Rondreis langs de highlights of op zoek naar een reis met een thema? Jij kiest!

Met ons kun je alle kanten op. Om je op weg te helpen hebben we een aantal 'voorbeeldreizen' opgesteld. Kies bijvoorbeeld een rondreis langs de highlights of ga voor een themareis vanaf de gebaande paden. Combineer bouwstenen en voeg activiteiten toe om je reis uniek te maken. Vertel ons je reiswensen en binnen een handomdraai maken we een passend reisvoorstel.

Stap 1: Een rondreis langs de highlights of een reis met een thema?

We bieden rondreizen en bouwstenen aan waarmee je de hoogtepunten van een bestemming bezoekt, maar ook dieper het land in kan, opzoek naar authentieke plekken.

De reizen op de website zijn voorbeeldreizen en gebaseerd op thema’s. Wandelaars vinden onze wandelreizen onder thema Hike en cultuurliefhebbers kiezen voor History. Geniet je van actief zijn in de natuur? Kies dan voor het thema Explore en heb je behoefte aan een retraite of bezinningsreis, bekijk dan de pagina Inspire.

Vrijwilligerswerk in onze bestemmingen is te vinden onder Take Care en koken en gastronomische reizen onder Taste. Tot slot, geniet je van het contact met de lokale bevolking? Bekijk dan onze reizen onder de pagina Meet.

Stap 2: Wil je een rondreis of bouwsteen aanpassen?

Maak ons je reiswensen kenbaar, want we kunnen vaak in een handomdraai de reis verlengen, verkorten of de route aanpassen.

We zijn specialist in onze bestemmingen en we kunnen je vanuit onze expertise adviseren waar je op basis van je interesses het beste naartoe kan gaan. Op onze website vind je verschillende bouwstenen (korte reizen zijn van twee tot vijf dagen). Ze zijn perfect als stedentrip of om te combineren met een andere bouwsteen, waarbij je zo je eigen rondreis creëert.

Stap 3: Voeg verrassende activiteiten toe en boek je reis!

Een fietstocht door het doolhof van de Medina van Marrakech, een olijfolieproeverij met blinkdoek in Córdoba of een verhalenverteller die opdoemt in een paleis, vraag ons naar de activiteiten die je kan bijboeken op je reisroute en maak je reis uniek.

We geven je tips die niet in de reisboekjes staan. Is er een speciaal oogstfeest bij een wijnboer die we kennen? Dan nodigen we je uit om op bezoek te gaan. Zijn er lokale ambachten die je niet moet missen? We informeren je graag bij welk huisnummer je moet aanbellen.

Maak ons je hobby´s en interesses kenbaar en we informeren we waar je ze op de reis kan beleven.

Wil je een persoonlijk reisvoorstel?

Vertel ons je reiswensen en wij maken een reis op maat

Neem contact met ons op