FLY & DRIVES ANDALUSIË 3+ WEKEN

Een fly & drive van drie weken is perfect om Andalusië te ontdekken. Vlieg vanuit Nederland naar de bestemming en ontdek vanaf daar de omgeving met de auto!

reizigers barrio life

Wat is een fly & drive Andalusië?

Een fly & drive is een reis waarbij je met het vliegtuig naar de gewenste bestemming vliegt. Vanaf het vliegveld vertrek je met een huurauto en aan het eind van de reis lever je deze weer in. Zo kun je optimaal genieten van wat Andalusië te bieden heeft en ben je vrij om te gaan waar je wilt!

Onze Andalusië fly en drives van 3 weken zijn vanaf €1295 per persoon. Wil je graag naar Córdoba en Granada? Of trekt West-Andalusië je meer aan? Onderstaand kun je onze fly & drives vinden in verschillende regio’s en met verschillende thema’s en reisduur.

Naast onze fly & drives Andalusië bieden we ook fly & drives van 3 weken aan naar Marokko en Portugal! Ook kun je een reis op maat laten maken, neem hiervoor contact met ons op.

Complete rondreis Andalusië

Tijdens deze complete rondreis Andalusië maak je een rondreis langs de hoogtepunten en belangrijkste steden van Andalusië. Daarnaast verblijf je drie nachten aan de Costa de la Luz. Zo is de reis niet alleen een culturele rondreis, maar kan je ook ontspannen en alle indrukken rustig op je in laten werken. Tijdens deze reis bezoek je naast de vier grote steden Granada, Córdoba, Sevilla en Málaga ook de oude stad Cádiz en het Moorse Ronda.

Deze 21-daagse Andalusië fly & drive is te boeken vanaf €1295 per persoon en is inclusief retourvlucht, 20 nachten in 1-2 sterren pensions en B&B accommodaties in de natuur op basis van logies (ontbijt bij te boeken) en huurauto all-risk verzekerd alle dagen. Ook krijg je een reisbescheidenpakket met tips voor tijdens de reis.

familiereis andalusie barrio life

Complete rondreis en vakantie Andalusië

De rondreis en vakantie Andalusië is ideaal als je een mooie rondreis en vakantie in één wil maken. Deze rondreis is perfect als je lekker de tijd hebt, bijvoorbeeld in de zomervakantie of als je niet gebonden bent aan schoolvakanties. Op de meeste plekken verblijf je twee of drie nachten, zodat je op een rustig tempo Andalusië kan verkennen. Het is onze meest complete Andalusië reis, waarbij we elk hoogtepunt meenemen. Kortom, je ziet en beleeft alles op het gemak en met een doorlopend vakantie gevoel.

Deze 28-daagse Andalusië fly & drive is te boeken vanaf €1675 per persoon en is inclusief retourvlucht, 27 nachten in 1-2 sterren pensions en B&B accommodaties in de natuur op basis van logies (ontbijt bij te boeken) en huurauto all-risk verzekerd alle dagen. Ook krijg je een reisbescheidenpakket met tips voor tijdens de reis.

Fly & drive reis op maat

Het is naast het boeken van een van bovenstaande fly & drives ook mogelijk om een reis op maat te laten maken. Wij specialiseren ons in flexibele rondreizen en je kunt je reis tot in de details naar wens laten maken.

Wil je ons iets vragen over onze fly & drives? Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist