In deze 5 koffiebarretjes beleef je het echte Portugese leven

koffie

Van een lekker bakje koffie houden de Portugezen wel! Koffie wordt op elk moment van de dag gedronken en op elke hoek van de straat zijn dan ook plekken te vinden waar dat kan. Porto zit bomvol met sfeervolle koffietentjes! In deze 5 koffiebarretjes beleef je het echte Portugese leven.

 

Floresta Cafe By Hungry BikerFloresta Cafe By Hungry Biker porto

Dit café is enorm sfeervol! Floresta Cafe By Hungry Biker heeft een fris houten interieur, een fijne plek om even tot rust te komen in de drukte van Porto. De koffie is erg lekker en je kunt kiezen uit heerlijke (gezonde) gerechten als ontbijt of lunch. Een echte aanrader.

 

 

 

 

 

 

So Roasterskoffie porto

Verser kan niet! Gelegen in het hart van Porto ligt So Roasters gelegen. De koffiebonen worden volledig zelf geroosterd en bereid zodat de lekkerste koffietjes kunnen worden gemaakt. Zodra je hier binnenstapt ruik je de heerlijke geur van vers gebrande koffie. En bij So Roasters kun je, naast koffie, ook genieten van taarten, gebak, broodjes en smoothies.

 

 

 

Majestic CaféMajestic Café porto

Majestic Café is het mooiste café van Porto! Het staat zelfs in de top 10 mooiste cafés ter wereld. De akoestiek is prachtig: zodra je binnenstapt kijk je je ogen uit. Er is een klein terras aan de achterkant van het café waar je een boek kunt lezen onder genot van een kopje koffie en een stuk taart. Je zult overweldigd worden door de schoonheid van Majestic Café!

 

 

 

Specialty Coffee Room portoSpecialty Coffee Room

Buiten de begaande paden, maar toch vaak druk. Ze maken bij Specialty Coffee Room goede cappuccino, dat kan in Portugal nog wel eens verschillend zijn. Ook hebben ze heerlijke taarten en brunch opties. De koffiezaak is klein, licht, fris en modern. Een heerlijke plek voor een goede stop!

 

 

 

 

 

My Coffee Portokoffie porto

Een klein koffietentje met een prachtig uitzicht over de Douro Rivier en Porto! Geniet bij My Coffee Porto van een lekkere toast of gebakje, onder genot van een goede cappuccino. In deze koffiebar beleef je het echte Portugese leven.

 

 

 

Zin gekregen om een koffietje te drinken in Porto? Start hier je reisaanvraag, vertel je reiswensen en wij stellen een mooie reis voor je samen. Een reisaanvraag is altijd gratis en vrijblijvend.

Bekijk ook onze blog over de lekkerste pastéis de nata in Lissabon of de blog over de mooiste surfspots van Portugal.