Historische wandeling door het klooster met tickets en het centrum van Tomar

Laagintensieve activiteit voor cultuur- en erfgoedtoeristen

Explore Boat tour iconExplore: Wandeltocht

Hike Icon CoasteeringHike: Wandelen

Intensity Icon CoasteeringIntensiviteit: Large intensiteit

republic-square-tomar-portugal

Wat is een historische wandeling?

De stad Tomar, gelegen in het district Santarem, in Portugal, aan de oevers van de rivier de Nabão, is zonder twijfel een plaats met een grote charme vanwege zijn artistieke en culturele rijkdom. Hendrik de Zeevaarder, het brein achter de Portugese maritieme ontdekkingen, woonde hier en ontwikkelde een geest die in de geschiedenis beroemd werd als het tijdperk van de ontdekkingen.

Het kasteel van de Tempeliers en het werk van het Convent van Christus, een van de belangrijkste werken van de Portugese Renaissance, is een must. De Tempelierskapel werd in de 12e eeuw opgericht, samen met het kasteel, en was in die tijd de modernste en meest vooruitstrevende militaire inrichting van het koninkrijk, waarvan de inspiratiebron in het Heilige Land lag. Zowel het Christusklooster als het Tempelierskasteel zijn sinds 1983 opgenomen in de UNESCO lijst. Vanaf het klooster kunt u naar beneden lopen door het Sete Montes bos naar het historische centrum. Op deze weg ziet u in het midden de kapel van de Nossa Senhora da Conceição, een ander juweel uit de renaissancetijd. In het stadscentrum van Tomar bevinden zich verschillende bezienswaardigheden, zoals Praca da Republica, waarvan het middelpunt wordt gevormd door de hoofdkerk die is gewijd aan Johannes de Doper. De omliggende straten zijn gevuld met traditionele winkels en plaatselijke cafés waar amandel- en pompoen queijadas, Fatias de Tomar en nog veel meer lekkernijen worden geserveerd.

Ontdek of Tomar historische wandeling iets voor jou is!

Een historische wandeling is een activiteit van gemiddelde intensiteit, waarbij u ontspant en tegelijkertijd kennis opdoet! Bent u geïnteresseerd in het zien van en leren over historische bezienswaardigheden? Bent u bereid om een halve dag te besteden aan het ontdekken van Tomar, de stad van de Tempeliers? Bent u geïnteresseerd in cultuur, erfgoed en wandeltochten? Dan is deze historische wandeltocht iets voor jou.

Durf je de uitdaging aan? Boek dan hier deze activiteit!

Een unieke ervaring

Gedurende deze 4 uur neemt een ervaren gids u mee naar de beroemdste historische bezienswaardigheden van Tomar. De stad is een van de juwelen van het district Santarem en een paradijs voor toeristen die geïnteresseerd zijn in cultuur en erfgoed in de buitenlucht.

Tijdens deze activiteit loop je rond in Tomar en ontdek je de belangrijkste bezienswaardigheden. De tour duurt een halve dag en toont de middeleeuwse Joodse buurt, het Christusklooster, het Tempelierskasteel, een bezoek aan de kerk van Santa Maria do Olival, het standbeeld van Gualdim Pais en nog veel meer. Verder zal de tour u kennis laten maken met de Militaire en Religieuze Ordes die hebben bijgedragen aan het ontstaan van het koninkrijk Portugal. De hele activiteit wordt begeleid.

Deze stad is gemaakt voor iedereen, omdat het een mix bevat tussen Romaanse, Gotische en Renaissance stijlen, maar het heeft ook een persoonlijk tintje door de Manueline stijl, een specifieke Portugese stijl gebaseerd op zowel de Gotische als de maritieme Portugese ontdekkingen.

Hoe gaat het in zijn werk

Deze activiteit duurt ongeveer 4 uur. Deze tour is inclusief water en een gids die alles zal uitleggen. Deze activiteit is ideaal voor culturele erfgoed outdoor toeristen.

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 4 uur durende tocht

Location Icon Coasteering Sesimbra Tomar

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Water
Reisverzekering
Ophalen en wegbrengen
Gids

Exclusief

Persoonlijke uitgaven
Maaltijden
Tickets voor Nationale Monumenten en andere

De activiteit vindt plaats in Evora

Coimbra is een stad en een gemeente in het midden van Portugal. In de Romeinse tijd was Coimbra een nederzetting met de naam Aeminium, een aquaduct en een cryptoporticus zijn hier het bewijs van.

Sesimbra Beach

Coimbra, Portugal

Overnachten in de buurt van Coimbra

Meer van Coimbra ontdekken? Aan de kust van Coimbra bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis. De accomodaties bevinden zich dichtbij het strand en verschillende restaurants.

Hotelkamer Coimbra

Verblijf in leuke stadshotels tijdens een stedenrondreis inclusief Coïmbra

Geniet van luxe en comfort bij onze Pousada rondreizen

Hotelkamer in Coïmbra.

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Coimbra

De regio Coïmbra is genaamd naar de bruisende studentenstad Coïmbra. Deze derde stad van Portugal ligt halverwege tussen Lissabon en Porto. De beroemde Universiteit is het grote hoogtepunt van de stad, maar ook het historische centrum en de ligging naar de Mondego rivier maken het een pittoresk verblijf. De Fado cafe ́s, mooie winkelstraten en actieve studentenbevolking, geeft het in de avond ook een leuke sfeer.

Fado muzikantenLuister naar het unieke ritme van de Fado muziek

Geniet van een geweldige rondleiding op de universiteit van Coimbra

oude cafe in Coïmbra.Geniet van een kopje koffie in dit historische café

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk