Historische wandeling door Evora

Weinig intensieve activiteit voor cultuur- en erfgoedtoeristen

Explore Boat tour iconExplore: Wandelen, bezoeken, proeven

Hike Icon CoasteeringHike:Wandelen

Intensity Icon CoasteeringIntensiviteit:Lage intensiteit

Evora.jpeg

Wat is een historische wandeling?

Een historische wandeling is de perfecte manier om een stad te leren kennen. Niet alleen doe je een makkelijke sport, maar tegelijkertijd krijg je de stad op een interactieve manier gepresenteerd. Je krijgt de bekendste bezienswaardigheden van de stad te zien en laat ze uitleggen door een gids.

Evora is een stad in de Alentejo regio die behoort tot het UNESCO werelderfgoed. De stad, gesticht in de Romeinse tijd, werd daarna een buitenverblijf voor koningen en had een bloeiperiode in de middeleeuwen omwille van de universiteit en de kunst. Kortom, de stad heeft enorm veel te bieden op vlak van cultuur.

Ontdek of een historische wandeling iets voor u is!

Een wandeling door de prachtige stad Evora, vol legenden, feiten en dromen. De gids zal niet alleen over het verleden praten, maar ook over het heden. In het midden is er tijd voor rust en een Pastel de Nata.

Bent u geïnteresseerd in een historische wandeling? Bent u geïnteresseerd in drie uur tijd om Evora te leren kennen?

Bent u in voor de uitdaging? Boek deze activiteit dan hier!

Een unieke ervaring

Deze unieke tour is perfect voor cultuur- en erfgoedtoeristen die ook geïnteresseerd zijn in een unieke tour, gericht op legenden en atypische verhalen. Door middel van deze tour wordt een verband tussen het verleden en het heden getoond en wordt de evolutie van de stad uitgelegd. Omdat de gids een lokale bewoner is, zijn de legenden en verhalen die verteld worden speciaal omdat de verteller ermee is opgegroeid.

Hoe gaat het in zijn werk

Deze unieke tour is perfect voor cultuur- en erfgoedtoeristen die ook geïnteresseerd zijn in een unieke tour, gericht op legenden en atypische verhalen. Door middel van deze tour wordt een verband tussen het verleden en het heden getoond en wordt de evolutie van de stad uitgelegd. Omdat de gids een lokale bewoner is, zijn de legenden en verhalen die verteld worden speciaal omdat de verteller ermee is opgegroeid.

evora barrio life

Samenvatting Activiteit

Coasteering Sesimbra 3 uur

Location Icon Coasteering Sesimbra Evora

Prijs: €30 per Persoon

Inclusief & Exclusief

Inclusief

Pastel de Nada
Gids
Entreegelden
Alle vervoer in plaats van bestemming

Exclusief

Eventuele prive-uitgaven

De activiteit vindt plaats in Evora

De regio Evora is genaamd naar de erfgoed- en studentenstad Évora. Daterend uit de Romeinse tijd en nog ouder. Évora is een waar openluchtmuseum met een aquaduct, tempel en andere mooie monumenten. In een radius van een uur rijden rondom Évora tref je hunebedden, kastelen, kerken, ambachtsliedenstadjes en ander interessant erfgoed.

Liefhebbers van historie en cultuur zullen genieten van deze UNESCO stad. Families met kinderen en natuurliefhebbers raden we aan te kiezen voor de regio van het Alqueva meer, op een uur rijden van Evora. Hier is te wandelen en te zwemmen en Evora met haar omgeving is dan te bezoeken op een dagtocht.

Sesimbra Beach

Evora, Alentejo

evora barrio life

Overnachten in de buurt van Evora

Meer van Evora ontdekken? In Evoraa bevinden zich een aantal prachtige accomodaties om te overnachten tijdens je reis.

Hotel in Evora.

Ontspan tijdens een natuurreis in een gezellig hotel in Évora

Pousada in Evora

Geniet van luxe en comfort bij onze Pousada rondreizen

Hotelkamer Evora

Overnacht in door ons geselecteerde, karakteristieke accommodaties

Onze andere activiteiten in de regio Evora

Enthousiast geworden? Er is nog veel meer te beleven in Evora! Maak je reis naar Evora compleet met onderstaande activiteiten. Wij kunnen de reis en activiteiten voor je inplannen, zodat je niks hoeft te missen.

Geniet van een finger food tour

Maak een boottocht langs de Rio Formosa

Maak het beroemde Cataplana gerecht tijdens deze kookworkshop

Reisorganisatie Barrio Life – Reizen op maat naar Portugal

Ben je jezelf aan het oriënteren op een reis naar Portugal? We zijn je graag van dienst om een reis voor je te maken op maat, waarbij je je gewenste verblijfsplaatsen door kan geven en activiteiten die je leuk lijkt. We doen je dan een vrijblijvend voorstel tegen een scherpe prijs, inclusief ons routeboek boordevol met tips en bezoeksuggesties die je niet in de reisboeken vindt. Stuur ons een chat bericht, een e-mail of bel ons en dan helpen we je graag verder.

Of… laat een reis op maat maken door onze reisspecialist en neem Sesimbra mee in je reis.

maatwerk