Fly & drives Andalusië 2 weken

Een fly & drive van twee weken is perfect om Andalusië te ontdekken. Vlieg vanuit Nederland naar de bestemming en ontdek vanaf daar de omgeving met de auto!

fly drive andalusie barrio life

Wat is een fly & drive Andalusië?

Een fly & drive is een reis waarbij je met het vliegtuig naar de gewenste bestemming vliegt. Vanaf het vliegveld vertrek je met een huurauto en aan het eind van de reis lever je deze weer in. Zo kun je optimaal genieten van wat Andalusië te bieden heeft en ben je vrij om te gaan waar je wilt!

Onze Andalusië fly en drives van 2 weken zijn vanaf €795 per persoon. Wil je graag naar Córdoba en Granada? Of trekt West-Andalusië je meer aan? Onderstaand kun je onze fly & drives vinden in verschillende regio’s en met verschillende thema’s en reisduur.

Naast onze fly & drives Andalusië bieden we ook fly & drives van 2 weken aan naar Marokko en Portugal! Ook kun je een reis op maat laten maken, neem hiervoor contact met ons op.

Rondreis Andalusië

Tijdens deze rondreis zie je de mooiste plekken van Andalusië in twee weken. De reis bestaat uit de bekendste steden, natuur, cultuur en strand van de Costa de la Luz. Omdat deze reis zo variërend is, zul je je geen moment vervelen. Tijdens de reis bezoek je naast de vier grote steden Granada, Córdoba, Sevilla en Málaga, ook de oude stad Cádiz en het Moorse Ronda. Je kan daarnaast ook onderweg stoppen in historisch Jerez de la Frontera, Puerta de Santa María en het witte dorpen gebied bij Ronda.

Deze 14-daagse Andalusië fly & drive is te boeken vanaf €975 per persoon en is inclusief retourvlucht, 13x in 1-2 sterren pensions en B&B accommodaties in de natuur op basis van logies (ontbijt bij te boeken), huurauto all-risk verzekerd alle dagen. Ook krijg je een reisbescheidenpakket met tips voor tijdens de reis.

fly drive andalusie barrio life
fly drive andalusie barrio life

Rondreis Andalusië Hoogtepunten en Strand

Tijdens deze rondreis trek je langs de hoogtepunten van Andalusië en sluit je af met twee dagen aan het strand, wat zorgt voor een echt vakantiegevoel. Je bezoekt naast Granada, Córdoba, Sevilla en Málaga ook de olijvenstreek en het witte dorpen gebied bij Ronda. Daarmee ervaar je de toeristische hoogtepunten zoals het Alhambra, de Mezquita en het Alcazar, maar ook de minder toeristische plekken op het Andalusische platteland. Tot slot sluit je af bij het rustige strand van Nerja.

Deze 12-daagse Andalusië fly & drive is te boeken vanaf €895 per persoon en is inclusief retourvlucht, 11 nachten in 1-2 sterren pensions en B&B accommodaties in de natuur op basis van logies (ontbijt bij te boeken), huurauto all-risk verzekerd alle dagen. Ook krijg je een reisbescheidenpakket met tips voor tijdens de reis.

Gastronomische rondreis door Andalusië

Tijdens deze rondreis door Andalusië reis je van Cadiz naar Sevilla. Córdoba en Granada. Je ervaart de uitgebreide Spaanse keuken en de plekken waar de ingrediënten vandaan komen. Tijdens deze reis bezoek je een sherry bodega, Iberico hamdrogerij en olijfolieboerderij. Onderweg hebben we activiteiten en workshops toegevoegd zodat deze culinaire vakantie een echte gastronomische rondreis wordt.

Deze 10-daagse Andalusië fly & drive is te boeken vanaf €1195 per persoon en is inclusief retourvlucht, 10 overnachtingen in 2-3 sterren sfeervolle stadshotels en B&B accommodaties in de natuur op basis van logies en ontbijt, huurauto voor 11 dagen en bezoek aan Sherry bodega, Iberico Spaanse hamdrogerij en Olijfolieproeverij en wandeling met expert. Ook krijg je een reisbescheidenpakket met tips voor tijdens de reis.

Actieve vakantie en natuurreis Andalusië

Tijdens deze actieve vakantie maak je een rondreis naar de natuurgebieden van Andalusië. We hebben de gebieden geselecteerd waar de leukste (sportieve) activiteiten te ondernemen zijn. Je begint de reis met een bezoek aan de bergen van de Sierra Nevada. Je reist daarna verder naar het natuurgebied van El Torcal en Camino del Rey in het natuurpark Desfiladero de Gaitanes. Daarna gaat het zuidwaarts richting de stranden van de Costa de la Luz en het Donana park.

Deze 12-daagse Andalusië fly & drive is te boeken vanaf €1145 per persoon en is inclusief retourvlucht, 11 overnachtingen in 1-2 sterren B&B accommodaties in de natuur op basis van logies, huurauto voor 12 dagen, kajaktocht, Camino del Rey entreeticket en DolfijnenboottochtOok krijg je een reisbescheidenpakket met tips voor tijdens de reis.

Fly & drive reis op maat

Het is naast het boeken van een van bovenstaande fly & drives ook mogelijk om een reis op maat te laten maken. Wij specialiseren ons in flexibele rondreizen en je kunt je reis tot in de details naar wens laten maken.

fly drive andalusie barrio life

Wil je ons iets vragen over onze fly & drives? Dat kan!

Ook voor een maatwerk oplossing helpen we je graag!

Contact met onze specialist