Je kan in goed vertrouwen een reis bij ons boeken

We zijn lid van het keurmerk Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties.

Wij zijn een Nederlandse reisorganisatie met ons hoofdkantoor in Amsterdam en sinds 2009 zijn honderden tevreden reizigers je reeds voorgegaan in Andalusië, Portugal en Marokko. Op deze pagina vertellen we je graag meer over ons lidmaatschap bij de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties. Je kan erop vertrouwen dat je reissom bij ons in goede handen is!

Lid van de Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties

De Vereniging van Kleinschalige reisorganisaties telt inmiddels over de 300 leden en behartigt de belangen voor deze specialistische groep reisbedrijven. Barrio Life is lid van de vereniging en heeft gedurende twee jaar ook een bestuursfunctie gehad binnen de vereniging.

Voor de reiziger is het belangrijk te weten dat lid zijn van de vereniging de verplichting met zich mee draagt een garantieregeling te hebben voor de reissommen van reizigers. Mochten wij als reisorganisatie failliet gaan, is je reissom beschermd tegen faillissement.

De verenging zorgt er verder voor dat de belangen van de kleinschalige reisorganisaties behartigt worden in de politiek, op branche niveau en verstevigt de concurrentiepositie t.o.v. de grotere reisorganisaties.