ONZE POPULAIRSTE Marokko privérondreizen op maat met huurauto of chauffeur

Marokko is verrassend en reizigers die je voorgegaan zijn, komen zeer enthousiast terug. Uit eten gaan is niet duur en de prachtige natuur en gastvrije cultuur spreken tot de verbeelding!

Het sprookje van duizend-en-éen-nacht, Aladdin, Ali Baba en de 40 rovers, je vindt ze allemaal in Marokko terug. Een rondreis door Marokko al is het maar voor een weekje weg, is een hele belevenis en een onuitwisbare ervaring voor iedereen. Je overnacht in sfeervolle sprookjesachtige Riad´s, oude herenhuizen, je maakt een kamelenwandeling in de woestijn en slaapt in nomadententen onder de sterrenhemel en dineert bij het kampvuur.

Unieke ervaringen die je in Europa niet zomaar meemaakt en een wereldverbreding voor menig persoon. Reizen naar Marokko is het gehele jaar comfortabel, waarbij de krokus-, mei-, herfst-, en kerstvakantie het beste zijn qua weer.

Alles is mogelijk. Je kan kiezen voor hotels met zwembad, een reis langer of korter maken, zelf rijden of gereden worden, vliegen op de dag dat iedereen vrij is en vanaf je luchthaven naar keuze. Als maatwerkspecialist maken we jullie reis naar wens.

Een week op pad door Marokko

Is een kleine week op reis al een mogelijkheid? Dan kan een bezoek aan Marokko echt het gevoel geven dat je ver weg bent geweest.

Met de dagelijkse vroege vlucht land je na een kleine vier uur al vóór het middaguur op de luchthaven van Marrakech en kan je meteen van start.

Welke opties raden we aan? Vanuit Marrakech kan je al in 7 dagen een reis maken naar Zuid-Oost Marokko, naar de zandduinen en oasissen van de Sahara. Westwaarts vanuit Marrakech ligt onze 8-daagse natuurreis met verblijf in het Atlas gebergte en de vissersdorpjes aan de Marokkaanse kust. Voor cultuurliefhebbers verlaat je Marrakech richting het noorden en eindig je via de Koningsteden Rabat en Meknes na 8 dagen in de culturele parel Fes

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als leidraad nemen voor jullie reisroute om deze daarna af te stemmen op de wensen van de reizigers van jullie reisgroep(je). Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Twee weken op pad door Marokko

Ruimte voor een reis van 10-14 dagen? Dan heb je de mogelijkheid om een compleet rondje te maken langs de hoogtepunten van het land. Je kan er ook voor kiezen om het juist rustiger aan te doen en meer tijd per plek te verblijven of een regio dieper te verkennen.

Welke opties raden we aan? Onze meest geboekte reis is de 13-daagse rondreis, beginnend in Casablanca en eindigend bij het strand. Deze reis omvat woestijn, steden, natuur, strand en de beroemde Todra- en Dadeskloof en is ideaal voor familie´s. Een alternatief is onze actieve 13-daagse Zuid-Marokko reis, beginnend in Agadir. Ideaal voor wie van natuur houdt, wandelen en van de gebaande paden wil gaan. Tot slot is bieden we ook een orginele stedentreinreis aan in Noord-Marokko, beginnend vanuit Tanger en het eindpunt in Marrakech. Een reis voor cultuurliefhebbers.

Deze drie voorbeeldreizen kunnen we als rode draad gebruiken om jullie reisprogramma op af te stemmen . Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Drie weken op pad door Marokko

Heb je plannen voor een complete langere rondreis door Marokko? Dan geeft een reis van drie weken je de mogelijkheid om op een ontspannende manier heel veel te zien van de bijzondere Marokkaanse cultuur en natuur.

Welke opties raden we aan? Onze hoogtepunten rondreis Noord & Zuid duurt 21 dagen en maakt een grandieuze ronde van het uiterste noorden bij Tanger tot de woestijnritmes in het zuid-oosten. Een complete reis voor wie Marokko écht van zijn lijstje wil strepen. Een andere alternatief is onze van de gebaande route van 22 dagen. Dit is dé reis voor wie houdt van lokaal contact en graag een meerdaags woestijnbezoek wil ervaren.

Deze twee voorbeeldreizen zijn voorbeeldroutes die we kunnen aanpassen naar wens. Geef jullie wensen door en dan komen we direct terug met een reisvoorstel.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Ait ben Haddou Marokko

Vier weken op pad door Marokko (en mogelijk Andalusië)

Heb je een maand de tijd? Dan zijn de mogelijkheden eindeloos. Marokko heeft meer te bieden dan een bezoek van een maand, maar met een rondreis van vier weken zie je geen hoogtepunten over het hoofd.

Welke opties raden we aan? We hebben onze drieweekse rondreis uitgebreid voor liefhebbers, naar een 28-daagse reis. Deze reis omvat ook het zuiden van Marokko en eindigt ook bij de kust. Ideaal voor wie mogelijk nog langer wil ontspannen aan de kust bij het strand. Een andere optie is onze combinatiereis Andalusië & Marokko. Je reist in de voetsporen van de Moren die vanuit Marokko naar Andalusië trokken. Vraag ons voor deze reis naar de mogelijkheden.

Deze twee voorbeeldreizen zijn voorbeeldroutes die volledig kunnen aanpassen naar jullie wensen. Zit er een locatie in de route waar je graag langer verblijft? Dan passen we dit zo aan.

Zijn jullie op zoek naar een week trektocht of wandelreis in de natuur? Of hebben jullie een andere invalshoek? Bekijk dan hier ook al onze rondreizen.

Wil je ons iets vragen over onze rondreizen. Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist