Welke opties raden we aan? We hebben onze drieweekse rondreis uitgebreid voor liefhebbers, naar een 28-daagse reis. Deze reis omvat ook het zuiden van Marokko en eindigt ook bij de kust. Ideaal voor wie mogelijk nog langer wil ontspannen aan de kust bij het strand. Een andere optie is onze combinatiereis Andalusië & Marokko. Je reist in de voetsporen van de Moren die vanuit Marokko naar Andalusië trokken. Vraag ons voor deze reis naar de mogelijkheden.

Deze twee voorbeeldreizen zijn voorbeeldroutes die volledig kunnen aanpassen naar jullie wensen. Zit er een locatie in de route waar je graag langer verblijft? Dan passen we dit zo aan.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Individuele reizen op maat Portugal

Portugal is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en gastvrije cultuur spreken tot de verbeelding!

Portugal was het eerste Europese land dat ontdekkingsreizigers op pad stuurde om de wereld te ontdekken, eeuwen voordat Nederland in diezelfde voetsporen treedde. De rijkdommen van de koloniën en de handel zijn terug te vinden in de prachtige steden zoals Lissabon, Porto, Coïmbra en Évora. UNESCO steden met Romeinse aquaducten, Moorse ruïnes en sprookjespaleizen zoals die van Sintra.

Zijn het niet de gebouwen die je het meest bewegen? Geniet dan zeker van de meer dan duizend kilometer kustlijn met hoge kliffen, spectaculaire wandelpaden en brede zandstranden. Ervaar een zonsondergang boven de Atlantische Oceaan en geniet van de voortreffelijke Portugese keuken, olijfolie en wijn in één van de mooie strandrestaurants.

Is jullie wens om meer in de natuur te verblijven? We hebben tal van reisroutes die de Douro wijnregio, het Geres-Penedes nationaal park, het Serra Estrella gebergte en de Barrocal van de Algarve combineren.

We specialiseren ons in karakteristieke en kleinschalige accommodaties en weten uit ervaring op welke plekken het fijn is om wat meer dagen te hebben.

Alles is mogelijk. Je kan kiezen voor hotels met zwembad, een reis langer of korter maken, zelf rijden of gereden worden, vliegen op de dag dat iedereen van je reisgroep vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Een week op pad door Portugal

Is een kleine week op reis al een mogelijkheid? Dan kan een bezoek aan Portugal echt het gevoel geven dat je ver weg bent geweest.

Met veel dagelijkse directe vluchten naar Lissabon, Faro en Porto vanuit meerdere luchthavens in Nederland en de Benelux, kan je in de ochtend al vliegen en voor het middaguur al van start gaan.

Welke opties raden we aan? Portugal is best een groot land en het gehele land bezoeken in één week zou niet haalbaar zijn. Voor een (kleine) week raden we aan te concentreren op óf Noord-, Midden-, of Zuid Portugal

Onze 8-daagse Noord-Portugal reis combineert de stad Porto met de Douro wijnregio, het bijzondere achterland van Porto. Tevens komt de cultuur terug van de UNESCO steden Braga en Guimareas. De 8-daagse Midden-Portugal reis laat je Lissabon, Sintra, Obidos en Evora ervaren. Tot slot hebben we voor natuur- en strandliefhebbers ook onze 8-daagse Lissabon, Évora en de Algarve als route. Zo combineer je stad en strand.

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als leidraad nemen voor jullie reisroute om deze daarna af te stemmen op de wensen van de reizigers van jullie reisgroep(je). Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een wandelreis voor een week met een groep(je)? Bekijk dan ook in ons aanbod de wandelreizen door de Douro regio en de Costa Vicentina (Algarve).

Twee weken op pad door Portugal

Ruimte voor een reis van 10-14 dagen? Dan heb je de mogelijkheid om een compleet rondje te maken langs de hoogtepunten van Portugal. Je kan er ook voor kiezen om het juist rustiger aan te doen en meer tijd per plek te verblijven of een regio dieper te verkennen.

Welke opties raden we aan? Onze 10-daagse Noord-Portugal rondreis combineert Porto met Lissabon van noord naar zuid. Voor natuurliefhebbers hebben we twee natuurroutes van Porto naar Lissabon. De 10-daagse Actieve Vakantie langs de kust is ideaal voor familie´s en actieve strandliefhebbers. Onze andere 10-daagse natuurrondreis loopt door de binnenlanden van Portugal en is meer van de gebaande paden. Tot slot, voor wie 15 dagen heeft, is onze 15-daagse hoogtepunten van Portugal reis van Porto naar Faro (Algarve) een goed uitgangspunt.

Deze vier voorbeeldreizen kunnen we als rode draad gebruiken om jullie reisprogramma op af te stemmen . Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Interesse in een reis met een culinair tintje? Bekijk dan ook onze culinaire rondreis door Portugal.

Drie weken op pad door Portugal

Heb je plannen voor een complete langere rondreis door Portugal? Dan geeft een reis van drie weken je de mogelijkheid om op een ontspannende manier heel veel te zien van de diversiteit van de cultuur en natuur van Portugal.

Welke opties raden we aan? Onze complete rondreis Portugal duurt 21 dagen en is een compilatie van de mooiste culturele hoogtepunten, natuurgebieden, de mooiste kleine dorpjes en verschillende stranden. Een complete reis voor wie Portugal van zijn lijstje wil kunnen ¨strepen¨.

Deze voorbeeldreis kunnen we aanpassen naar wens. Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Dourro vallei Portugal

Vier weken op pad door Portugal (en mogelijk Andalusië of Noord Spanje)

Heb je een maand de tijd? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Portugal heeft meer te bieden dan een bezoek van een maand, maar met een rondreis van vier weken zie je geen hoogtepunten over het hoofd.

Welke opties raden we aan? We hebben onze drieweeks rondreis uitgebreid voor liefhebbers, naar een 28-daagse reis. Deze reis geeft je per plek iets meer dagen om uitstapjes te maken in de omgeving. Ideaal voor wie de tijd heeft en graag een rustdag afwisselt met een dag op pad. Een andere optie is onze combinatiereis Portugal & Andalusië of een combinatie van Portugal met Santiago de Compostela en Galicië. Zo is het mogelijk om vanuit Portugal de regio van Andalusië in te rijden en via Faro naar Sevilla te rijden. Andalusië heeft veel bezienswaardigheden en ligt in het verlengde qua historie met Portugal.

Vraag ons voor deze reis naar de mogelijkheden.

Deze rondreis is een voorbeeldroute die we volledig kunnen aanpassen naar jullie wensen. Zit er een locatie in de route waar je graag langer verblijft? Dan passen we dit zo aan.

Heb je een vraag over onze rondreizen?

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Heb je een vraag over onze rondreizen?
Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!